Denemek icin yaptim kanka, her zaman yapmiyorum. En son net olcum budur.
SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Denemek icin yaptim kanka, her zaman yapmiyorum. En son net olcum budur.
Son hesabım;
2000 wj 248000km de Atiker gold serisi
245#70#16 a/t lastik
Fethiye içi 0,39 krş lpg 1,98Tl..
Xperia Z
2011 SsangYong Kyron 2.0 Xdi O/V
2016 Mondial RXÃŽ EVO 250 cc
2008 Chevrolet Captiva 2.0D ov
2007 Subaru Forester 2.0 ov
2000 Grand Cherokee 4,7 + Atiker Gold Lpg
2009 Subaru Forester 2,0Xs+Prins Lpg
2004 Subaru Forester 2.0x +Milano Lpg
2004 Renault Laguna Prıvılege+Milano lpg
1997 Toyota Carina GLÄ°+Milano Lpg
Ben ilk defa hesaplamak amacıyla harcama kısmına aldım bilgisayarı hep pusulada kalıyor çok seviyorum pusulayı ayrı hoş duruyor
- - - Mesaj BirleÅŸtirme - - -
Ben ilk defa hesaplamak amacıyla harcama kısmına aldım bilgisayarı hep pusulada kalıyor çok seviyorum pusulayı ayrı hoş duruyor gözümün önünde olmasın pek
Konu K@RUB tarafından (11.Ocak.2016 Saat 21:09 ) değiştirilmiştir.
Yaa kirarim kafayi simdi ben takarim bu ise! Lastik ebatlarina kadar orjinal aracin, emin misin dogru hesapliyor musun? Istanbulun en kalabalik trafiÄŸinde 3 saat kipirdamadan kalsan 50-55 kurus yakar bizim araclar lpg'de!
100Lira gazla 150km anca. Ama şöyle bir durum var. Günlük 15-20 km kullaniyoruz. 4-5 kere stop et çalıştır. Ki stop edip çalıştırmak benzini etkiler LPgyi etkilemez diye biliyorum genede belirtiyim dedim. Arada hesapliyorum 70 kuruşun altına düşünce mutluluktan uçuyorum ☺ ☺
Ä°stersen aksama kadar stop et calistir hic bisey olmaz...guvenlik nedeniyle gaz bitme limiti kac litreye ayarli acaba?! Cunku gaz bitince bipler ve otomatikman benzine gecer biliyosun....o gazin bitti sandigimiz litresi veya ayari ne sen de oradan bi bakalim
Delirtecen beni sen anlasildi bak simdi hesap su; bunu da Turkiyede kimse tartisamaz benle bir ZJ icin; standart temiz ve bakimli bir 5.2 istanbulun trafiginde bile aldigi gazin litresi bölü 2, yanina bir tane sifir ekle...o kadar yol gider rahatca...yani; 42 litre bolu 2 esittir 21. Sifiri ekle 210! Net bu kadar gider!
Abi keşke gitse ☺☺ siz gaza dokunmadan mi kullanipta 45 kuruş yaktiriyorsunuz bende anlamadimki. Ben ne rolantide aheste aheste kullaniyorum ne parçalayarak kullaniyorum ki asla 65-70 kuruşun altina inmiyor km olarakda 160km asla görmüyoruz.Nerde 200-210km Geçen sanziman yapildi ankarada o zamanda Ankara-Karabük arası ya 43 ya da 46 kuruş gibi birşey yakmıştı. 40 kuruşlarda bi değerdi.
Konu ycankes tarafından (12.Ocak.2016 Saat 03:37 ) değiştirilmiştir.
Zahmet olmasın abicim.Bakimsiz bıraktığımızda yok arabayı, LPGnin bakımlarınıda babam yaptırıyor zamanını geçirmeden. Sanziman yapildiktan sonra bir ihtimal biraz düşer diyordum. Fark etmedi hiç. Cuma günü Karabükte olacağım önümüzdeki günlerde tekrar bi denerim tüketimi.
5.9 ile uzun yolda 33 ile 37 krş arası yakaladım. artivine aracı ezmeden 100 km sabit hızda 35 krş yakıyor araç tüpde. sanırım 5.2 ile 2-3 krş fark olması normal.