Bosch Art 26 Combitrim 450W Misinalı Çim Biçme Makinası satın aldım...
Ayrıca fidan koruyucu ve rahat kullanım için teker tertibatı aldım.
Biraz konu dışı oldu ama ne yapayım benim de hobim bu oldu...
Bosch Art 26 Combitrim 450W Misinalı Çim Biçme Makinası satın aldım...
Ayrıca fidan koruyucu ve rahat kullanım için teker tertibatı aldım.
Biraz konu dışı oldu ama ne yapayım benim de hobim bu oldu...
www.geze-gen.com
Gözünü korumak için özel gözlük aldın mı ? Bir de tavsiyem var, çok yüksek süratle döndüğü için bazen yerden ufak taş, kalın ot vs. fırlatabiliyor, çevredeki insanlara geldiğinde can yakıyor.. Bir kez kaldırımlardaki otları temizleyen belediye işçisinin 2-3 metre yakınından geçiyordum, taş fırlayıp önce göz çukurumun altındaki kemiğe sonra da gözümün akına çarpmıştı, derim yarıldı sonra düzeldi de gözüm için bir hafta damla kullandım, rahatsızlığı da cabası.. Doğru yere gelseydi tek gözlüydüm, orası kesin... Aman dikkat
Mahsul bir çıksın, ben toplamaya yardıma gideceğim
- - - Mesaj Birleştirme - - -
Tüh breh, rekabet var...
bugün sonunda parça geldi türkiyeye emirhan karşıdan alıp getiriyor zj min son eksik kalan parçası da tamamlanmış olacak..çok şükür... full hd rot kolu ve devamı...acaba direksiyon tepkileri rot ayarı kaçması hafif gezinmelerde değişiklik olacak mı tecrübesi olan varmı?
http://www.ironrockoffroad.com/Merch...egory_Code=ZST
Valla ben kendime bu gun bir bagaj dolusu malzeme aldim. 7" long arm kit,hd akslar,4,88 on arka ayna mahruti,hd on direksion sistemi,dana 30 trus kit,dana 30 hd dif ic kolu,dana 30/44 dif kapaklari
zj candir,gerisi
Mert yedek yaris araci
zj candir,gerisi
bugün metresimin doğumgünü...4. yılımızı kutluyoruz acısıyla tatlısıyla...ona hediye olarak kasko yaptım en full olanından. ilk defa onunla ilgili yaptığım bir masraftan zevk aldım hiç canım yanmadı 457 tl tuttu ayıptır söylemesi