Bu samimi dost ve aile ortamını ve Türkiye' de Jeep diyince akla gelen en dolu siteyi yaratanlara TEŞEKKÜR EDERİM.
Ne AÄžA ol,
Ne PAÅžA,
Grand Vitaracı ol,
Hayatını YAŞA
Dört yıldır içinde bulunduğum zj dünyasında bana rehberlik,arkadaşlık yapmış zj yi bana öğretmiş olan Jeep ekibinin ismi herkes tarafından bilinen tulumsuz ustalarına,eski, yeni tüm kıymetli üyelerine ve Ülke genelinde Jeep konusunda en donanımlı kadro ve üye kalitesine sahip bu sitenin kuruluşunda emeği geçmiş tüm yönetim ekibine ve mevcut site üyelerine sizleri tanıdığım ve aranızda bulunduğum için Teşekkür ederim.
Kartalkaya buluşmamızda tüm samimiyeti ile bana ve esime arkadaşlık eden, sıcak sekilde karsılayan, ilk defa degilde yıllardır dostluğumuzu devam ettirdiğimizi bize hissettiren, basta degerli büyüklerim ve sevgili kucuklerim ki adetten yazdım, en kucuk bizdik sanırım, herkese sonsuz teşekkürler. Keske çok onceleri aranıza katilmiş olsaydık, keske daha fazla zaman geçirebilseydik, keske teker teker sizlerle uzun sohbetler yapabilme firsatimiz olsaydı. Bundan sonra aradaki farki kapatabilmek icin elimizden geleni yapacagiz. İzmirden selamlar. Serkan&Dilek
Tap tapa tapa tap... Tap tap
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
Özür konusunu güncelledik. Teşekkür ederim konusu garip kalmasın.
Her ikisi de bir erdemdir. geze-gen'e yazdığınız, girip okuduğunuz, paylaştığınız için teşekkür ederim...
www.geze-gen.com
Teşekkür Ederim ... Konuyu açıp ta gelen soru ve yorumlara cevap yazamadığımda ki hoşgörülerinize... Teşekkür Ederim benim gibi 50 sinde bir gezgin e klavuzluk yaptığınıza... teşekkkürlerrrrrrrrrr