Sayfa 15 Toplam 41 Sayfadan BirinciBirinci ... 5131415161725 ... SonuncuSonuncu
Toplam 809 adet sonuctan sayfa basi 281 ile 300 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Jeep yakit tuketim raporu:)

Üye mjz66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Denemek icin yaptim kanka, her zaman yapmiyorum. En son net olcum budur.

SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Alıntı ycankes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güncel olarak Şehiriçi Prins LPG 70-71 kuruş/km.
    Sevgili Yavuzcan; arac ne? Standart mi? Cok fazla yakis...

Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Alıntı K@RUB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Haftasonu Karaburun Kıyıköy civarı ailece geziye çıktık araçta 4 kişiydik ve bagaj vs ağırlık hiç bişey yok, otoyolda bozuk olmayan kısımlarda sabit hızım 105-110 civarı güzergah üstü Ağaçlı,Tayakadın vs köylere giriş çıkış ortalama 60-80 km/h arası,ev otoyola yakın, otoyol a çıktığımda değerleri sıfırladım bir ara 16.7 lere çıktı aracı bir kez sağlam sıkıştırdırdığımda, fakat tüm güzergah boyu 15.7 den aşağıya da inmedi, fakat Lpg ortalamam bu şekilde yorumlarınız nelerdir? Eklenti 1772
    Orasi lpg yakisini vermez, hic bakmayin oraya bosuna arkadaslar! Arac kendini benzinde zannediyor, ben bu yolu benzinle gidip bu kadar yakiyorum diyor bize!

Üye ycankes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    02.Kasým.2014
    Nereden
    Karabük,Sivas
    Alıntı mjz66 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sevgili Yavuzcan; arac ne? Standart mi? Cok fazla yakis...

Orjinal 5.2 , lastikler 235/70 lassa competus. Sizin lpgde 44 kuruş benzinde 86 kuruş gibi rakamlarınızi gördükçe çıldırıyorum ☺ Şanzıman yapilali 1000km falan oldu buarada.

Üye erolkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    29.Kasým.2014
    Nereden
    Fethiye
    Son hesabım;
    2000 wj 248000km de Atiker gold serisi
    245#70#16 a/t lastik
    Fethiye içi 0,39 krş lpg 1,98Tl..

Xperia Z
    2011 SsangYong Kyron 2.0 Xdi O/V
    2016 Mondial RXÃŽ EVO 250 cc
    2008 Chevrolet Captiva 2.0D ov
    2007 Subaru Forester 2.0 ov
    2000 Grand Cherokee 4,7 + Atiker Gold Lpg
    2009 Subaru Forester 2,0Xs+Prins Lpg
    2004 Subaru Forester 2.0x +Milano Lpg
    2004 Renault Laguna Prıvılege+Milano lpg
    1997 Toyota Carina GLÄ°+Milano Lpg

Üye K@RUB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    20.Mayýs.2015
    Nereden
    Ä°stanbul
    Orasi lpg yakisini vermez, hic bakmayin oraya bosuna arkadaslar! Arac kendini benzinde zannediyor, ben bu yolu benzinle gidip bu kadar yakiyorum diyor bize!

Ben ilk defa hesaplamak amacıyla harcama kısmına aldım bilgisayarı hep pusulada kalıyor çok seviyorum pusulayı ayrı hoş duruyor

- - - Mesaj BirleÅŸtirme - - -

Ben ilk defa hesaplamak amacıyla harcama kısmına aldım bilgisayarı hep pusulada kalıyor çok seviyorum pusulayı ayrı hoş duruyor gözümün önünde olmasın pek
    Konu K@RUB tarafından (11.Ocak.2016 Saat 21:09 ) değiştirilmiştir.

Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Orjinal 5.2 , lastikler 235/70 lassa competus. Sizin lpgde 44 kuruş benzinde 86 kuruş gibi rakamlarınızi gördükçe çıldırıyorum ☺ Şanzıman yapilali 1000km falan oldu buarada.
    Ä°mkansiz o kadar yakamaz! Ne marka bu lpg?

