Yarın sabah yola çıkmayı düşünen var mı? Biz saat 10 gibi halkalıdan start düşünüyoruz
Benim iki arac misafirim var 3 araç toplam8 kişiyiz
Kamp yerinin koordinatı olan var ise lütfen tpcalili@hotmail.com atarsa sevinirim
Yarın sabah yola çıkmayı düşünen var mı? Biz saat 10 gibi halkalıdan start düşünüyoruz
Benim iki arac misafirim var 3 araç toplam8 kişiyiz
Kamp yerinin koordinatı olan var ise lütfen tpcalili@hotmail.com atarsa sevinirim
Geçen sefer koordinat bizi şaşırttı, 50mt kala geriye döndük, şu çıkışı 11 gibi yapabilirsen beraber çıkabiliriz, hem erken gidip kasaptan gönlümüzce alışveriş bile yaparız 0532 441 25 85
Bozuk değilse tamir et, ihtiyacın olduğunda çalışmayabilir.
Bir Land Rover Atasözü
Bir de unutmadan söyliyim, hatırladığım kadarıyla masa eksiğimiz vardı extra masa bulunabilirse iyi olur
Bir Land Rover Atasözü
1 Hakan
2 ejder
3 Osman
4 Oğuzhan
5 Tarık + 6
6
Bir Land Rover Atasözü
1 Hakan
2 ejder
3 Osman
4 Oğuzhan
5 Tarık + 6
6 Bora
Arkadaslar su an Gerede'deyim. Sanirim yarin ben iptal olacam. Sabah 10'dan beri yoldayim.
iyi eglenceler arkadaslar....
Ben oradaydim.iyi egleniyorlar. Yagmus ayri bir hava birakti mekana
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok eğlendik... Mükemmel bir kamp oldu... Herkesin emeğine, dostluğuna sağlık.... Teşekkürler... Kampın adamı kesinlikle Ejder kardeşimizdi.. Odun kesti, ateş yaktı, mangalı yaktı,yemek pişirdi... Daha ne yapsın... Hatta odun kırarken şov bile yaptı.... Görüntüler "görseller" konusunda çok yakında....
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Evet izledim tek elle kesiyo görselleri dört gözle bekliyorum
Çok güzel bir kamp oldu. Çok eğlendik, katılan bütün dostlara teşekkürler
Bir daha Oğuzhanın alışveriş yaptığı kamplara gelmeme kararı aldım...
Diğer kamplarada sadece kendi alışverişimi yapıp gelicem...Size afiyet olsun...
Kamp yine mükemmeldi...Ozan görseller konusu açarsa sohbete o konu altından devam ederiz...Ozandan başka kimse resim veya video var bilmiyorum...Birilerinde ataş dansı videoları falanda vardı galiba
O is bende halledeceguk merak etme danslardan bende
sebastiyan niye kiriliyor bu arabalar söyle bana sebastiyan
Şip şak