Ömer merhaba, aramıza hoş geldin, avatarını merakla bekliyoruz keyifli forumlar...
Ömer merhaba, aramıza hoş geldin, avatarını merakla bekliyoruz keyifli forumlar...
HoÅŸgeldiniz arkadaÅŸlar
Ömer hoşgeldin aranıza.
Muhtemelen Mert Başkan'ın aracını gördün.
Bakırköy İncirli taraflarında mı gördün?
Bu arada hevesin birgün gerçekleşecek emin ol. Çünkü buraya üye olarak virüsü kaptın bile.
Benim de sticker YOK ben de elendim
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
Sizler ile tanıştığıma ben de memnun oldum. Ne mutlu ve eğlenceli bir aileye katıldım böyle
Zeytinburnundan jeep marka bir araç.
Görünümü şuna benziyor.
Kendisi her kimse belki bu durumdan rahatsız olabilir. O nedenle daha detaya girmeyeyim.
Avatarı da siz istediniz diye ekliyorum. Normalde kendi fotoğrafım hariç herşeyin fotoğrafını çekerim .
Cümleten saygılar.
Konu Kental tarafından (07.Haziran.2014 Saat 18:48 ) değiştirilmiştir. Sebep: resim yanlış eklemişim
Teşekkürler. İş bankası yanında durur genelde bu araç. Bazen çamura bulanmış da görürüm .
Ömer Hoşgeldin...
Belki bir çoğumuz yaşça senden büyüğüz ama aramızda çok genç arkadaşlarmız da var... Çocuklarımız bile sitemize üye...
www.geze-gen.com
Nasip derim. Bir araca sahip deÄŸilim.
Henüz tam bağımsızlığı kazanamadım. Ünüversite sınavlarına girdim. Derslerden kalmaz isek okul işi bitti. Şu askerlik olayı da aradan çıkarırsak asıl planlarım o zaman başlayacak. Uzunca bir süre forumdan takılacağım.
Hayatımızın çok önemli bir bölümü gidiyor şu okula. 6 ayda bir sınıf atlayabilseydik şuan çok farklı şeyler yapabilirdik.
Neticede düzene bir süre uymak gerekli. Yeteri kadar nazını çektikten sonra "hadi ben gidiyorum" demek lazım .
Merhabalar,
Ä°smim : Kadir
MesleÄŸim : Web Developer
Aracım : 98 Jeep Grand Cherokee 5.2 V8 Avp Versiyon
Uzun yıllardır aklımda off-road vardı ancak hem zaman hemde imkanlar dahilinde bu günlere kısmet oldu aranıza katılmak.
Aracımı alalı henüz 8 gün oldu araç standart ve ufak tefek sorunları var vakit buldukça toparlıyorum ve sizlerden edindiğim bilgiler dahilinde aracımın donanımlarını zaman içerisinde güçlendireceğim...
Saygılarımla
Kadir DABAN