Sayfa 10 Toplam 41 Sayfadan BirinciBirinci ... 8910111220 ... SonuncuSonuncu
Toplam 809 adet sonuctan sayfa basi 181 ile 200 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Jeep yakit tuketim raporu:)

Üye erolkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    29.Kasým.2014
    Nereden
    Fethiye
    Konuyu okuduktan sonra Bpgaz dan fulledim bende.. 2000 wj 4,7 Fethiye içi klima açık şekilde, 245*70*16 lastiklerim,19.68lt yakıyor 100 km de..

Xperia Z
    2011 SsangYong Kyron 2.0 Xdi O/V
    2016 Mondial RXÃŽ EVO 250 cc
    2008 Chevrolet Captiva 2.0D ov
    2007 Subaru Forester 2.0 ov
    2000 Grand Cherokee 4,7 + Atiker Gold Lpg
    2009 Subaru Forester 2,0Xs+Prins Lpg
    2004 Subaru Forester 2.0x +Milano Lpg
    2004 Renault Laguna Prıvılege+Milano lpg
    1997 Toyota Carina GLÄ°+Milano Lpg

Moderator Han Solo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    03.Mart.2014
    Nereden
    istanbul
    Alıntı FuatD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de eşimin arabasını ben kullandığım zamanlar için rapor vereyim bunun gaz pedalının altında da tavuk götü var Ejder'in deyimi ile ama ben yumurtaları kırıyorum galiba Şu anda ortalama 19 lt/100 km. 19 ltx4,6 = 874 krş/km

Araba da bu

benzinle çok iyi bir tüketim normal bence bu araç için değil mi
    GEZE GEZE BU GEZE-GEN BÄ°TMEZ

tüm videoları 720p veya 1080p olarak seçerek izleyin...

Üye FuatD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    28.Þubat.2015
    Nereden
    Antalya
    Normal galiba, fabrika verileri de böyle diyor. Ama 25 lt/100 km'ye hatta İzmir - Aydın otobanında 110 km'de 45 litreye kadar yolu var tabii hız 200-250 aralığında olmak kaydı ile

Sent from my iPhone using Tapatalk

Moderator Maverick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    06.Mart.2014
    Alıntı Han Solo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugun denizliden istanbula geldim. Ilk depo 45 litre 95 tl ye doldu 285 km yaptim. Lastik 245x75x15 grand cherokee 5.9 . Genelde cruise kullandim 110 km ortalama hizdi. Gerci 40 km falan yolumu kaybedip gidis gelisli koy yollarina girdim inisli cikisli virajli. Bazen sollamalar yaptim vs.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Değerlerimiz yaklaşık aynı. Ben ayn bahsettiğin şekilde tam dolu tüp 45 LT gaz ile uzun yolda 110 km/s ile 300/km küsür yapıyorum.

Ancak araç yüklüyken, 6.5 cm yükseltme varken ve lastikler 255/65/17 iken. Benim de lastiklar orjinali yani daha küçük olsa, araç boş olsa ve yükseltme olmasa 325 falan yapar herhalde.

Ayrıca senin araç 5.9 benim 4.7. ARadaki fark ondandır. Ki dediğin üzere bakım yaptırırsan daha da yakın olabilir. Bence değerlerin iyi.

Üye Kadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    31.Mart.2014
    Bu gün lpg yi taktırdığım yere gittim ve ayar yapılmasını istedim ama bu arabanın bundan daha az yakmayacağını normal olduğunu söylediler şaç baş yolacağım nasıl bi kumpas içindeyim anlamadım 😤

Atiker Gold takılı
    Toplamda
    1663 km yol
    401 lt lpg (883 tl)
    23 lt benzin (109 tl)
    harcamışım

Üye FuatD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    28.Þubat.2015
    Nereden
    Antalya
    Bende de Atiker Safe Fast var, 2-3 ay önce yaklaşık 1500 kmlik bir tur yaptım ve sadece gaz kullandım sonuçta ortalama tüketim 0,46 krş tu. O zamanlar gazın litresi biraz daha pahalı idi. Dönüşte ben de bu fazla yakıyor demiştim bana da aynı şeyi söylemişlerdi

Ãœyelik tarihi
    06.Mart.2014
    Açık ve net söylüyorum.

4.7'nin uzun yolda 110km/s civarı 35-40 kuruş, uç trafik olmayan şehir içinde 50-55 kuruş yakması lazım. LPG 2 TL hesaplarsak. Bende bu şekilde. Ona göre hesaplayın arkadaşlar. Araçta 2" yükseltme, 255 lastik var. Katalizor yok.

Aracı ilk aldığımda ben de çok şikayetçiydim ama hem kış olması hem de motorun yeni olması yüksek tutuyordu. Zamanla oturdu.

Ãœyelik tarihi
    31.Mart.2014
    Alıntı FuatD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende de Atiker Safe Fast var, 2-3 ay önce yaklaşık 1500 kmlik bir tur yaptım ve sadece gaz kullandım sonuçta ortalama tüketim 0,46 krş tu. O zamanlar gazın litresi biraz daha pahalı idi. Dönüşte ben de bu fazla yakıyor demiştim bana da aynı şeyi söylemişlerdi

İnsanı soğutuyorlar 😤

Nasıl daha iyi yaparız diyeceklerine nasıl ittiririz derdindeler!

Moderator Beatrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Nereden
    Ä°stanbul
    HALLOOOOOOO..... ! Bırakın bu hesapları !!!

"Çok yakan araç yoktur, sahibi az kazanan araç vardır !!!! "

Grand Cherokee'mi sadece Hobby amaçlı, güç anlamında kendimi tatmin için, 2.nci araç olarak kullanıyorum.

Gaz yok ! Saf benzin ile ( ki 97 oktan' dan şaşmam ) gaza bastığımda 35' ler ile koltuğuma yapışıyor tüm basıncı göğsümde hissediyorum ! ve, her defasında ; " işte bu !!! " diyorum...... !

Dünyaya bir defa geliyorsunuz...., bir dakika sonra yaşayacağınızın hiç bir garantisi yok ! anı doyasıya hakkettiği şekilde yaşayın...! 8 silindirli benzinli bir makinayı kullanan son jenerasyonuz...., ilerde vızzz vızzzz sesli elektirikli otomobillerin dolaştığı bir dünyada torunlarınıza anlatacağınız gerçek bir hikayeniz olsun !

Bırakın gündelik tek araç olarak kullanmaya çalışmayı, 2.nci aracınız olsun, haftada sadece bir kaç saat hazını tam anlamıyla hissedin...! ZJ bir efsanedir...! Bugün 35' lerle 100 km.ye 7,5 saniyede ulaştığımda bir kez daha anladım bunu..., hiç şüphemde olmamıştı...! Ben ne istediğimi iyi biliyorum...., başka arayışa da gerek yok , Amerika' yı ikinci kere keşvetme arayışları ki tam saçmalık ! Zırt pırt abuk subuk tatminsiz birbiri ile hiç bir karakter alakası olmayan değiştirişler bana göre değil !
    Konu Beatrix tarafından (17.Aðustos.2015 Saat 21:07 ) deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir. Sebep: Z

Ãœyelik tarihi
    31.Mart.2014
    Alıntı Beatrix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Hahahaha abi amaç hesap değil sağlıklı çalışması bence fazla yakmasının bir nedeni olmalı????

Üye erolkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    29.Kasým.2014
    Nereden
    Fethiye
    Fethiye -Milas-Selimiye-Didim arası,Klima açık,bagaj full,2 erişkin,2 çocuk,ortalama hız 90- 110 civarı, arada 140-150 km oldugu zamanlarda oldu..
    45,53 lt otogazla 289 km geldik...uploadfromtaptalk1439835538637.jpg

Xperia Z
    2011 SsangYong Kyron 2.0 Xdi O/V
    2016 Mondial RXÃŽ EVO 250 cc
    2008 Chevrolet Captiva 2.0D ov
    2007 Subaru Forester 2.0 ov
    2000 Grand Cherokee 4,7 + Atiker Gold Lpg
    2009 Subaru Forester 2,0Xs+Prins Lpg
    2004 Subaru Forester 2.0x +Milano Lpg
    2004 Renault Laguna Prıvılege+Milano lpg
    1997 Toyota Carina GLÄ°+Milano Lpg

Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Nereden
    Ä°stanbul

Grand Cherokee'mi sadece Hobby amaçlı, güç anlamında kendimi tatmin için, 2.nci araç olarak kullanıyorum.

Gaz yok ! Saf benzin ile ( ki 97 oktan' dan şaşmam ) gaza bastığımda 35' ler ile koltuğuma yapışıyor tüm basıncı göğsümde hissediyorum ! ve, her defasında ; " işte bu !!! " diyorum...... !

Dünyaya bir defa geliyorsunuz...., bir dakika sonra yaşayacağınızın hiç bir garantisi yok ! anı doyasıya hakkettiği şekilde yaşayın...! 8 silindirli benzinli bir makinayı kullanan son jenerasyonuz...., ilerde vızzz vızzzz sesli elektirikli otomobillerin dolaştığı bir dünyada torunlarınıza anlatacağınız gerçek bir hikayeniz olsun !

Bırakın gündelik tek araç olarak kullanmaya çalışmayı, 2.nci aracınız olsun, haftada sadece bir kaç saat hazını tam anlamıyla hissedin...! ZJ bir efsanedir...! Bugün 35' lerle 100 km.ye 7,5 saniyede ulaştığımda bir kez daha anladım bunu..., hiç şüphemde olmamıştı...! Ben ne istediğimi iyi biliyorum...., başka arayışa da gerek yok , Amerika' yı ikinci kere keşvetme arayışları ki tam saçmalık ! Zırt pırt abuk subuk tatminsiz birbiri ile hiç bir karakter alakası olmayan değiştirişler bana göre değil !
    Bilmem anlatabildi mi ?

Analayamadıysanız....; arayın, müsait bir zamanımda yan koltukta açıklayayım size.....!

Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Nereden
    Ä°stanbul
    Alıntı Kadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hahahaha abi amaç hesap değil sağlıklı çalışması bence fazla yakmasının bir nedeni olmalı????

Aloooooo....! fazla yakmasını dert ediyorsan, 21. yüzyılda, Ortadoğu petrol için birbirine karışıp kan gövdeyi götürüyorsa.... 8 silindirli 5.000 cc bir hayvanın sırtında ne işin var ?!??! Yanlış zamanda yanlış bir ülkedesin....!

Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Nereden
    Ä°stanbul
    Aloooooo....! fazla yakmasını dert ediyorsan, 21. yüzyılda, Ortadoğu petrol için birbirine karışıp kan gövdeyi götürüyorsa.... 8 silindirli 5.000 cc bir hayvanın sırtında ne işin var ?!??! Yanlış zamanda yanlış bir ülkedesin....!
    Kadir, buluşalım...., sen kullan, ben ne demek istediğimi bir daha anlatayım....

Ãœyelik tarihi
    06.Mart.2014

Aracı ilk aldığım zamanı hatırlarsın abi. Ben de çok hesap kitap yapıyordum. Sonra senin dediğine geldim. Yok yedek parçası pahalı yok vergisi yüksek yok çok yakıyor bıraktım bunları. Ben arabaları seviyorum. Bu benim hobim. Lüks yerlerde yemek yemiyorum, çok pahalı markalar giyinmiyorum ama arabama harcıyorum ve böyle mutlu oluyorum. Gerisi hikaye.

Bana "Vergisi, yedek parçası, yakıtı pahalı ne yapacan bu arabayı?" diyenlere sizin hayatta almadığınız keyfi alıyorum diyorum susuyorlar

Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Nereden
    Ä°stanbul
    Alıntı Maverick Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bana "Vergisi, yedek parçası, yakıtı pahalı ne yapacan bu arabayı?" diyenlere sizin hayatta almadığınız keyfi alıyorum diyorum susuyorlar

Üye Mirkan Şenol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    19.Kasým.2014
    Nereden
    İstanbul Alibeyköy
    Ergün abi ben senin araca binmek ve nasıl gittiğini görmek istiyorum.
    Benim ki de benzinli ama 3.73 30 inç lastik ile yürümüyor.
    Türk insanı para gibidir, içine ışık tut ''ATATÜRK'' yoksa ''SAHTEDİR''

Ãœyelik tarihi
    06.Mart.2014
    Pascal Nouma Beşiktaş'a ikinci kez geldiğinde benim yüzümdeki ifade şu an ZJ ile muhteşem dönüş yapan Başkan'ın suratında.

Üye mjz66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Alıntı Maverick Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pascal Nouma Beşiktaş'a ikinci kez geldiğinde benim yüzümdeki ifade şu an ZJ ile muhteşem dönüş yapan Başkan'ın suratında.
    Sana da temiz bir ZJ alalim da gor yuzunde ki ifadeyi o zaman bi daha WJ falan diyormusun bak

Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Nereden
    Ä°stanbul
    Alıntı Mirkan Şenol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ergün abi ben senin araca binmek ve nasıl gittiğini görmek istiyorum.
    Benim ki de benzinli ama 3.73 30 inç lastik ile yürümüyor.
    Buluşuruz bir gün Mirkan'ım....

Sayfa 10 Toplam 41 Sayfadan BirinciBirinci ... 8910111220 ... SonuncuSonuncu