Ãœyelik tarihi
    02.Kasým.2014
    Nereden
    Karabük,Sivas
    Ä°mkansiz o kadar yakamaz! Ne marka bu lpg?

Markasi prins Levent abi

Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Markasi prins Levent abi
    Yaa kirarim kafayi simdi ben takarim bu ise! Lastik ebatlarina kadar orjinal aracin, emin misin dogru hesapliyor musun? Istanbulun en kalabalik trafiÄŸinde 3 saat kipirdamadan kalsan 50-55 kurus yakar bizim araclar lpg'de!

Ãœyelik tarihi
    02.Kasým.2014
    Nereden
    Karabük,Sivas
    Yaa kirarim kafayi simdi ben takarim bu ise! Lastik ebatlarina kadar orjinal aracin, emin misin dogru hesapliyor musun? Istanbulun en kalabalik trafiÄŸinde 3 saat kipirdamadan kalsan 50-55 kurus yakar bizim araclar lpg'de!

100Lira gazla 150km anca. Ama şöyle bir durum var. Günlük 15-20 km kullaniyoruz. 4-5 kere stop et çalıştır. Ki stop edip çalıştırmak benzini etkiler LPgyi etkilemez diye biliyorum genede belirtiyim dedim. Arada hesapliyorum 70 kuruşun altına düşünce mutluluktan uçuyorum ☺ ☺

Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    100Lira gazla 150km anca. Ama şöyle bir durum var. Günlük 15-20 km kullaniyoruz. 4-5 kere stop et çalıştır. Ki stop edip çalıştırmak benzini etkiler LPgyi etkilemez diye biliyorum genede belirtiyim dedim. Arada hesapliyorum 70 kuruşun altına düşünce mutluluktan uçuyorum ☺ ☺
    Ä°stersen aksama kadar stop et calistir hic bisey olmaz...guvenlik nedeniyle gaz bitme limiti kac litreye ayarli acaba?! Cunku gaz bitince bipler ve otomatikman benzine gecer biliyosun....o gazin bitti sandigimiz litresi veya ayari ne sen de oradan bi bakalim

Ãœyelik tarihi
    02.Kasým.2014
    Nereden
    Karabük,Sivas
    Ä°stersen aksama kadar stop et calistir hic bisey olmaz...guvenlik nedeniyle gaz bitme limiti kac litreye ayarli acaba?! Cunku gaz bitince bipler ve otomatikman benzine gecer biliyosun....o gazin bitti sandigimiz litresi veya ayari ne sen de oradan bi bakalim

Geçen tamamen bitti fulledim. Tank 45 litre.42-43 litre aldi 103 lira mı ne tutmuştu. Onunla 145 km civari falan gitti.hadi 150 gitmiş olsun gene 67 kuruş civarı

Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Geçen tamamen bitti fulledim. Tank 45 litre.42-43 litre aldi 103 lira mı ne tutmuştu. Onunla 145 km civari falan gitti.hadi 150 gitmiş olsun gene 67 kuruş civarı
    Delirtecen beni sen anlasildi bak simdi hesap su; bunu da Turkiyede kimse tartisamaz benle bir ZJ icin; standart temiz ve bakimli bir 5.2 istanbulun trafiginde bile aldigi gazin litresi bölü 2, yanina bir tane sifir ekle...o kadar yol gider rahatca...yani; 42 litre bolu 2 esittir 21. Sifiri ekle 210! Net bu kadar gider!

Ãœyelik tarihi
    02.Kasým.2014
    Nereden
    Karabük,Sivas
    Delirtecen beni sen anlasildi bak simdi hesap su; bunu da Turkiyede kimse tartisamaz benle bir ZJ icin; standart temiz ve bakimli bir 5.2 istanbulun trafiginde bile aldigi gazin litresi bölü 2, yanina bir tane sifir ekle...o kadar yol gider rahatca...yani; 42 litre bolu 2 esittir 21. Sifiri ekle 210! Net bu kadar gider!

