Anladım...
Maliyetli mi?
GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Anladım...
Maliyetli mi?
...Ne yerdeyim Ne Gökte...
Teşekkürler
...Ne yerdeyim Ne Gökte...
Jantlarıma yaptığım boyama işinden renk değil de, boyanın kalınlığı olarak memnun kalmadığım için normal kutuda bir plasti-dip almak istedim. Bildiğiniz üzere ben jant kampanyası dahilinde 100 TL'ye teneke boya alıp, yanında verilen cam tüp ve sprayer ile uygulama yapmış, ve atılan boyanın kalınlığının kötü olduğundan bahsetmiştim.
Siparişi İzmir'deki firmasından vermiştim. Bugün sahibinden.com da direk sprey kutusu bakarken Bahçelievler'de Tuning Shop İstanbul diye bir yer buldum. Oradan Uğur Bey ile görüştüm. Bayağı sohbet ettik. Sağolsun bana güzel bilgiler verdi.
İzmir'deki firma bu jant boyası için tam uygun boyayı vermiyormuş, sanayi tipi boya imiş, araç için olan farklıymış. Uğur Bey'de eskiden bu tip boyadan alıp 10 katta anca istediği sonucu elde ediyormuş jant için. Şimdi ise 5 kat ile kapatıyorlarmış çünkü doğru yöntemi ve uygun boyayı bulmuşlar. Direk distribütor firmadan alıyorlarmış.
Yeri Şirinevler'de. Akşam Karting'den önce uğrayıp boyayı alacağım. "Bir çayımı içersiniz." dedi. Boya almak isteyen olursa benimle gelebilir. Ben bir kutu alıp jantların üstüne bi kapatma olayı yapacağım. Çünkü bazı bölgelerde hafif açıklık var ve eski krom rengi belli oluyor.
Mağazanın adresi http://tuningshopistanbul.sahibinden.com/
Arkadaslar birsey danisacagim size.
Siyah WJ'lerin kapi alti gri plastik aksamini resimde goruyorsunuz.
Ben orayi plasti-dip ile siyaha boyayacagim. Ne dersiniz?
Aynalarin da kasasi plastik malzeme idi ve plasti-dip ile boyayinca hic emanet durmamisti.
Mert baskanim, senin gorsel ufkun iyidir. Gider mi siyah?
siyah gitmez mi beeee...beşiktaşın siyahı olacaksa pazara kadar değil mezara kadar giderrrrr yürü be burak kim tutar seni...
ya görsel ufkun falan diyip bana yükleme bi taraflarıyla gülecekler şimdi sana ..ama marşpiyel kısmı zaten siyah olması gerekir diye düşünüyorum sonradan bıyamışlar mı onu acaba..benim siyahtı sonra ben üstüne geçen yaz siyah hammerite boya ile boyadım tekrar....pütürlü gibi oldu çıkmadı henüz. boya gitsin ya siyah arabada grinin işi ne
Bunun maskelemesi de ne uğraştırır pff
Bi de yukardaki barları boyayacağım. Ora da komple gazete maske.
Artık anca cumartesiye.
O boya işi de bitince before-after resmi paylaşacağım.
Yazarın Notu: Kapının ordaki sağ-sol turuncu sinyaller de stop boyası ile acabahuashuauh
Bak bak, farlardaki turuncu reflektörü de boyamış eleman.
DSC03676_zpsa7bfbe22.jpg
Güzel evet ama mat siyahı korumak çok zor. Siyah zaten çizik, ezik vs. direk belli ediyor. Plasti-dip dip direk belli eder. Gerçi telafisi, rötüşü kolay. Ama hiç aklımda yok yaptırmak. Cilalı yanar döner bi Piano Black iyidir her zaman.
Bu plasti-dip'in piano black boyası olsa efsane olurdu. Jantları onla boyardm.
Konu Maverick tarafından (25.Nisan.2014 Saat 02:21 ) değiştirilmiştir.
Bu parlatma efekti boyasi. Biraz bakmistim. Emanet duruyor.