Tekrar merhabalar Cemaat-i geze-gen... Tanıştığıma çoook memnun oldum diyeceğim ama daha önce tanışıyorduk sanki gözüm ısırıyor bir yerlerden hepinizi...
Tekrar merhabalar Cemaat-i geze-gen... Tanıştığıma çoook memnun oldum diyeceğim ama daha önce tanışıyorduk sanki gözüm ısırıyor bir yerlerden hepinizi...
Hoş Geldiniz
2011 Nissan X Trail
Hoşgeldiniz arkadaşlar...
Hoşgeldiniz..., keyifli forumlar...
Herkese merhaba,
Daha önce tanıtmıştım kendimi ama bir daha tanıtmaktan zarar gelmez herhalde
Ben Cenk Eskitzi. İstanbul Halkalıda oturuyorum. Bir adet P38 sahibiyim, sağıyla soluyla uğraşmaktan gayet zevk alıyorum.
Organizasyonlarda da karşılaşırız umarım.
Saygılar...
Teşekkür ederim Mert, bu akşam biraz zor, bir sonraki gokart ta varım o zaman bende
Hoşgeldin Cenk....
Cenk merhaba, hoşgeldin...
ne güzel tam toparlanmış, neredeyse tüm dostları geze-gen catısında yeniden bir araya getirmiştik ki, site çöktü.
Aradığım arkadaşların bir kısmı beni engellemişsiniz, siteye giremiyorum diyorlar... ne yapacağız bilmiyorum...
Yeniden Hoşgeldin Cenk .
sende paylaşacak ne güzel konu ve fotograflar vardır şimdi
www.geze-gen.com
Tekrardan hoş buldum,
Payaşacak fotoğraf ve konular gerçekten çok şu anda P38 üzerinde köklü değişiklikler yapılıyor, bitmesini bekliyorum sonra bir konu açıp baştan sonra serüvenimi paylaşacağım elimden geldiğince.
Sanal ortamdan neredeyse herkesi tanısam da yüz yüze görüşmek pek nasip olmadı, umarım bir an önce yüz yüze de görüşür kaynaşırız.
Merhaba Cenk, hoş geldin.
P38 çooook sevdiğim bir araç, umarım yakın bir zamanda seninle tanışır ve aracını yakından görme şansına sahip olurum.
Bozuk değilse tamir et, ihtiyacın olduğunda çalışmayabilir.
Bir Land Rover Atasözü
Merhaba ben Mustafa CANDAŞ. ERZURUM da yaşıyorum artık bende bir WJ besleyicisiyim.
Her zaman aklımda kalacağına midemde kasın derim. Ondan mütevelli buralarda çöpleniyorum.
Hepinize şimdiden teşekkür ederim.
Mustafa merhaba, o ralarda kayak meysimine devam tabiki, bu arada meraktan soruyorum, bizi nasıl buldun ? yani geze-gen'i ?