Sayfa 25 Toplam 41 Sayfadan BirinciBirinci ... 15232425262735 ... SonuncuSonuncu
Toplam 809 adet sonuctan sayfa basi 481 ile 500 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Jeep yakit tuketim raporu:)

Üye Mirkan Şenol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul Alibeyköy
    Başından beri yazdığım herşeyin farkındayım 4.4 den kastım dört çarpı dört
    Sevindim.

Oley klawye hatası okey olacaktı aynı anda araba kullanıyordum

Sorun yok.

Evet söylediğiminde arkasındayım sen nasıl olduğunu iddia ediyorsan bende olmayacağını iddia ediyorum..
    Gel dene o zaman.

Senin böyle bi iddiayı ortaya atma hakkın var ise benimde olmayacağını söylemeye hakkım var!!
    Gelip deneyip aksini ispatlamayana kadar, olmayacağını söyleyip, beni yalancı kefesine koyamazsın. (senin de böyle bir hakkın yok)

Dalga geçmiyorum senin yazılarına cevap veriyor olmam seni ciddiye aldığımı gösteriyor!!
    Bana hiç öyle gelmiyor.

Sen bana uzatma diyemezsin buna hakkın yok!!
    Senin her şeye hakkın var benim niye olmasın? İyi uzat.

birleylerin aksini iddia etmek illaki karşındakine yalan söylüyor iması anlamına gelmez zaten verdiğim örneklerde de (yanlışlık) üzerine vurgu yapıyorum..
    Yanlışlık yok, 10 yıldır ZJ'ye biniyorum.

Öfkeyle hareket etmek yerine mantığınla hareket etsen sana samimi bi yaklaşımda bulunduğumu anlarsın..
    Mantığımla hareket ediyorum ve samimi bulmuyorum. Sen mantığın ile hareket etsen samimi olmadığını, tek gayenin ''bu yalan söylüyor'' demek olduğunu anlarsın, ki bu forumda da tek biz yokuz, okuyanlara sor nasıl anlamışlar seni.

Ve hayatım olmadığım kadar centilmen davranıyorum şuan anlaman için
    İstediğin gibi davranabilirsin sorun yok.
    Türk insanı para gibidir, içine ışık tut ''ATATÜRK'' yoksa ''SAHTEDİR''

Üye hanci.06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Mirkan Şenol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Başından beri yazdığım herşeyin farkındayım 4.4 den kastım dört çarpı dört
    Sevindim.

Oley klawye hatası okey olacaktı aynı anda araba kullanıyordum

Sorun yok.

Evet söylediğiminde arkasındayım sen nasıl olduğunu iddia ediyorsan bende olmayacağını iddia ediyorum..
    Gel dene o zaman.

Senin böyle bi iddiayı ortaya atma hakkın var ise benimde olmayacağını söylemeye hakkım var!!
    Gelip deneyip aksini ispatlamayana kadar, olmayacağını söyleyip, beni yalancı kefesine koyamazsın. (senin de böyle bir hakkın yok)

Dalga geçmiyorum senin yazılarına cevap veriyor olmam seni ciddiye aldığımı gösteriyor!!
    Bana hiç öyle gelmiyor.

Sen bana uzatma diyemezsin buna hakkın yok!!
    Senin her şeye hakkın var benim niye olmasın? İyi uzat.

birleylerin aksini iddia etmek illaki karşındakine yalan söylüyor iması anlamına gelmez zaten verdiğim örneklerde de (yanlışlık) üzerine vurgu yapıyorum..
    Yanlışlık yok, 10 yıldır ZJ'ye biniyorum.

Öfkeyle hareket etmek yerine mantığınla hareket etsen sana samimi bi yaklaşımda bulunduğumu anlarsın..
    Mantığımla hareket ediyorum ve samimi bulmuyorum. Sen mantığın ile hareket etsen samimi olmadığını, tek gayenin ''bu yalan söylüyor'' demek olduğunu anlarsın, ki bu forumda da tek biz yokuz, okuyanlara sor nasıl anlamışlar seni.

Ve hayatım olmadığım kadar centilmen davranıyorum şuan anlaman için
    İstediğin gibi davranabilirsin sorun yok.
    Sana senin gibi cevap vermicem,gocunduğun şeyi düşünürsem direk söylerim ima etmem seninle uzlaşmaya çalışıyorum ama sen ısrarla bi gergin hava estiriyorsun..burası senin böyle dediğinde benim veya bi başkasınında evet mirkan böyle dediyse böyledir demesi gereken biryer ise herkesten özür diliyorum yook ama değilse Kİ öyle olmadığını biliyorum neden bu kadar komlex yaptın arkadaşım sen..
    Kaç sene neye bindiğinin bi önemi yokki bende senin yaşından çok arabaya bindim ama bununda bi önemi yok..
    Güzel güzel burda tartışıp konuşmak varken nedir amacın ?söyle yardımcı olayım

Aradığım huzur sendin sende gittin geriye dağ taş kalan..

