yıldırım arkadaşım;hakan kardeşim
teşekkürler içten dileklerinize; ,,,hepimizin tekeri yere düz bassın.....
yıldırım arkadaşım;hakan kardeşim
teşekkürler içten dileklerinize; ,,,hepimizin tekeri yere düz bassın.....
Konu toporomboz tarafından (09.Þubat.2017 Saat 01:40 ) deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir.
Hayırlı uğurlu olsun İlhan abi tekerine taş değmesin...güzel yollarda kullanman dileğimle...
İlhan abi hayırlı olsun. İzmir tarafına geldiğinde haberleşelim, seninle ve şu canavarla yüzyüze tanışalım
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
serkan kardeşim sağol teşekkürler;
canavardan kastettiÄŸn
5.9 mu S320L mi hangisi?
hazır büyük şehirdeyim antalyada servis çok 3 gündür karaoğlanı estetik yaptırmaca klasik yağ kaçakları gideriliyor ;
tüm yağlar değişiyor klima gazı vs incik boncuk işleri 3 gündür akdeniz sanayii mesken edindik...
mesaj alındı serkan kardeşim
ALLAH nasip ederse datça ya döndüğümde ikisini kıyaslayacağım verdikleri keyif derecelerini
ama garajımda 1 arabalık yer var ya garaj bulmam lazım sokakta araba bırakamıyorum hastalık işte ...keşke araba kadar kendimi düşünsem
Bugun degil ama dun kendime 97 model ZJ aldim. Herseyi orjinal. Motor ve sanzimana anahtar degmemis. Hakkimizda hayirlisi bakalim
Iyi dilekleriniz icin tesekkurler.
Kisitli bilgimle on rotlardan biri degismeli gibi. Bir de diferansiyelde bosluk var. Denk gelirse vites gecisinde silkeliyor. Sanziman ve motorda bir sorun hissetmedim. Ariza kodu da cikmadi. Ya cok sorunsuz ya da basimiza dert alacagiz
Hafta ici komple ekspertize sokacagim. Acil ne cikacak merak ediyorum
Mert baskan sizden de sigorta icin yardim isteyecegim.
Selamlar..
Aracım için sağ ön aks kafası (set halinde) ve delikli rot mili (drag link) aldım. bozulmuşlar.
Geçen pazar aks kafası sıyırdı. öncesinde hafif hafif tıkır tıkır ses geliyordu zaten.
Rot milinde de boşluk varmış, onuda değiştirelim. eksiksiz devam...
- - - Mesaj BirleÅŸtirme - - -
Aracım için sağ ön aks kafası (set halinde) ve delikli rot mili (drag link) aldım. bozulmuşlar.
Geçen pazar aks kafası sıyırdı. öncesinde hafif hafif tıkır tıkır ses geliyordu zaten.
Rot milinde de boşluk varmış, onuda değiştirelim. eksiksiz devam...
datça da olursam (ist burhaniye/ören gidiş dönüşlerim olacak)nasipse görüşelim...hem kükrettini hem benjo (S320L) yi görürsün..
şimdi ikisini birden inceliyorum da...(vakit çok ya ) 5,9 un koltukları daha rahat... ev koltuğu gibi
kendimi şanslı hissediyorum hem jeep hem mercedes in amiral gemileri bunlar zj kasa ve w140 kasa ..
2in1 nescafe gibiyim şu zamanlarda... temmuza kadar bandrollerde ödenmiş sıkıntı yok...
zaten sürekli binmediğim bakkal a market e kısa mesafe kullanmadığım (uzun yol hariç) oynaşmak için aldığım makinalar.. keyif zamanı bahar da geldi ..burda kış bitti bademler erikler çiçek açtı doğa uyanıyor senin geleceğin zamanlar dahada güzel olur denize dahi girebilirsin...