98 G.C. 5.2 ş.ici 79 kr. Cuk tüketmekte
Kadir Nickli Üyeden Alıntı 98 G.C. 5.2 ş.ici 79 kr. Cuk tüketmekte e tamam işte benimle aynı yakıyor şehiriçi neredeyse... ben biraz daha az yakıyorum senden çok az ama
GEZE GEZE BU GEZE-GEN BİTMEZ tüm videoları 720p veya 1080p olarak seçerek izleyin...
Han Solo Nickli Üyeden Alıntı e tamam işte benimle aynı yakıyor şehiriçi neredeyse... ben biraz daha az yakıyorum senden çok az ama Simdilik fabrika çıkışı tek farkı 225 75 16 yerine 245 70 16 lastik olması. Atiker fast var biraz fazla yakıyor gibi geliyo bana
Kadir Nickli Üyeden Alıntı Simdilik fabrika çıkışı tek farkı 225 75 16 yerine 245 70 16 lastik olması. Atiker fast var biraz fazla yakıyor gibi geliyo bana göstergeden mil km ayrımını yapıyorsun değil mi genelde karışır da ondan dedim ..sanırım daha önce de sormuştum aynı şeyi sana
Han Solo Nickli Üyeden Alıntı göstergeden mil km ayrımını yapıyorsun değil mi genelde karışır da ondan dedim ..sanırım daha önce de sormuştum aynı şeyi sana Yok abi km özellikle dikkat ediyorum
Kadir Nickli Üyeden Alıntı 98 G.C. 5.2 ş.ici 79 kr. Cuk tüketmekte 79 kr. Benzinde yakar sehir icinde tupde yakmaz, bu bir; orjinal lastik ebadin 225/70/16 225 dedildir Sent from my iPhone using Tapatalk
mjz66 Nickli Üyeden Alıntı 79 kr. Benzinde yakar sehir icinde tupde yakmaz, bu bir; orjinal lastik ebadin 225/70/16 225 dedildir Sent from my iPhone using Tapatalk Evet yanlış yazmışım pardon. Anlamadım takan yer normal diyor kafayı yiyeceğim
Kadir Nickli Üyeden Alıntı Evet yanlış yazmışım pardon. Anlamadım takan yer normal diyor kafayı yiyeceğim Gazda 79kr deme bana sakin! Ben kicimi yirtsam 50kr yakiyorum trafikte sehir icinde Sent from my iPhone using Tapatalk
Lpg kitini kontrol ettir.4.7 grand cherokee brc kit var ve uzun yolda 33 kr yakiyor
Forum Kuralları