Başkan araçta şanzuman sorunu var Yusuf usta bakıyor. Soruna cevap vereyim 35"extrem 5.9 fena makine ama gaza gelmemek lazım ayağını gazdan çekmezsen olacakları hayal bile edemezsin fakat bu araç full dolu çok keyifli böyle bir makine ile off road çok keyifli ...bu aracı almama vesile olan emirhana teşekkür ederim...
Ben yillardir Lopez derimde Camura girmek istemeyen beyfendiler ve benim oraya gidecek aracim olmamasidan dolayi gidemiyoruz...Sagolsun suan bu grupta olmayan bir abimiz 10 larca defa oralari gezdirmisti zamaninda...Her hafta offroad yapsak belgradi yinede bitiremeyiz.Kiymetini bilemiyoruz
Genç doğasever, taze offroadcu oğlum ege ve 5 yıl sonra sıkı bir pilot adayı ibrahimin oğlu efe, lopez de doğru bir tercih yaparak bir japon aracı içinde (bakınız video) keyifle parkuru tamamladılar. copilotum efe vinçleme ve dif. kilit kullanımı konusunda şimdiden uzmanlaşma yolunda. oğlum egenin bundan sonra her geziye gelmek istemesi de çok sevindirici (kızlardan kaçabilirse) . çocuklarla beraber olmak benim içinde çok keyifliydi..
Deniz Hocam Videoda Sorun Var, Düzeltebilirsen seviniriz, Japonu Merak ettim.
Gidin gidin kendi başınıza sakın haber vermeyin. Fotolardan görelim ne olduğunu
Eyvaaaahhhhhh yandınız arkadaşlar.....
0533 629 28 00 asilsiz ihbarlarda bulunmayin ltf.
Benim aklıma geldide kaan abiye haber vermek çamur sevmediği için birşey diyemedim