Gel birlikte tutalim.oltam yok benim.
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hatta bisukletide getir.oradan bisikletle sorfe gidersin.nasil plan?
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sorf tahtasinda balik tutcakmis o ondan ogreniyo sorfu deniz kenarina bisikletle sirtinda sorf tahtasi ile gidicek ordan denize girip sorf yaparak baligini tutup evine gitcekmis... Ä°yice kafayi yedi bu
Bu arada bi persembeyide senin bahceye alalim tahsinim
Hocam size mesaj atmak istedim bu konuyla ilgili fakat posta kutunuz biraz dolu anlaşılan mesaj atamıyorum bu konuda dönüş yaparsanız sevinirim (Beatrix)
hoşgeldiniz alttaki linkte kendinizi tanıtırsanız ve avatar yüklerseniz seviniriz. site kuralları gereği avatar zorunludur.
http://www.geze-gen.com/showthread.p...C4%B1ld%C4%B1m
ArkadaÅŸlar DÄ°KKKKAAAATTTT!!!!!
bu haftasonu papuçderede idik kalabalık aile grubu ile kamp yaptık.Fakat 3 kişiyi kene ısırdı.İlk mudahale Vizede yapıldı fakat müdahale edemediler.İstanbul Haydarpaşa Numune hastesinde 3 kişiden 7 tane kene çıkardılar kan tahlilleri felan atlattık çok şükür.
Keneler küçük ve yeni büyüme evresinde olduğu için çabuk halloldu.Isısırılan 3 kişi sinek koruma sipreyi sıkmamıştı aman dikkat özellikle çocuklar için bilginiz olsun
keneler KKKA yapan keneler mi idi ?
küçüktü Salih abi direk derinin içine girmişler kan tahlilleri temiz çıktı hatta doktora bunlar zararsız olanmı diye sordum çok çeşidi var belli olmaz hayvana tahlil yapılması lazımmış
Konu enis tarafından (30.Haziran.2014 Saat 22:25 ) değiştirilmiştir.
tahlil için keneleri yetkili yere gönderme şansınız var mı?? eğer gönderir iseniz o bölgenin tehlike haritası çıkmış olur..böylelikle bizler daha sonrasında böyle bir vaka ile karşılaştığımızda yapmamız gerekeni biliriz...tekrar geçmiş olsun..