Bu konuyu niye erkenden açtım açıklıyayım:
Bu haftaki anadolu tarafı haftalık kayışdağı toplantısında laf lafı açıp avrupa yakasındaki arkadaşlarla bir türlü bir araya gelemediğimiz hatta bazılarının jest yapıp ara sıra çarşamba toplantılarına gelmeleri bizleri çok sevindiriyor olmasından dolayı bende 26.06.2014 tarihine gelen perşembe akşamı (ramazandan evvelki son perşembe) anadolu grubundan arkadaşlarla avrupa yakasına gidip oradaki kardeşlerimizle bir araya gelip güzel bir akşam geçirelim fikrini ortaya attım çoğunluk sıcak baktı
sonuç itibariyle ben kendi aracımla yanıma gelmek isteyen birkaç kişiyide alıp o tarihte sizlerle birlikte olmayı düşünmekteyim mutlaka birileride bana katılacaklardır, bu topiği 2 hafta evvelinden özellikle açtımki herkes kendini ayarlasın dolayısıyla bol katılımlı bir toplantı yapalım toplantı yeriniz gürpınar taraflarında deniz kenarında bir yerdeymiş oraya geleceğiz inşallah avrupa grubu olarak sizler ayarlamayı yapın anadolu grubu olarak bizlerde kendi aramızda organize olalım haydi beyler katılımı bol olan bir etkinlik olsun.
anadolu grubundan benimle gelmek isteyenler isimlerinizi aşağıya yazınız tel numaram: (532)545 02 45 Mehmet Arıman
(kendi arabamda en fazla 4 kişilik yerim var)
1) Mehmet Arıman
--------hhhhhhhhhhhhhhhhhh------------
-------------26' sında hava şartları ne olursa olsun sizleri ağırlamaktan keyif alırım...
Varendamız da var,
bahçemiz de var,
terasımız da var..,
canlı müzik de bulunur,
en az 50 kişiye bekletmeden servis verebilecek parti mangalımız da !
Özellikle Anadolu geze-genleriyle birarada olmak güzel olacak....
Millet, bu olağan Perşembe buluşması değil ;
...................888888888888....it's Party Time !
-----