Abi keşke gitse ☺☺ siz gaza dokunmadan mi kullanipta 45 kuruş yaktiriyorsunuz bende anlamadimki. Ben ne rolantide aheste aheste kullaniyorum ne parçalayarak kullaniyorum ki asla 65-70 kuruşun altina inmiyor km olarakda 160km asla görmüyoruz.Nerde 200-210km Geçen sanziman yapildi ankarada o zamanda Ankara-Karabük arası ya 43 ya da 46 kuruş gibi birşey yakmıştı. 40 kuruşlarda bi değerdi.
    Konu ycankes tarafından (12.Ocak.2016 Saat 03:37 ) değiştirilmiştir.

Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Abi keşke gitse ☺☺ siz gaza dokunmadan mi kullanipta 45 kuruş yaktiriyorsunuz bende anlamadimki. Ben ne rolantide aheste aheste kullaniyorum ne parçalayarak kullaniyorum ki asla 65-70 kuruşun altina inmiyor km olarakda 160km asla görmüyoruz.Nerde 200-210km Geçen sanziman yapildi ankarada o zamanda Ankara-Karabük arası ya 43 ya da 46 kuruş gibi birşey yakmıştı. 40 kuruşlarda bi değerdi.
    Bunu sorucam arastiricam yarin senin icin dur bakalim, lpg'cime gidicem zaten filtrelerim degisecek, saft mafsallarim falan degisecek sonra...yazicam sana arastirip muhtemel sebepleri

Ãœyelik tarihi
    02.Kasým.2014
    Nereden
    Karabük,Sivas
    Bunu sorucam arastiricam yarin senin icin dur bakalim, lpg'cime gidicem zaten filtrelerim degisecek, saft mafsallarim falan degisecek sonra...yazicam sana arastirip muhtemel sebepleri

Zahmet olmasın abicim.Bakimsiz bıraktığımızda yok arabayı, LPGnin bakımlarınıda babam yaptırıyor zamanını geçirmeden. Sanziman yapildiktan sonra bir ihtimal biraz düşer diyordum. Fark etmedi hiç. Cuma günü Karabükte olacağım önümüzdeki günlerde tekrar bi denerim tüketimi.

Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Zahmet olmasın abicim.Bakimsiz bıraktığımızda yok arabayı, LPGnin bakımlarınıda babam yaptırıyor zamanını geçirmeden. Sanziman yapildiktan sonra bir ihtimal biraz düşer diyordum. Fark etmedi hiç. Cuma günü Karabükte olacağım önümüzdeki günlerde tekrar bi denerim tüketimi.
    Estagfurullah kardesim o nasıl söz, ne icin variz ki burada...dostuz kardesiz hepimiz. Yarin gorusmek uzere

Ãœyelik tarihi
    02.Kasým.2014
    Nereden
    Karabük,Sivas
    Estagfurullah kardesim o nasıl söz, ne icin variz ki burada...dostuz kardesiz hepimiz. Yarin gorusmek uzere

Eyvallah abicim. Haber bekliyorum.

Üye oguzhanyasinzer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    11.Ocak.2016
    Nereden
    Samsun
    5.9 ile uzun yolda 33 ile 37 krş arası yakaladım. artivine aracı ezmeden 100 km sabit hızda 35 krş yakıyor araç tüpde. sanırım 5.2 ile 2-3 krş fark olması normal.

Üye Kadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    31.Mart.2014

Bu kadar bakımlı olmasına rağmen 150km yi daha hiç görmedim yağı suyu tuzu sensörü mensörü herşey yenilendiği halde yok maalesef

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sayfa 15 Toplam 41 Sayfadan BirinciBirinci ... 5131415161725 ... SonuncuSonuncu