Moderator Han Solo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    tamam mirkan hatırlat bana bayramdan sonra geliyorum yola çıkacaz seninle...başka türlü bunalıma sokarsın beni. yine de söylüyorum mümkün değil bu değer lpg ile olsa anlarım ama benzinle asla diyebilecceğimiz bi rakam istersen sensorleri altın suyuna bandır gene olmaz...ama zj bu ne olacağı da belli olmaz içimdeki şüphenin tek çaresi test etmek...bayramdan sonra görüşelim
    GEZE GEZE BU GEZE-GEN BİTMEZ

tüm videoları 720p veya 1080p olarak seçerek izleyin...

Nereden
    İstanbul Alibeyköy
    Alıntı hanci.06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sana senin gibi cevap vermicem,gocunduğun şeyi düşünürsem direk söylerim ima etmem seninle uzlaşmaya çalışıyorum ama sen ısrarla bi gergin hava estiriyorsun..burası senin böyle dediğinde benim veya bi başkasınında evet mirkan böyle dediyse böyledir demesi gereken biryer ise herkesten özür diliyorum yook ama değilse Kİ öyle olmadığını biliyorum neden bu kadar komlex yaptın arkadaşım sen..
    Kaç sene neye bindiğinin bi önemi yokki bende senin yaşından çok arabaya bindim ama bununda bi önemi yok..
    Güzel güzel burda tartışıp konuşmak varken nedir amacın ?söyle yardımcı olayım
    Ben bir şey iddia etim ve aksini iddia edenlerin denemesini söyledim, buna sen de dahilsin...
    Burda güzel güzel konuşuyoruz, farklı bir şey yaptığımız yok, bana söylediğin hiç bir kelimenin bir nokta ağırını sana karşı kullanmadım.

Beni geç sen ne diyorsun? Ne istiyorsun? Ne diyeyim? Arabayı kamyona koyup sana mı yollim? Uçak bileti mi alim gelip denemen için ne yapayım?
    Bana nasıl yardımcı olursun söyleyeyim, kendi aracım ile ilgili bir iddiada bulundum, mal benim iddia benim... Ya farazi yorum yapma hocam, ya da gel aksini kanıtla... Senin demen ile benim arabam 70-80kr. yakmayacak... işte beni sinirlendirdiğin nokta tam burası, laf ile haklı çıkmaya çalışman... Denemeden, görmeden, bilmeden... Böyle yaparak bana yalancı sıfatı takmaya çalıştığını düşünüyorum ve cidden sinirleniyorum. Tabi ki inanmamak da özgür herkes, fakat deneyip de görürüz demeni bekliyordum, ısrarla ''mümkün değil'' demeni değil... Burada anlaşamıyoruz işte...

Belki de bu sinir ile anlayamıyorum seni...

Kaçırdığım, yanlış anladığım bir yer oldu belki de... Bu yüzden kalbini kırdıysam affola, özür dilerim... Burada aileyiz fakat aile içinde de tartışmalar olabilir...

Benim yaşımdan çok bindiğin arabadan fazlasına bindim ( sidik yarışına dönsün bari )

Nereden
    İstanbul Alibeyköy
    Alıntı Han Solo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tamam mirkan hatırlat bana bayramdan sonra geliyorum yola çıkacaz seninle...başka türlü bunalıma sokarsın beni. yine de söylüyorum mümkün değil bu değer lpg ile olsa anlarım ama benzinle asla diyebilecceğimiz bi rakam istersen sensorleri altın suyuna bandır gene olmaz...ama zj bu ne olacağı da belli olmaz içimdeki şüphenin tek çaresi test etmek...bayramdan sonra görüşelim
    Hah işte milyon da bir ihtimal de olsa deneyen adam efsane adam
    Böylece ya siz mümkünatını göreceksiniz, ya da ben babayı alıcam
    Bu testden sonra da gidip lpg taktırıcam...
    Bir tartışma da o zaman başlatırız ''LPG'de şu kadar yakıyor'' diye.

