2 TB seagate hard disk aldım.Bununla beraber toplamda 11 TB oldu.
Hafta sonu yapılacak kamp için bir adet 2 kişilik kendiliğinden kurulan çadır, iki mat, sandalye, bir adet de tulum aldım. Heyecan dorukta acaba evde bunları kurup denesem mi diye düşünüyorum
Bozuk değilse tamir et, ihtiyacın olduğunda çalışmayabilir.
Bir Land Rover Atasözü
Hayirli olsun... Dene bence bozuk felan cikar keyif kacirir
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Åžip ÅŸak
Tavsiyeleriniz için teşekkürler, çadırı açtım ama katlayamıyorum şu an salonun ortasında katlanamayan bir çadır var
Bir Land Rover Atasözü
Ve iste olay orada acmasi zevkli kapamasi platin koptuÄŸu yer 8 yapican sonra bir daha yuvarlak yapican VVS vs gecen kampta yarim saat ugrastim
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Åžip ÅŸak
2 kere sekiz yapman gerekiyormuş, birincisi kendiliğinden oluyor ikincisi için ortada bulunan ipi gerdirerek yapman gerekiyor, aslında iş ortadaki kırmızı ipte bitiyormuş, yuh diyorum başka bir şey demiyorum
Bir Land Rover Atasözü
Bir ara madem kapatamıyorum, bari açılışı evde yapayım diye düşünmedim de değil.
Bir Land Rover Atasözü
Sikinti yook kapanir kapanir
Cadiri yukaridan iki elinle tut.once sol tarafi son sag tarafi kendine dogru katla. Cadir kocaman bir yuvarlak olacak .sonra orta yerinden bastir.bir kosesinden bastir 8 yap.sonra tekrar 8in uc noktalarindan katla ve cember sekline sok. Bu kadar.cok basit
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biraz önce oğuzhan abi ile dekatlonda karşılaştık... Çadırı almış görevli çocuğu içine sokup 8 yapıp katlamaya çalışıyodu) elinden zor aldım
O düdüklü tencere contası olmayaydı durum fenaydı
Bir Land Rover Atasözü
Trakya All Stars fotografi vericez kampta unutmayin