Toplam 11 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 11 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Merhaba geze-gen

Yeni Üye setnogrom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    14.Mayýs.2014

Merhaba geze-gen

Selamunaleyküm-Merhaba;
    Adım Engin,31 yaşındayım aslen Kastamonu'luyum şuan İstanbul'da yaşıyorum.Özel bir ISP şirketinde teknisyenlik yapıyorum.
    10 yaşıma kadar Kastamonu-Azdavay ilçesinin bir köyünde büyüdüm sonrasında istenmeyen sebeplerden ötürü malesef buralara göç ettik.
    Hobi olarak yol otomobilleri ağırlıklı ilgim vardır zaten x bir otomobil forumunda da yöneticiyim (admin).
    Diğer bir hobimde serbest dalıştı -zıpkınla dalış yapardım.Bu hobimden bir rahatsızlık ve dalış arkadaşı eksikliği sebebiyle bu sene vedalaştım.
    Yıllar önce planladığım doğa ve kampçılık üzerine kendimi zaten geliştiriyordum bu yıl biraz daha arttırdım.
    Bu sene ilk adımları atmaya başlayacağım,doğa şartlarında otomobil vb kullanmadan sadece sırt çantamla birşeyler yapmayı planlıyorum.Şuan malzeme toparlamaya çalışıyorum.
    Diğer bir uğraşımsa el becerimle 'el becerim oldukça fazladır' birşeyler yapmaya bayılırım şu sıralar dövme demir-çelikle bıçak,balta vb şeylerle uğraşmaya başladım.
    Sanırım bu kadarı kafi.
    xx
    EL yapımı bıçak,kılıç,balta ve kılıf.
    www.setnogrom.com

Üye Poseidon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Nereden
    Ä°stanbul
    geze-gen'e hoÅŸ geldiniz...
    www.geze-gen.com

Moderator Maverick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    06.Mart.2014
    Alıntı setnogrom Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selamunaleyküm-Merhaba;
    Adım Engin,31 yaşındayım aslen Kastamonu'luyum şuan İstanbul'da yaşıyorum.Özel bir ISP şirketinde teknisyenlik yapıyorum.
    10 yaşıma kadar Kastamonu-Azdavay ilçesinin bir köyünde büyüdüm sonrasında istenmeyen sebeplerden ötürü malesef buralara göç ettik.
    Hobi olarak yol otomobilleri ağırlıklı ilgim vardır zaten x bir otomobil forumunda da yöneticiyim (admin).
    Diğer bir hobimde serbest dalıştı -zıpkınla dalış yapardım.Bu hobimden bir rahatsızlık ve dalış arkadaşı eksikliği sebebiyle bu sene vedalaştım.
    Yıllar önce planladığım doğa ve kampçılık üzerine kendimi zaten geliştiriyordum bu yıl biraz daha arttırdım.
    Bu sene ilk adımları atmaya başlayacağım,doğa şartlarında otomobil vb kullanmadan sadece sırt çantamla birşeyler yapmayı planlıyorum.Şuan malzeme toparlamaya çalışıyorum.
    Diğer bir uğraşımsa el becerimle 'el becerim oldukça fazladır' birşeyler yapmaya bayılırım şu sıralar dövme demir-çelikle bıçak,balta vb şeylerle uğraşmaya başladım.
    Sanırım bu kadarı kafi.
    xx
    Merhaba Engin hoÅŸgeldin.

Ben doğma büyüme İstanbul ama hemşehriyiz. Bizim peder de Kastamonu'lu.

Değişik bir hobi dövme demir çelik vs. Yaptığın eserler varsa paylaşmanı beklerim.

Moderator Beatrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Nereden
    Ä°stanbul
    Engin merhaba, Burak'ın da dediği gibi demir çelik uğraşılarını görmek isteriz. Keyifli forumlar.

Üye akiva - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    06.Mart.2014
    Nereden
    Sinanoba Büyükçekmece
    Engin hoÅŸgeldin.
    İlginç bir hobin var.paylaşımların katkı sağlayacaktır.

Moderator Han Solo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    03.Mart.2014
    Nereden
    istanbul
    engin hoşgeldin. sırt çantanla uzun mesafelere ulaşmak mı amaç yoksa belli bir bölgede bir süre hayatını devam ettirebilmek mi? dövme demir becerini merak ettim. müsait olunca 1-2 fotoğraf görmek isteriz.
    GEZE GEZE BU GEZE-GEN BÄ°TMEZ

tüm videoları 720p veya 1080p olarak seçerek izleyin...