Nereden
    İstanbul Alibeyköy
    Harbiden ne sinirlenmişim be
    İster inan, ister inanma, amaaaaan diyip geçmemişim bende
    Bende bokluk var esas, işte tutamıyorum kendimi, bişey de dememişsin yani...
    Tekrardan özür dilerim, inanmazsan inanmazsın canım, neymiş derdim niye abartmışım ben de çözemedim
    Psikolojik sorunlarım varmış gibi Ya da atarım mı gelmiş ne olmuş
    Özür mahiyetinde sana 3 adet mafsal hediye edeyim, bir kaç da şanzıman kuyruk keçesi

Nereden
    İstanbul Alibeyköy
    Mert abi benim buradaki mesajlarımı sil, sadece ne kadar yaktığını söylediğim ve beraber deneyeceğimizi söylediğim bir mesajım kalsın...
    Forumu okuyan ''vay salak'' demesin benim için
    Ne kadar pis kavgacı ruhum varmış da haberim yokmuş

Üye mavi_ken - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Merhaba Bay Han Solo
    test koşulundan hiç bahsedilmemiş,, en onemli konu o degil mi??
    otoyolda yapılacaksa test sabit 90-110 km/saat hızda, olabilir diyorum Mirkan hocamın bahsettiği degerler.
    bahsedilen "45 kurus yakıyor" 10 litre/100km denk geliyorki bu zaten fabrika verisi civarı... benim arac da boyle yakıyor. Yok eger bahsedilen "45 kr yakıyor" da dur, kalk, sehirici varsa bayramdan sonra teste beni de yazın!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Üye archway - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Küçükçekmece
    Mirkan hocam sizin değerleri elde edebilirsek bende benim aracımdan LPG yi hemen çıkarırım Bu yaptığınız işlemler ne kadar tuttu acaba ayrıca test sürüşüne benide yazın

Nereden
    İstanbul Alibeyköy
    Günün her hangi bir saati, Eyüp'den çıkar, otobana çıkmadan Şişliden Taksimden girer Beşiktaş Sarıyer Garipçe yaparız... Geri dönerken zaten tamamlamış oluruz 100km yi...

Nereden
    İstanbul Alibeyköy
    Uzun yolda sabit hızda ne yakıyor onu da ben denemedim... Şehir içi gezi bitince bir de uzun yol deneriz Adapazarı'na doğru veya Tekirdağa doğru...

Üye kuzeyli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bence şaşıracak bir şey yok, kullanan kişi aracını herkesden daha iyi bilir. Arkadaşı yalancı durumuna sokmak hoş degil. Bu rakkama neler yapıp düşürüldüğü tartışılsa daha saglıklı olur.

Üye Kadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Mirkan diyelim ki benzinde 45kr yakıyo eyw ama şunu unutma demedi deme 45kr yaktığını söylediği an başkan o zj yi unut önce senin sonra kendi zj mi yakarım ateşinde de mangal yaparım haberin ola !

Moderator Han Solo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    uzun yolda bile 45 krş yakamaz şehiriçine girmiyorum bile ... ama deneyeceğiz..
    GEZE GEZE BU GEZE-GEN BİTMEZ

tüm videoları 720p veya 1080p olarak seçerek izleyin...

Üye Kadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Han Solo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    uzun yolda bile 45 krş yakamaz şehiriçine girmiyorum bile ... ama deneyeceğiz..
    Dene başkan zj mangal yapalım mirkan ortalığı ateşe verdirecek yoksa

Nereden
    İstanbul Alibeyköy
    Ha Ha Ha arabaları yakmaya hazır olun
    40-45-50 kuruşlar fazla bile ZJ dediğin 30kr yakar

Üye degrente - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    4.LEVENT/İSTANBUL
    Dün öğlen 1 de İstanbul'dan yola çıktım. Birde uzun yolda yakıt tüketimini ölçeyim dedim ama nerede istanbul karacabey arasında istanbulun trafiğini arar oldum.4 saatlik yolu 11 saatte gittim toplam 274 km yolu. Km de 58 kuruş harcadı 5.9 um yine başka bahara kaldı uzun yol ölçümü

Cenk NALBANTOĞLU

Üye musty.skr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Port bağaj dolu, iç bagaj dolu 4 yetişkin insan osman gazi köprüsüne kadar biraz trafik otobanda, bursaya gelmeden tekrar full depo 36krş yakmış lpg de.

"Bin millik bir yolculuk, tek bir adımla başlar."

1998 Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2L V8

Üye musty.skr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Alıntı musty.skr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Port bağaj dolu, iç bagaj dolu 4 yetişkin insan osman gazi köprüsüne kadar biraz trafik otobanda, bursaya gelmeden tekrar full depo 36krş yakmış lpg de.
    1998 5.2 zj lpg

"Bin millik bir yolculuk, tek bir adımla başlar."

1998 Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2L V8

Üye FuatD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Alıntı musty.skr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lpg'nin litre fiyatını da söylersek daha doğru yorum yapma şansı olur bizim için.

Sayfa 25 Toplam 41 Sayfadan BirinciBirinci ... 15232425262735 ... SonuncuSonuncu