Sayfa 7 Toplam 8 Sayfadan BirinciBirinci ... 5678 SonuncuSonuncu
Toplam 145 adet sonuctan sayfa basi 121 ile 140 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 94. geze-gen Avrupa buluşması

Üye çavuş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Eylencemizin yayin ve yapimin da emeği geçen Ergun abi Beatrix e küçük kopeciklerine paskanuma tesekkuler. Ramazana girmeden harika bir akşam geçirmiş olduk tam bir ev partisi oldu bizlere. Müsait olup ta gelmeyenler görselleri görünce çok uzulecekler

sebastiyan niye kiriliyor bu arabalar söyle bana sebastiyan
    Şip şak

Moderator Beatrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Bir Perşembe buluşması daha geldi geçti..., 94.ncü buluşmanın bu güzel boyutlara taşınmasına vesile olan Mehmet'e, geceye katılan geze-gen ailesinin güzel insanlarına tek tek teşekkürler...

İyi ki varsınız...

Resimler yükleniyor....

Üye anarchist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Mükemmel bir geceydi. Ergun abi ve Beatrix'e çok teşekkür ederim. Herşey özenle hazırlanmıştı.
    Bu buluşma sayesinde uzun zamandır göremediğim bazı dostlarımı da görmüş olmaktan ayrıca mutlu oldum.
    Harikasınız

Üye
    Tek kelimeyle kusursuz,keyifli bir gece geçirdik.Ergun abi ve beatrix'e çok teşekkürler bizlere evlerini açtılar misafirperverlikleri harikaydı ellerinize sağlık süperdi.

Üye KoMoDoWaRaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Muhteşem bir geceydi...söylenecek, kelimelerle anlatılacak pek birşey yok... Beatrix ve Ergun abi büyük emek ve özveri göstererek bu muhteşem aileyi ağırladılar.. Çok teşekkür ederiz...
    Bu akşamın bir özelliği de; Mehmet Arıman Abi'mizin isteği üzerine Anadolu yakası ekibi olarak, geleneksel Perşembe akşamını ziyaret etmek istememizdi... Zaten konuyu da Mehmet abi açtı (bizlerin iknası üzerine)...Ergun abi ve Beatrix in bu kadar çaba sarfedip özel hazırlık yapması da bundandı... Biz de Anadolu yakasını temsil etmeye çalıştık ( 5 kişi ) .... Gel(e)meyen arkadaşlarımızın mutlaka geçerli sebepleri vardır... Ama başta ev sahipleri ve Mehmet Arıman abi olmak üzere biraz üzüldük açıkçası....
    Unutmayalım biz gerçekten muhteşem bir aileyiz ama herşeyden önce EKİP iz...,

Gece dehşet eğlendik... Çok güzel enstantaneler oldu... Görselleri ailemizin tam teşekküllu kameramanı Ozan bey paylaşacaktır...

Nereden
    İstanbul
    Geceyle ilgili 296 kare var ama Fhotobuchet nedense bugün evde açmıyor, bugün ofisten yükleyeceğim...

1.jpg

2.jpg

Görselleri Ergun abiye biraktim makine onun makinesiydi. Bana muhteşem kareler veren arkadaşlara teşekkürler bora bey çok şahane pozlariniz var bir imzanizi alabilirmiyim ? Super aile totonuzu kasiyin nazar değecek

Mehmet beyle aksam tanisma sansim oldu onada bu güzel konuyu ayrıca actigi için sağolsun var olsun...

sebastiyan niye kiriliyor bu arabalar söyle bana sebastiyan
    Şip şak

Üye
    mehmet abiye teşekkürler...
    ergun abi ve beatrix için söylenecek tek şey "HARİKA İNSANLAR"...
    herşey sorunsuz ve çok güzeldi...
    hepiniz benim için değerlisiniz demenin uygulama hali idi

Üye flash99 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Şimdi biz basit bir avrupa toplantısındaki arkadaşlarla bir arada olalım diye yola çıktık daha sonra işler biraz gelişti ve büyüdü sonuçta:
    olağan üstü bir misafirlik ve ağırlama en başta beatrix ve ergun abimiz sizlere çok teşekkür ediyorum çok uğraşmışsınız biliyorumki bu uğraşma bizlere verilen çok büyük bir değer ikinizinde önünde saygıyla eğiliyorum ve alkışlıyorum.
    Anadolu grubu olarak ne yazıkki 5 kişi gelebildik ben daha fazla oluruz diye tahmin etmiştim ama ne yazıkki hayal kırıklığı oldu. Bu hayal kırıklığını yaşatanların isimlerini vermiyorum onlar kendilerini bilirler (bu arada seda ve soner'i ayrı tutuyorum onların gelmeme sebebleri ayrı ama diğerleri için .................. anladınız siz onu).
    Avrupa grubundan daha evvel hiç görmediğim arkadaşlarla tanıştık güzel bir vesile oldu bu toplantı inşallah daha sonraki toplantılarınıza ara sıra fırsat bulunca katılacağım.
    Sonuç olarak bizi ağırlayan ev sahiplerine bir kere daha teşekkürler muhteşem insanlarsınız.

