adım.olgun.ardahanda yaşıyorum.yaş 35
herkese selamlar
adım.olgun.ardahanda yaşıyorum.yaş 35
herkese selamlar
Eklenti 425
tekrar merhaba.ardahanda esnafım. 97 model 5.2 aracımı yeni aldım sayılır.forumunuzu epeydir takip ediyorum.araç alma aşamasında ve aldıktan sonra başta ergün abi olmak üzere siz ve diğer değerli üyelerinizin tecrübeleri ve engin bilgileri çok ama çok faydalı oldu.
ardahanda zj sahibi olmak kuzey kutbunda ağustos böceği olmaya benziyor.bazı ufak tefek sıkıntılarımıda bu forumdan edindiğim bilgilerle gideriyorum.tekrar teşekkür ediyorum sizlere.
gidemediğin yer senin değildir
Hoşgeldin Olgun.
Aracın hayırlı olsun.Güle güle kullan.
inanın forumdan çok şey öğrendim.hız sabitleyicim çalışmıyordu ergün abinin vakum borularını kontrol edin tarifiyle sorunu hallettim. o küçük borunun biri yerinden çıkmış,şimdi misler gibi
şimdi bi z rot problemim var geçenlerde değiştik ama sanki usta yanlış taktı gibi içime sinmediEklenti 432
fotoğrafını çekmedim ama r rotlarım bu şekilde duruyor(97 -5.2)
doğrusu bumudur sizce?
not:avatar resmim varmı ben göremiyorumda
fotoğraf çekip yollarım.gidiş çok güzel salınma veya sağa sola çekme yok.ben işkillendim sanırım
mert bu arada aracı lifte kaldırdığımızda arka diferansiyelde bi etiket vardı
Eklenti 433
lastiği 10 tur kadar çevirdim diğer lastikte aynı tarafa dönüyordu.meğer lsd varmış çok sevindim
hemen internetten shell'in kilitli diferansiyeller için olan yağından aldım diferansiyelin içinide 2 kutu balata spreyi
ile yıkadım misler gibi oldu.teste çıktım hemen yoldan çıkıp yanlamasına çapraz bir tepeye çıktım,yüke binen lastik pek iş görmedi acaba çokmu yük bindi sınırlı kaydırmalımı nedir
sınırlı kaydırmalıdır limited slip diff...asfaltta iş görür biraz ama arazide çok fazla şey bekleme . bir de öyle çaprazda kalınca elfrenini tatlı sert çekip hafif tutmasını dene ondan sonra hafif gaz ver bakalım bişi olacak mı . hangi lastikte az yük varsa onu çeviriyor lsd
anladım.bugün denerim el freni olayını.çok teşekkürler
Olgun hoşgeldin aramıza. Aracın çok güzel. Güle güle kullan.
Link çubuklarının her ikisi de bu yönde mi duruyor, yani simetrik değiller mi ?
Günümüze ulaşan çok az ZJ' de difransiyeldeki metal etiket hala yerinde duruyordur. LSD kilit olduğu anlamına gelir, çok şanslısın
teşekkürler burak .seninde kars gezini takip ettim fotoğraflardan.ergün abi arac 140000 km de epeyce orjinal z rotlar ses yapıyordu değiştik fotoğrafını çekmedim ama life kaldırıp önden bakınca görseldekiler gibi duruyorlar Eklenti 435
eğer yanlış takılmışsa kırılır diye korkuyorum .
Abicim hoşgeldin aramıza zj de hayırlı olsun bu arada bende Erzurum dayım.
AKLIMDA KALACAĞINA MİDEMDE KALSIN
merhaba mustafa teşekkürler.erzurumda zj'den anlayan ustalar varmı? sen servis işlemlerini nasıl hallediyorsun
teşekkür ederim ergun abi.hemen eksoz'cu gidiyorum .(ardahanda oto elektrikçi yağ satar, oto eksoz'cuda tamir yapıyorda .biraz karışık bir durum )
evet bende küçük şeyleri burda hallettirebiliyorum(araba yıkama,lastiğe hava basma vsss )
Selam Olgun hoşgeldin.Arcın hayırlı olsun güle güle kullan