Merhaba , kisa süre once aldigim 1995 tahoe marka aracimin cruise control u çalışmadığı tahmin ediyorum (veya calistirilmadigimi ) nasil çalışıyor veya bozuk ise tamiriniden anlayan usta veya servis bilgisi paylasirmisiniz.
Merhaba , kisa süre once aldigim 1995 tahoe marka aracimin cruise control u çalışmadığı tahmin ediyorum (veya calistirilmadigimi ) nasil çalışıyor veya bozuk ise tamiriniden anlayan usta veya servis bilgisi paylasirmisiniz.
Çok büyük ihtimalle direksiyonun içindeki sargısında kopuk vardır (zj lerde öyle oluyor genelde)... Direksiyonu kaplamak için sökerken koparıyorlar... Muhtemelen öyle birşeydir
Henuz kaplama yapmadik , baska ne olabilir. Aktif hale geçirmek icin kol üstündeki tuşu on konumuna getirip kolun ucundaki tusa basli tutuyorum hic bir hareket olmuyor. Anlayan usta kim vardir.
On konumuna gelince konsolda herhangibi bir ışık yanmiyor, ama sizin tarif ettiginiz gibi yola cikinca yapacagim. Teşekkürler
Soylediginiz gibi denedim ama yine de calismiyor. Tavsiye edebileceginiz servis ya da usta var midir?
Özelden yolladım Zafer... İnşallah çözülür sorunun
Sabahtan biraz ugrasrim aslinda yapayim derkrn iyicene karıştı, ilk fırsatta toplayacsgim