Teşekkür ederim Attilla abi,
Teşekkür ederim Attilla abi,
2011 Nissan X Trail
Çok sert koşullar olmamak kaydı ile kışında kullanabileceğin güzel bir tulum.
Güle güle kullan.
teşekkürler Tahsin, bakalım idare eder, pek sevmem tulumda yatmayı rahat edemiyorum, ama bazende mecbur gerekiyor. bulunsun.
2011 Nissan X Trail
Haklısın tahsin , hem pratik olacak ,yok şişme yatak battaniye vs derken bir bagaj dolusu eşya ile gidiyorum , şimdi rahat ederim en azında mat tulum çadır ...
2011 Nissan X Trail
Canım balık çekti, 2 parça somon buldum aldım, bu sefer ikisini de değişik pişiricem bu hafta sağlıklı beslenme bölümünde yayınlarım
Bozuk değilse tamir et, ihtiyacın olduğunda çalışmayabilir.
Bir Land Rover Atasözü
Bu arada bu kör olası somonunda bi tarafı kalktı herhalde son 1-2 senedeki fiyat artışı dehşet 18 lira civarını hatırlıyorum millet yüzüne bakmıyordu simdi kıymete bindi
tapatalk kullanılarak üfürüldü
Doğru işlemeyen akıl keskinmiş neye yarar, saatin iyiliği koşmasında değil doğru gidişindedir.
Amazondan ventvisor bakıyorum su an, almak uzereyım. Bug visor nasıl olur emin olamadım, bir de fren disc önerisi olan? Bugün uçakta yedim Somon, özlemiştim beaaa.
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
Balık var salata var, ağlatmamak lazım
2011 Nissan X Trail
Aluminyum folyo, somon, maydanoz, soğan, sarmısak ve bilmediğim bir sos ile fırın = harika lezzet.. Tarifi vermediler alçaklar
Aslında bunu senin için yaptım, denedim oldu biraz geliştirebilirim ama kolaylık olsun diye olduğu gibi tekrar yapıcam resimleyip kısa zamanda yayınlarım.
- - - Mesaj BirleÅŸtirme - - -
Bohem takıldım, şarap içtim
- - - Mesaj BirleÅŸtirme - - -
Sos neye benziyordu? Tadı neyi andırıyordu?
Bozuk değilse tamir et, ihtiyacın olduğunda çalışmayabilir.
Bir Land Rover Atasözü