Sevgili dostlarımız Seda ve Soner Ozkutlu kardeslerimizin sevgili babaları vefat etmiştir... Allah sabırlıklar versin....
Sevgili dostlarımız Seda ve Soner Ozkutlu kardeslerimizin sevgili babaları vefat etmiştir... Allah sabırlıklar versin....
Mekanı cennet olsun.... Yeni tanışmıştık ve sevmiştik amcayı...cok ani oldu....
Allah Rahmet eylesin geride kalanlara sabırlar versin
Ben biraz tanıyordum kendisini.. Tam bir İstanbul beyefendisiydi. bu sene üzülme senesi belli.... Allah rahmet eylesin....
Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabirlar versin.
"Nefsini öldürüp, Hak ile bakî olmuştur. Bu sebepten Hak sırlarına âşinâdır. Riyazette tenin ölümü hayattır. Ten yok olursa, ruh ebedîleşir."
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
ALLAH rahmet eylesin geride kalanlara sabırlar versin
Özkutlu Ailesinin Başı Sağ Olsun, Allah Rahmet Eylesin, Allah Sabırlar Versin.
Allah rahmet eylesin geride kalanlara allah sabır versın
Çok üzüldüm...., allah rahmet eylesin, yakınlarına baş sağlığı dilerim
Uzuntumuz buyuk...Allah rahmet eylesin, kardeslerimize de buyuk sabirlar versin...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Allah rahmet eylesin rahmetliyi bir kere yarışlarda görmüştüm beyefendi biriydi geride kalanlara sabırlar diliyorum bu arada cenazenin kaldırılması tarih ve saati bellimi bilen bi arkadaşımız yazıversin
02.06.2014 pazartesi Sahrayıcedit camiinde kılınacak öğle namazindan sonra yeni Şeyhli mezarliginda topraga verilecek....mekani cennet olsun
allah rahmet eylesin bir koca çınar devrildi gölgesinden sevdiklerini mahrum bıraktı
Allah rahmet eylesin.
Dostlarımızın ve yakınlarının başları sağolsun.
Sevdiklerimiz yavaş yavaş gidiyorlar. Artık daha fazla yalnızız. ... Mekanı cennet olsun... Nur içinde yatsın. Sevgili dostlarım Seda ve Soner ile Özkutlu ailesi ve sevenlerine baş sağlığı dilerim. ... Cenaze'ye bizzat katılmam gereken önemli bir duruşma nedeniyle katilamayacagim. ... Sevgili babanizin mekanı ferah, yolu açık olsun...
www.geze-gen.com
Allah rahmet eylesin... kardeşlerimizin ve ailelerinin başları sağolsun...
Sevgili Seda ve Soner tüm Özkutlu ailesinin başı sağolsun, Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Basiniz sagolsun babanizin mekani cennet olsun
Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin...