suursuz5.9 Nickli Üyeden Alıntı ben taht kurmadımmı bende yorgun geldim Laaan sen çok sevme bizi sakın bak...Bunada yazarsın şimdi sen...
Sevgili dostlarımız, sevgili geze-genler ve diğer temeli olan UÇOFF' lular.... Hayat paylaşınca güzel..., siz olmadıktan sonra hazırlanmış, yapılmış, edilmiş ne önemi var ? bir zevk, bir keyifti... Sizleri seviyoruz.... Beatrix & Ergun
Beatrix Nickli Üyeden Alıntı Sevgili dostlarımız, sevgili geze-genler ve diğer temeli olan UÇOFF' lular.... Hayat paylaşınca güzel..., siz olmadıktan sonra hazırlanmış, yapılmış, edilmiş ne önemi var ? bir zevk, bir keyifti... Sizleri seviyoruz.... Beatrix & Ergun Muck. Muck. Muck
www.geze-gen.com
Han Solo Nickli Üyeden Alıntı çıplak kablo sıkıştırmalı getireyim bendeki tarihi kolonları madem öyle .... Simdi kadikoyde eski muzik seti satan Bir dukkanin vitrininde sadece alttaku anfiyi gordum 1500 tl dediler yuh dedim
GEZE GEZE BU GEZE-GEN BİTMEZ tüm videoları 720p veya 1080p olarak seçerek izleyin...
Han Solo Nickli Üyeden Alıntı Simdi kadikoyde eski muzik seti satan Bir dukkanin vitrininde sadece alttaku anfiyi gordum 1500 tl dediler yuh dedim Eder canina yanim, tas gibi aletler tas! Sent from my iPhone using Tapatalk
Forum Kuralları