hoşgeldiniz . ben de askerde acemilik aşkale topçu taburunda sonrasında kesikköprü tank taburunda yaptım..2004 aşkale depreminden hemen sonra gelmiştim. güzel günlerim geçti erzurumda. çarşıya çıkınca vahşi hayvanlar gibi yemek yerdim bizim dönemden sonra tank taburunu lağvettiler şimdi sanırım özel bir şirkete verilmiş orası..
Daha önce diğer siteden takip ediyordum o aralar bir alfa 156 m vardı zj almak için uğraşıyordum daha sonrada buradan takip ediyorum. Aracımı bir anda alınca da bende aranıza katılayım dedim...
Evet vakit buldukça tecrübesiz olarak tecrübe edinebilirim sizlerden...
Araç 2000 model 4.7 Liberty 260.000km de Yeşil. Yarın detaylı çeker koyarım siteye
Evet 2007 gibi sanırım Erzurum merkeze taşınmış geçen senede Kolordu ya bağlanmış duyduğum kadarıyla tam emin değilim.
Erzurum da bu sene kış yok gibi birşeydi soğuktu fakat kar yoktu
Kayak için biçilmiş kaftan Erzurum, pistler merkeze çok yakın.
Hepinize hoÅŸbulduk bu arada ...
AKLIMDA KALACAÄžINA MÄ°DEMDE KALSIN
Selamlar KerrtenkeleK Severler
GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
...Ne yerdeyim Ne Gökte...
Merhaba;
Ben Zeytinburnu'ndan Abdullah, Türk Telekom A.Ş. & TTNET A.Ş. ana bayisiyim, 2 yılı aşkın zamandır ZJ Sahibiyim.
Her fırsatta ZJ'mle Doğada, Geze-Gen'de olmaktan hoşlanıyorum.
Teşekkürler.
Hoş geldin arkadaşım
tapatalk kullanılarak üfürüldü
Doğru işlemeyen akıl keskinmiş neye yarar, saatin iyiliği koşmasında değil doğru gidişindedir.
Merhabalar
Ben Ankara'dan Melih GÜNDÜZ. 29 yaşımdayım. Yaklaşık 1 yıldır 1998 model 5.2 G.Cherokee sahibiyim. Çocukluktan gelen off-road merakı aracıma sahip olduktan sonra tavan yaptı.
Ankara ve çevresindeki gezilere, organizasyonlara katılmak için sabırsızlanıyorum.
Bunlarda bnm aracın gör sellerinden bir kaçı
482.jpg
480.jpg
483.jpg
490.jpg
Using Tapatalk
HoÅŸ geldin Melih, keyifli forumlar....
2011 Nissan X Trail
[QUOTE=mlh.gndz;7095]Merhabalar
Ben Ankara'dan Melih GÜNDÜZ. 29 yaşımdayım. Yaklaşık 1 yıldır 1998 model 5.2 G.Cherokee sahibiyim. Çocukluktan gelen off-road merakı aracıma sahip olduktan sonra tavan yaptı.
Ankara ve çevresindeki gezilere, organizasyonlara katılmak için sabırsızlanıyorum.
Aramıza hoşgeldin Melih; güzel zaman geçirmen dileğiyle, keyifli forumlar
Bir de lütfen ZJ'li geze-genler konusuna girip 19. ZJ miz olarak aracını listeye ekle
Hepiniz hosgeldiniz arkadaÅŸlar. Keyifli sohbetler.
ZJ'li geze-genler
Sent from my iPhone using Tapatalk
melih hoşgeldin. 1 yıldır zj kullanıp da bizi şimdi keşfetmen aracınla ilgili hiçbir sıkıntı yaşamadığını gösterir ne mutlu sana ankarada sayımız artıyor yavaş yavaş organizasyonlara katılan olmak yerine organize eden kişi olursan daha iyi olur ...iyi eğlenceler size ankarada. gün gelir ortada boluda buluşuveririz bakımışsın.
Melih hoÅŸgeldin. DoÄŸru yerdesin.
Aşk olsun başkanım. Ben sorun mu yaşadım da sizi buldum. Ama sizi tanıdıktan sonra sorunlarım oldu. Arabamın çok yaktığını öğrenmek gibi
Şaka bir yana, Durmuş Abi önerdi, güzel insanların olduğunu söyledi. Lakin güzel değil harika insanlarla tanıştım.
Gerek yok ekleme Yakında sen de WJ'li olursun zaten