gürcanım süper fotolar ...teşekkürler...
bu arada puan durumları son yarış öncesi aşağıda...
genel klasman için bişey diyemem ama son yarışta en az puanı alsak dahi yani damalı bayrağı gördüğümüz anda kendi sınıfımızın 2014 şampiyonu oluyoruz....
28 eylülü sabırsızlıkla bekliyorum..
bu arada araç ile ilgili geliştirmeler devam ediyor...halen çözemediğimiz şanzıman ve çekiş problemimiz devam ediyor...yarışta kopan stoperler, yedek fan , eksoz ve direksiyon hortumu haricinde bi problemimiz yok...
öne çok daha güçlü stoper koyacağız...şanzıman problemini de çözer isek sıkıntımız kalmayacak..
tekrar tekrar herkese sonsuz teşekkürler...
İlk sezonda şampiyon olmak süper bir sonuç olacak.
büyük bir teknik sorun yaşamadığınız takdirde cepte gibi.
İnşallah sıkıntısız bir son yarış olur ve mutlu sonu hep birlikte kutlarız
tebrikler.
vay be. S3 birinciliği...28 eylül takvimde kapattım, kaçırmam kutlamaları.
fotoğraflarda çok güzel...
Tebrikler !!!!
Cuma gününden plan yapıp, cumartesi öğlen alışveriş sonrası aracımın şanzıman arızası nedeniyle yolda kaldım. Bu da yetmezmiş gibi, yeni almış olduğum evin apartman yönetim toplantısına katılmam gerekti. Gelemedim, kaçırdım, dün yarış için hazırladığım yemekleri mahalledeki çocuklara verdim, en azından onlar çok sevindiler...
Bozuk değilse tamir et, ihtiyacın olduğunda çalışmayabilir.
Bir Land Rover Atasözü
Keske haber verseydin gecerken ben alirdim bizde biraz sevinirdik
Bak bunlari duyunca gelememene daha cok uzuldum valla...
Oguzhan abi çok geçmiş olsun nazar degdirdiler sana
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şip şak
Gecmis olsun Oguzhan.Sanirim Jeep e gecme zamani geldi.
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sen bu arkadaş lara bakma abi land candir...
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şip şak
Geçmiş olsun Oğuzhan.
Umarım ciddi bir masraf açmaz.
Sen bildiğinden şaşma.En iyi araç severek kullandığın kendi aracındır
Arkadaşlar temennileriniz için teşekkürler. Tahminimce arıza vites potansiyometresinden kaynaklanıyor, parçayı değiştirsem bile aracın servise gidip beyninin sıfırlanması gerekicek. Aksilikler başlayınca sağanak yağmur şeklinde oluyor. Cumartesiden beri sevgili td5 yeşilyurt ta duruyor. Hala ilgilenme imkanım olmadı, kısmetse bu gün gidip aldırıcam derken, sabah Dixie Hanımın sağ kulağının şişmiş olduğunu gördüm, ne yaptığını bana hala söylemiyor, bir de kulağına bakacağımı anlayınca kaçıyor.
Bu arada Pazartesi gününden beri bir adet Grand Cherokee kullanıyorum, aynanın üstünde AVG ECO 19,8/100km ya da AVG ECO 20,1/100km yazıyor, bu ne anlama geliyor? Bir de aracı aldığımda deposu boştu, 350TL benzin aldım, bu gün bitti pek anlamadım herhalde benzinci beni kazıkladı.
Bozuk değilse tamir et, ihtiyacın olduğunda çalışmayabilir.
Bir Land Rover Atasözü
Hee jeep ise normaldir onlarin kapilarini kesip camlarini sokup heryerini guclendirip arazide kullaniyorlar...Guzel arabalar gercekten kesilip hafifletilip heryeri degistirildiginde...
Aynen katılıyorum...
Arazide bir ton masraftan sonra iyi iş çıkarıyorlar ama onun dışında felaket içiciler
Sen bildiğinden şaşma.
Dixie hanıma üzüldüm geçmiş olsun.