önce beni geç ondan sonra senaryo yaz birader
emirhana eklemeyi gönlüm ister ama bu sefer ejder 26 puanla 4. olur emirhan 36 puanla 3. olur. ben emirhandan çekinmem puan olarak bana yaklaşsa da her türlü geçerim ama ejdere yazık olur adam bütün yarışlara geldi emirhan da geleydi zaten sıralama komple tepetaklak olurdu ..emirhanın girdiği son 2 yarışta farkındaysan sen ve ben berbat 2 derece aldık . bu durumda serhat ve emirhana gelmediği yarışlara ekleme yapmak pek adil olmaz. bu yarış böyle gidecek artık yeni sezondaki turnuvada herkes katılmaya bakacak çare yok
vayyyy baskan bu aksam iddia var o zaman
zj candir,gerisi
Taşınama sebebi ile bu hafta gelemeyeceğim. Doğum günü olan arkadaşlar kusuruma bakmasın.
İyi yarışlar dilerim.
Geleneksel geze-gen gokart Finalistleri belli oldu yaris kiran kirana carpismali geçti. İdeali olan mert başkan umduğunu bulamadi 4. Olarak Tamamlaya bildi. 3.Osman 2. Burak 1. Emirhan olarak belirlendi. Sezon son gocarttingi ile tamamlanmış oldu.
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Åžip ÅŸak
Benim olmadığım nasılda belli oluyor
Mert Başkanımı üzenler bizden değildir... Onu üzen meteor olsun....
www.geze-gen.com
bu da benden
zj candir,gerisi
du bari puan durumunu da bulayım bi yerden beni geçen yenen tüm dostları tebrik ediyorum güzel yarıştınız....
6.ayak sonunda burak şampiyon olurken ben 2. emirhan 3. sırayı almış oldu . emirhan 2 yarışa girmemesine rağmen 3. olarak bütün rakiplerine gözdağı verdi. Ejder 4. sırayı aldı.
Emirhan Abi ile yaptığımız kaza beni biraz etkilemiş sanırım.
Kimsenin o akşam canı sıkılmasın diye belli etmedim de eve nasıl gittim bilmiyorum beyin zonklamasından. Göğüs kafesimde biraz sızlama. Boynumda biraz derin çizik var. Kemerden dolayı. Bir de boynum kaskatı 2 gündür. Kafamı çeviremiyorum fazla. Bugün film çektirmeye gideceğim üşenmezsem.
Bu arada Başkanım tabloyu alalım cidden
valla burak bana sen vurdun benimde dizimin ic tarafları mos mor nasıl omus anlamadım
zj candir,gerisi
Rusvetci baskan gordum seni 50 tl verirken ))) tum yarislarda saibe var ejder fena ketenpeleye gelmissin )))
Monster
zj candir,gerisi