Ankara >Amasra toplam 637 km git gel 4 kiÅŸi+bagaj
Benzin fiyat: 4.87
100-110 km sabit hızla
53 krş yaktı çıkarken aldığımız pompadan dönüşte fullettik
Araç:5.2 96 model 83 bin milde Amerikan versiyon
275.65.16 at lastik
Tavan sepet
2 yükseltme
Aradığım huzur sendin sende gittin geriye dağ taş kalan..
Vallahi kardeşim zaten bir dahada denemem fabrika verilerini tutturacaz diye 4 saatte gittikbide uzun yol yani şehir içinde ne kadar sakin kullanırsan kullan benzinde 77 krşun altına düşmedi..bizde 4 tane araba var 1.4 corsa 34 krş yakıyor benzinle 5.28i 46 krş yakıyor benzinle sorento var 2.5 dizel 50 krş yakıyor zj malüm zaten..onlarcasını biliyorum aşşağısını duymadım
Hahaha
Zj Lpg de 40-50 krş civarı yaksa şehir içi miss olucak. Ya benim ayarı bozdular yada yaz ayı klima filan fark ettirdi 70krşları buluyor bu ara şehir içi geçiyor bile. Kışın 60krş bile görmedim hesaplarımda 50-58krş arası oynuyordu
Sent from my iPhone using Tapatalk
"Bin millik bir yolculuk, tek bir adımla başlar."
1998 Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2L V8
[QUOTE=musty.skr;32592]Hahaha
Zj Lpg de 40-50 krş civarı yaksa şehir içi miss olucak. Ya benim ayarı bozdular yada yaz ayı klima filan fark ettirdi 70krşları buluyor bu ara şehir içi geçiyor bile. Kışın 60krş bile görmedim hesaplarımda 50-58krş arası oynuyordu
Ya aslına bakarsa ayar dediğimiz şey bikaç kalıp çokda oynamıyorlar copy paste.. Bi kaçak kontrolu falan yaptır bide geç çalışma varmı?çünkü ben ne kadar sıkıştırsamda lpg ile maximum 48 krş yakıyor (arazi hariç)
[QUOTE=hanci.06;32593]Çok güzel rakamlar gerçekten 48 krş.. Geç çalışma yok akü zayıf basıyordu bir kaç gün önce degiştirdim (bu arada ters kutup diye 250tl aldılar)
İlk çalıştırdıkdan bir süre sonra lpg kokusu alıyorum sonra kesiyor bu yüzden en az 2 kere gittim servise kaçak yok dendi, daha yeni muayenedende geçti kaçak olsa kapıdan sokmuyorlar. Ama ben eminim gaz kokusu olduğuna. Fakat yakıt konusunda uçurum var şuan ki hesaba göre bu kadar fark ettirecek bir koku değil
[QUOTE=musty.skr;32594]Senin sıkıntı söyleyim hemen bu konuda biçok lpg servisi zayıf!!ben bunu birebir yaşadım sen şimdi gidiyosun gaz kokuyor diyosun regülatöre sensör uzatıyolar hortumlar falan kaçak yok abiöyle değil işte bizim bi doctorumuz var(lakabı)regülatörden manifolda bi hortum gider emiş diyorlar regünün diyaframları patlayınca emişten gaz veriyor dışarı değil içeri ilk çalıştırdığında gaz kokuyor sonra gidiyor ama vermeye devam ediyor da egzosdan atıyor hem çok yakıyorsun hemde tehlikedesin
Yenilemediğim bi regülatör kaldı onuda kışın değişirim gold sistem regusüyle diye planlıyordum eski hortumlarla birlikte tabi. Sorun regülatörmü diyorsun Ömer? Eski siyah bi regülatör takmıştım kafayı ona zaten şu temmuz pulunu yatırayım ona el atayım öyle ise
Konu musty.skr tarafından (05.Temmuz.2016 Saat 01:15 ) değiştirilmiştir.
Saol uyardığın için
İst döndüğümde halledicem 550tl fiyat vermişlerdi bu işlem için
Sanayi mahallesinde Atiker bayii regülatör değişimi 300 TL verdim gold serisi fiyat alırken ona göre alın
Cenk NALBANTOÄžLU
Konu başlığı şimdi dikkatimi çekti Jeep yazıyormuş idare edin artık
Kara kızımız ile bugün Antalya-İzmir yaptık, tüketim detayları aşağıda.
Benzin lt. 4,47 tl., kuruş hesabına göre 0,74 krş/km yapıyor.
Araç Porsche Cayenne S 4.5 V8