Üye Tpcalili - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ev sahiplerimiz Beatrix hanım ve Ergun abiye misafirperverlikleri, nezaketleri ve cömertlikleri için ÇALILI ailesi 👪olarak çok teşekkür ediyoruz🙏Emeği geçen ve katılan herkezi selamlıyoruz. 👏👏🍻

Üye
    Alıntı Tpcalili Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ev sahiplerimiz Beatrix hanım ve Ergun abiye misafirperverlikleri, nezaketleri ve cömertlikleri için ÇALILI ailesi olarak çok teşekkür ediyoruzEmeği geçen ve katılan herkezi selamlıyoruz.
    tarık abi gece demeden yorgunluk demeden saat 12 de olsa geldin ya ...gerisi hikaye...gönlümüzde kocaman taht kurdunuz haberin olsun...

Üye suursuz5.9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Alıntı Dragon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tarık abi gece demeden yorgunluk demeden saat 12 de olsa geldin ya ...gerisi hikaye...gönlümüzde kocaman taht kurdunuz haberin olsun...
    ben taht kurmadımmı bende yorgun geldim

Üye
    Alıntı suursuz5.9 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben taht kurmadımmı bende yorgun geldim
    sen sus gözlerin konuşsun

Sizi şimdi anlıyorum görselleri beklemek ne kadar sıkıcı birsey miş
    Bundan sonra bekletmeden yemen yayınlayacagım

Nereden
    İstanbul

Üye akiva - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Sinanoba Büyükçekmece
    Başta bugüzel geceye öncülük edenlere ve tabiki Ergün abi ve sevgili Beatrixe bu kadar zahmet verdikleri ve bizlere bu mükemmel ortamı yarattıkları için sonsuz teşekkürler.
    Neredeyse gelemiyordum ama son dakikada da olsa kısa bir sürede katılabilmiş olsamda orada olmak çok güzel ve eşsizdi.

Üye BOSCH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Suadiye
    Gelmeyi ve sizlerle olabilmeyi ben de isterdim, ama eşim ve oğlumu havaalanında karşılamam gerekiyordu üzerine bir de rötar yiyince iyice sinir bozucu oldu

Üye mjz66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Aile,kralların bile giremediği bir kaledir!
    Ne mutlu ki kocaman bir aile olmuşuz...Başta Ergun Abi ve sevgili Beatrix olmak üzere, herkese tekrar tekrar teşekkürler bizleri en iyi şekilde ağırladıkları için, herşey muhteşemdi...

Üye Kasif - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kucukcekmece-Tepeustu
    Ev sahiplerimiz Beatrix hanım ve Ergun abiye misafirperverlikleri, nezaketleri ve cömertlikleri için ÇALILI ailesi olarak çok teşekkür ediyoruzEmeği geçen ve katılan herkezi selamlıyoruz.
    Sen nasıl bir adamsın siz nasıl bir ailesiniz.Nerden çıktınız girdiniz aramıza

Uçuştan gelmenin yorgunluğunu,10 senedir eve her geldiğinde abimden biliyorum...Sen 12 de üniformalarla Yeşilköyden kalk büyükçekmecede bilmediğin bi adrese bi dünya Manyağın arasına gel

Siz hep bizimle olun olurmu...

- - - Mesaj Birleştirme - - -

Ev sahiplerimiz Beatrix hanım ve Ergun abiye misafirperverlikleri, nezaketleri ve cömertlikleri için ÇALILI ailesi 👪olarak çok teşekkür ediyoruz🙏Emeği geçen ve katılan herkezi selamlıyoruz. 👏👏🍻
    Sen nasıl bir adamsın siz nasıl bir ailesiniz.Nerden çıktınız girdiniz aramıza

Uçuştan gelmenin yorgunluğunu,10 senedir eve her geldiğinde abimden biliyorum...Sen 12 de üniformalarla Yeşilköyden kalk büyükçekmecede bilmediğin bi adrese bi dünya Manyağın arasına gel

Siz hep bizimle olun olurmu...

Üye Tpcalili - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

94. geze-gen Avrupa buluşması

Böyle yazarak bizleri utandırıp, mahcup ediyorsunuz. Biz sizleri çok sevdik.

Sayfa 7 Toplam 8 Sayfadan BirinciBirinci ... 5678 SonuncuSonuncu