hayılı olsun bende aynı jantın wj için 5x127 olarak gelmesini bekliyorum nisan sonu gibi gelecekmiş diyorlar
ama bu bilezik mevzusu önemli bencede gelince bakacağım. ayrıca para delikliyi bende arıyorum 5x127 olarak ama bulamıyorum (bide utanmadan siyah arıyorum bulamıyorum)
..................sayfasına girerseniz sanırım aradığınız gibi jant var tercih size kalmış ben ararken de bana mart başında geleceğini söylemişlerdi ama sonra aradığımda koyteynerden çıkmadı dediler fakat piyasada sorduğumda yeni geldiğini söyleyen bir kaç firmayla karşılaştım manidar yani kolay gelsin
..............beyle bir iki kere yerine giderek görüştüm.
5x127 olan siyah jantı zaten kendisinden bekliyorumda ben heryerde bulunamıyor ve siyah
ve yuvarlak delikli olanını bulamıyorum diye hayıflanıyorum.
aslında sanırım bunları getiren ............ diye bir firma o dağıtıyor gibime geliyor türkiyede.
Bu forumdan birisi tavsiye etmişti sitesine bakın diye. o siteyi incelediğimde toptancı sitesi gibi bir hali vardı sitenin
ne detaylı teknik ölcü var nede fiyat. yani tükkancılar için anladığım
..................... sitesinde aradığınız para delikli siyah jant mevcut gözüküyor kasımpaşa beyoğlu istanbul da bir göz atın derim illa para delikli diyorsanız yalnız fiyat konusunda hiç esnemiyorlar gibi yeni geldi gözüküyor kolay gelsin tanıdık biri varsa iyi olur bence
- - - Mesaj BirleÅŸtirme - - -
PDW 8014 modeli
pardon sizin ölçü 5x127 diydi değilmi yanlış oldu
krom olarak varmış
GT 997 modeli
Evet orayıda biliyorum fiyat olarak esnemediklerini de biliyorum bir tanıdık var onun vasıtasıyla soracagım ama herhalde 600-700 TL fark olacaktır diye düşünüyorum oda pek işime gelmez
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Doğru işlemeyen akıl keskinmiş neye yarar, saatin iyiliği koşmasında değil doğru gidişindedir.
4 tane lastik aldim... 2 sene lastik konusmam....
İki seneden sonra yenileriz 😄
Cekerim fotolarini bugun
Ahooooo......! Güzel desen...!
Malatesta Kamel remould (kaplama) lastik italyan malı...ebat 31,5 civari
Zj hayranlığım hiç olmadı...16inç jant lazim olunca bunları taktım
Eyvallah