Üye Kasif - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Nereden
    Kucukcekmece-Tepeustu

Merhaba geze-gen

Demir dovelim kilic yapalim...ahsaptan ok ve yay yapalim...Baskaaaaan ata nezaman binicez cok pis gaza geldim yine...

Hosgeldin Engin

Ãœyelik tarihi
    14.Mayýs.2014
    Alıntı Poseidon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geze-gen'e hoÅŸ geldiniz...
    Alıntı Maverick Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba Engin hoÅŸgeldin.

Ben doğma büyüme İstanbul ama hemşehriyiz. Bizim peder de Kastamonu'lu.

Değişik bir hobi dövme demir çelik vs. Yaptığın eserler varsa paylaşmanı beklerim.
    Alıntı Beatrix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Engin merhaba, Burak'ın da dediği gibi demir çelik uğraşılarını görmek isteriz. Keyifli forumlar.
    Alıntı akiva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Engin hoÅŸgeldin.
    İlginç bir hobin var.paylaşımların katkı sağlayacaktır.
    Alıntı Han Solo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    engin hoşgeldin. sırt çantanla uzun mesafelere ulaşmak mı amaç yoksa belli bir bölgede bir süre hayatını devam ettirebilmek mi? dövme demir becerini merak ettim. müsait olunca 1-2 fotoğraf görmek isteriz.
    Alıntı Kasif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Demir dovelim kilic yapalim...ahsaptan ok ve yay yapalim...Baskaaaaan ata nezaman binicez cok pis gaza geldim yine...

Hosgeldin Engin
    Hosbuldum, tesekkurler.
    Oncelikle hobilerim var hepsiyele ugrasmak zor oluyor cunku isim geregi zaman bulmakta zorlaniyorum.
    Dovme celik ve demirle daha onceden beri alakadarim ama pratik yok.Bu olayida gerceklestirmek icin bu isi yapan yer buldum malum istanbul'da boyle yer cok cok az.Suan buldugum yer bana yakin usta cok cana yakin ,sagolsun bana dukkaninida acti zaman icinde bos vakitlerimde yanina gidip zaman gecirecegim tabi oraya gidipte tanisma serefine birsey yaptirmamak olmazdi,dovme balta yaptiriyorum guzel tasarladik 1 haftaya bitecek bunu ustamiz yapacak ama bende sapini yapacagim her isimde ciddi ve ince calisirim bu yapim asamasini sizlerle paylasacagim.

Diger soruya gelirsek eve sadece sirt cantami alip gun boyu ve mesafeden ziyade her adimimin keyfini ve guzellikleri yasamak.
    Kisaca bir noktaya gidip kamp yapmak bana pek hitap etmiyor.Ozellikle bu tarz bi doga yuruyusune arkadasta bulmak sorun olacak ama bulamazsamda tek basima devam ederim.
    Sayet bu yil oldukca keyifli isler planliyorum.
    Zaman icinde sizlerin tecrubelerine basvuracagim ozellikle cadir, mat, tulum gibi
    Xx
    Konu setnogrom tarafından (15.Mayýs.2014 Saat 20:50 ) deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir.
    www.setnogrom.com

Moderator Han Solo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    03.Mart.2014
    Nereden
    istanbul
    Yürüyüş konusunda partner bulursun hiç merak etme

bu Geze-gen tapatalk Ile Baska guzel
    GEZE GEZE BU GEZE-GEN BÄ°TMEZ

tüm videoları 720p veya 1080p olarak seçerek izleyin...

Üye Kanuni - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Nereden
    Ä°STANBUL
    engin hoÅŸgeldin

Ãœyelik tarihi
    14.Mayýs.2014
    Alıntı Han Solo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yürüyüş konusunda partner bulursun hiç merak etme

bu Geze-gen tapatalk Ile Baska guzel
    İlla bulurum zaen şimdiden samimi dostlarıma narkoz vermeye başladım,onlarıda yoldan çıkartacağım

Alıntı Kanuni Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    engin hoÅŸgeldin
    Hoşbuldum,teşekkürler.

xx
    www.setnogrom.com