Alıntı Maverick Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yukseltirsen ugrasirsin. Bu cok net. Bi ara bi oturup konusuruz anlatirim ben karsilasabilecegin durumlari. Ben de lastik alirken net BF alacagim. Bi kere aliyorsun uzun yillar kullaniyorsun. Ilk basta 4 lastik icin belki 800 tl fark veriyorsun ama 4 sene kullansan senede 200 ayda 20 TL yapar. Bu da BF icin deger.

Sen ilerde dusunursen bende amortisor ve helezon olarak 1.5" kit var. OME marka. Ancak kit HD oldugundan 2" yukselmis oluyor eger celik tampon yoksa.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İstanbula döndüğünde mutlaka görüşmeyi isterim hocam tecrübeli birinden fikir almak önemli,senin gibi herkes uğraşırsın diyo abi bende gerçi uğraşayım hevesimi alayım diye aldım aslında insan bi sorguluyor yinede çokta ağır arazi ile işim olmayacak honda'yı zorladığım kadar zorlarım belki ama birazda yüksek dursun filan istiyorum, senden çıkan kit benim araca uyarsa neden olmasın sökeceğin zaman haber verirsen konuşuruz gerçi ben o zamana kadar get filan takarım ama kit ile daha sağlıklı oluyor bu işler sanırım

Lastik konusunda da hem fikiriz bende bi kere alıp uzun süre kullanacağım için BF düşünüyorum