Bayramda bende ilgaz dayım ama şimdi tam zamanı o zamana kadar yeşil biraz azalır ama hava yaylalar bir hayli soğuk bu ayda
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu haftasonu normalde İzmir de yarışım var... Ama gitmeme ihtimalim de doğdu... Eğer burada olursam program ne olursa uyarım
uçmakdere olursa bana da uyar...kalamayız belki ama geç saate kadar takılabiliriz
Hafta sonu Marmara bölgesi sağanak yağış bekleniyor diyor hava raporu
Bozuk değilse tamir et, ihtiyacın olduğunda çalışmayabilir.
Bir Land Rover Atasözü
22 haziran pazar soğucak mahalli offroad yarışı var. sanırım 21 cumartesi de kamp..
Gelin saroza piril piril deniz, gunes, temiz hava ....
X10i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
2011 Nissan X Trail
kamp programı ne oldu arkadaşlar????
Kamp programında son karar papuçdere ve pazar günüde Trekking gibi gözüküyor...Binek araçla gelinecek olması ve yeni arkadaşların ısrarla Papuçdere demeleri kararda en büyük etken oldu...
Candır.... Ben de geliyorum
Buluşma yeri ve saatini de ayarlarsak iyi olur...
başkan bizim yarış videosu nerdeeeeeeee??????
Uyar bana da
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bencil olmayalım lütfen daha erken müsait olanlar var, ben gibi. İmkanı olan varsa daha erken gitmeyi tercih ederim, en azından kampı kurup aylak aylak oturmak, arada bir şellaleye atlama gibi bir düşüncem var....
Bir Land Rover Atasözü
Yarin (cuma) sabahi yola cikiyorum Kars'tan. Yolda konaklama yapmayacagim. Cuma gece yarisi varirim diye dusunuyorum. Eger cmt kendimi iyi hissedersem gelecegim. Pabucdere'yi gormeyi cok istiyorum.
Anadolu yakasi'ndan lpgyi adeta koklayan aracima eslik etmek isteyen olursa haber versin
Kia ile geliyosun ozamanÇık gel avrupa yakasına burda nasılsa birimizin aracına binersin
Pabuçdere tarafına yağmur yağdıysa, kamp yerinin girişi/çıkışı kaygan olabilir, çeki halatı olan varsa yanında getirirse iyi olur, bir de tam katılım listesini yapsak fena olmaz
Bir Land Rover Atasözü