Ankara'da nerede oturup,, nerelere gidip geldiğinize gore değişecektir tabi sonuç ama...
Ben Ankara cayyolundayım, asırı sıkışık bir trafige girmedigim sürece( ki Ankara'da aşırı trafik belli başlı yerler dışında pek yok) genel Ankara içi dolaşma eve işe gidip gelme için ortalama tüketim 14 l/100 km civarında oluyor. Benzin.
İstanbul'a gittiğim zamanlarda, istanbul'un korkunç trafiği sebebiyle ordaki gördüğüm degerler ortalama 20 l/100 km civarında oluyordu tüm bir haftasonu gezdiğim zaman. Yine benzin. Bu da ayrı bir veri olsun..
Sent from my iPhone using Tapatalk
14 lt mi ben uzun yol ortalamasında bile 19 lt yaktım. 14 lt ye ben arabadan inmem
Şu an trafiksiz ilçede kısa mesafe 2-3 km kullanıyorum 30 lt ortalama
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
5.2'lerin otoban icin fabrika verisi 10,8 l/100 km'dir. karma verisi 14,4 l/100 km'dir. Benzin. Lpg kullaniyorsaniz yukaridaki degerlerin %20 fazlasi olacaktir ideal olarak.
Bu degerlerden cok sapiyorsa araciniz zengin karisim yakiyor olabilirsiniz. Oncelikle O2 sensorlerinizi bir kontrol ettirebilirsiniz...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ankara daha fazla yakar maalesef
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
Cuma sabahı Edirne'ye gittim geldim 54 litre gaz aldım ve toplam 304 KM yaptım ortalama hız 100 ve 130 arası toplam 4 kişi idik bana kalırsa gayet güzel bir değer, 44 kuruş yakmış oldu ama yakıt hesaplama olayına karşıyım )
Kış şartları için şehir içi trafik 26-27 lt/100 km gaz tüketimin gösteriyor.Sanki ters giden birşeyler var gibi.Dizilerdeki durum nedir.
HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1997 Grand Cherokee 5.2 V8
Benim de aynı malesef
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yakıyor arkadaş, Acımadan yakıyor namussuz
yazın 13-14 leri gören ben 19-20 den aşağı inmiyor
- - - Mesaj Birleştirme - - -
Yakıyor arkadaş, Acımadan yakıyor namussuz
yazın 13-14 leri gören ben 19-20 den aşağı inmiyor
Şimdi; Tankında 20 litre gaz olan sağlıklı standart bir 5.2 şehir içi karma trafikte 100 km. yol yapar, net! Yani depoya giren litreye 1 sıfır ekleyip ikiye böldüğünde şehir içi kaç km gideceğini bilirsin ZJ için en doğru hesap budur
SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bilgi için teşekkürler,depom ve lpg sistemim yeni,tamı tamına 45 lt gaz alıyor.Bu şekilde tam dolu Bostancı köprüsü trafiği ve işyerimdeki yokuşlardan dolayı en son aldığım gaz 140 km yol yaptırdı tam soğuklarda.Bu kilometre içinde hafta sonu yakacık Aydos ormanı kar gezintim dahil.Bunlarıda göz onune alırsak sanırım sizin dediğiniz rakamlara yaklaşıyorum.
Bende de 265/75/16 mt var Oda sanırım fark yaratıyor
HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi