römorkum da var oğlumla heryere giderim özgürüm...
Rockrider 5.3 iyi yoksa Rockrider 5.2 arasında kaldım hangisini alayım ?
Güzelyalı çıkışı düzlük ondan sonra takribi 20km kadar tırmanışı bol deniz manzarası mükemmel bir yol. Bence iki araç yanınızda fena durmaz gibime geliyor hem feribotta sıkıntı yaşanmaz hem de bir aksilik olduğunda yardımcı olur.
Bozuk değilse tamir et, ihtiyacın olduğunda çalışmayabilir.
Bir Land Rover Atasözü
5.2 de 70 mm süspansiyonlu maşa var 5.3 de 100 mm maşa , 5.3 ön arka mekanik disk fren 5.2 de sadece önde disk fren var. 5.2 de shimano altus vites var 5.3 de sram vites var. 5.3 de Yeni Hutchinson Python lastikler var...vs bu arada 5.2 lerin fiyatı 699 tl olmuş 5.3 ler 899 tl yani arada 200 tl fark var. 200 tl ye bu aradaki farkları kapatmak mümkün değil modifiye ederek. bugünkü çekmeköy bisiklet antrenman parkurundaki adrenalin dolu tecrübeden sonra bisikletim yetersiz geldi gözüme yahu..süspansiyon önemliymiş disk fren de öyle yokuş aşağı freni sık sık durduramıyorsun pabuçlu frende...
Bende 5.3 alacaktım ama dün decathlon gittim 5.2 tasarım olarak güzel ama 5.3 de disk fren var tasarım fazla güzel değildi hafta sonu yine gidip bakacağım % 51 ihtimal 5.3 alacağım. Arazide çok kullanacağım mert abi senin dediğine göre antreman parkurunda yetersiz kalıyor 5.2
Talihsiz bir şekilde hasarlı bir bisiklete sahibim artık. Mal kıymeti bilmeyen bir arkadaşın hunharca davranışları sebep oldu buna.
Bu hasarı çözebilirsem gelmem için bir engel gözükmüyor şu an ama nasıl çözerim acaba. Tavsiyeleriniz nelerdir?
Büyük bir hasar değil gibi, geçmiş olsun...
Az önce gittim bisiklet tamircisine takacağı parçayı gösterdi shimano marka rengi diğerine göre siyah bilmiyorum bunlarında modeli var mı acaba dandik bi şey takmaz değil mi? İstediği para da 25 lira. Endişelerimi mazur görün. Daha 1 km bile kullanmadan bisikletin başına böyle bir iş gelince içime oturdu.
shimano çakma değilse bildiğim kadarıyla bu işin en iyisi içiniz rahat olsun bence