Havai fişek getirsem atabilir miyiz????
1 - Mehmet
2 - Salih
3 - Güneş
4 - Ergun & Beatrix
5 - Hakan & Ece
6 - Ejder & Ebru
7 - Osman & Emine & Eylul
8 - Oğuzhan & Dixi
9 -
10- Elhan
11- Serkan
12- Mert
13- Levent
14- Tahsin
15- Bora&İpek
16-
17- Ozan (:Basın yayın organı
18- Halil ve kabilesi
19- Attilla ve Kadriye
20- Altan - Seyhan - Buse
21- Tolga
22- Bülent - Güldal
23- Burak
24- Kürşat
25- Serdar
26- Fadıl
Ben ve soner gelemiyoruz arkadaşlar....şimdiden hepinize iyi eğlenceler diliyoruz
Hani şirket stayla idi ama neşe
sebastiyan niye kiriliyor bu arabalar söyle bana sebastiyan
Şip şak
Sahiden getireyim mi??
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Ben de İkitelli sanayideyim. 30 dk ya isim biter. Cikarim.
Cok cok guzel Bir geceydi fikri ortaya atan destekleyen gelistiren katilan emek veren herkese cok tesekkurler...en buyuk tesekkur de Beatrixe..biz mangala raziyken bol cesitli Bir masa hazirlamis bizlere..ellerine saglik..
On numara geceydi. Gecenin temellerini atan Mehmet Abi'ye (baskasi da varsa ozur), bizi evine davet eden Ergun Abi ve ozellikle en onemlisi Ergun Abi'nin esi Beatrix'e sonsuz tesekkurler. Herkes kendi yiyecegini getirdigi halde Beatrix cok cok ozenerek bir sofra da kendi hazirlamis. Onu gectim, o kadar insanin tabak, canak, bardak bulasigi, evin ve bahcenin temizligi cok buyuk sıkıntı.
Buraya geleli 6 ay oldu. Cocukluk hayalim WJ'nin gerceklesmesi disinda cok guzel bir ekip hayatima girdi bugun birkez daha anladim. Ha yoneticisi oldugum KarTutkusu kayak kulubunden arkadaslarim sizi iyiden iyiye kiskanmaya baslasalar da burada olmak mutluluk verici.
Bu gece emegi gecen herkese tekrardan tesekkuru bir borc bilirim.
başta tabiki ergun abi ve beatrix olmak üzere herkese teker teker, tekrar tekrar teşekkür ederim herşey 4x4 lüktü