benim 1. burağın en fazla 3. olması gerekiyor öne geçmem için bunun haricinde her türlü durumda burak şampiyon olur. masus yarışın yapılacağı yeri bildirmedim burak gelmesin diye. onu son dakika telefonla halledeceğiz )))
Ya o son yarışı ben hala anlamadım.
Ben 5. olup sen nasıl pist rekoru kırdın başkanım? Tapeler açıklansın.
Bu arada Volkan Işık Pisti'ne direk varım. Benim okulun kampüsünde. Yarın veya perşembe sanırım gidicem okula. Perşembe gidersem zaten bi görüşürüm ora ile de.
Bu arada bence Emirhan Abi için 2 yarış düzenleyelim ya da ortalama bi puan ekleyelim Bu şekilde şampiyona çok çekişmesiz görünüyor.
Emirhan Abi'nin 3 yarışta ortalama puanı 7.33. Çarp iki ile 14 de. 22+14=36 yapalım bence?
Ciddiyim bu arada, makara yapmıyorum. Hatta Serhat gelecekse son yarışa O'na da aynı şekli yapalım?
Neden sadece ikisi için dedim? Çünkü iki yarış kaçıran ve iddialı olan yarışmacılar oldukları için.
Konu Maverick tarafından (13.Mayýs.2014 Saat 15:26 ) deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir.
Ördek sürücü olabilirim.Kim en çok verirse ona destek olurum
Gelmeye çalışacağım bu hafta
Katiliyorum. Bu hafta pek hos olmayacak. Ä°cimize sinmeyecek. Haftaya daha iyi olur.
Yerinde bir karar olur....
sonuna kadar katılıyorum...
Dogru kararindan dolayi baskanimi tebrik ediyorum...
Ä°sabetli bir karar.
Düşünceli davranış ve eyleminden dolayı tebrik ederim.
Dilerseniz bu akşam benim evde bahçe terasta toplanabiliriz..., sakin bir Perşembe buluşması olabilir.
Memnuniyet duyarım....
Olabilir aslında.
Benim için uygun.
Detaylı yol tarifi eklermisin Ergün abi.
Davet için teşekkürler.
Evet, ne yapıyoruz yarın arkadaşlar?
Başkan pek bi suskun kaldı sanırım. Sıralamayı bu şekilde de tescil edebiliriz.
Pazartrsiye kadar yagis var Kars'ta. Haftasonundan once zor.
Ben geliyorum.
Geçen hafta Volkan Işık'ın pistine gittim. Turladım. Pist güzel. Hem tur zamanı, hem de normal geçmeli yarış yapılabilir. Ama bahar şenlikleri olduğu için kalabalık olur dedi görevli.