bence son nokta.............
büyük şehirde yaşıyorsanız şehiriçi kullanılacaksa bu makineyi dur kalka sokmak günah şakülü kaçar helede ist trafiğinde kesinlikle 2. araç olarak kullanılmalı....kaç para yakıyor stresine girmemek için.ŞU DANDİK-İ BABİ DÜNYADA BUNLARI HESAPLAMAYA DEĞMEZ .......
Bugün hesapladım. Şehir içinde (köprü trafiği yok) 206 KM'de 85 TL yakmış. 41 kuruş yapar. Lpg'yi 1.95'den alıyorum.
2011 SsangYong Kyron 2.0 Xdi O/V
2016 Mondial RXÃŽ EVO 250 cc
2008 Chevrolet Captiva 2.0D ov
2007 Subaru Forester 2.0 ov
2000 Grand Cherokee 4,7 + Atiker Gold Lpg
2009 Subaru Forester 2,0Xs+Prins Lpg
2004 Subaru Forester 2.0x +Milano Lpg
2004 Renault Laguna Prıvılege+Milano lpg
1997 Toyota Carina GLÄ°+Milano Lpg
Farklı bir yaklaşım ile örnekleme yapmak isterim, belki merak edenler olabilir..
2015 Yazın son günlerine doğru... İstanbuldan Manisa Emiralem yoluyla E.Foça ya romörklü 6,5mt yarım kamara teknemi görürdüm.. Yolda mak..70km ile arkamda Romörk+Dolu Tekne temiz 1ton çekerek ve iki kişi olarak farklı yerlerden Lpg ile toplam 225TL yakıt harcadım...
Marmaristen donuyorum su an Izmirdeyim. Yarin obur gun son ve guncel raporumu sunucam
Sent from my iPhone using Tapatalk
selamlar 11 ağustosta 97 cherokee limited JEEP'imi satın aldım. O günden bugüne farklı yerlerden farklı fiyatlardan lpg aldım. Ankara trafiğinde çokda dur kalka girmeden kullanıyorum çünkü çok sık kullanmıyorum aracımı.Benim hesaplamalarıma göre bu araç normal şehir içi trafiğinde 0,45 krş. geçmiyor. Bayramda da ilk defa uzun yola mersine doğru yolculuk var kısmetse. Bakalım ne yakacak bende çok merak ediyorum.
İzmir-Uşak-Afyon-Ankara-Çorum-Samsun-Ordu-Giresun-Gümüşhane-Trabzon. Tek tek not aldım ancak benzin-LPG Karışık şu ana kadar gelinen mesafe 1575 km. Yakıta ödenen para 550 TL. Şehir içi,dışı, rampası bayırı, mağrası Manastırı, Geçidi Yaylası, KDV si dahil 35 Kuruş. 2,46 dan da aldım gazı 2,19 dan da.
In Vino Veritas in Aqua Sanitas
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
Gecen hafta yine yazliga gittim Marmarise...Kadikoy'den tam 707 km. Marmaris-Icmeler. Gazin litresi kac para vesaire hic girmicem onlara, tam 250 TL gazla indim, gece 2'de ciktim yollar bostu, klima 20 derecede hep acik, 130-140 devamli, hic asagisina dusmeden
Sent from my iPhone using Tapatalk
Romörk sinyalizasyonve rulman kontrolü ve el birliği ile yerinden çıkarttık
Ekip sabah 0600 da hazır
Kurtköy' de hazırlıkları tamamlayıp Eskihisar Topçulardan geçişimiz.
Yol kaynıyor..Rulman ve yakıt ikmalleri
Bizim Zj 4inc olunca Romörk bağlantısı yukarıda kaldı. Tekne+Romörk arkaya meyilli kafa oynuyor.. Spanzet takviyesi yaptım.
Hızımız Romörk ile can ve mal güvenliği için maksimum 70km. Zaman zaman 60km olsada, 70 km / saatte 600km yol ..Git git bitmiyor tabii. Sevgili Hakan abim ile Şöför değişimi ve yakıt ikmali yapıyoruz.
Mutlu son..Kazasız belasız E.Foçadayız. Hemen Ege'ye tekrar kavuşmak için kolları sıvadık kardeşim Özgür ile
Motor Akü ince bakım..
Özgürde sabırsız...
Ä°ÅŸte bu kadar.. Maldivler deÄŸil... Ege Ege..Kosova
Kurbalıdere + Kurtköy + Eskihisar Topçular ile Foça ya tekneyi bırakıp ardından İzmire varışım Toplam 560 km.
225TL LPG harcaması üstelik neredeyse 8 saat süren, sıcakta bir yolculukla farklı yerlerde alınmış Lpg yakıt saatte maksimum 70km. ile km de 40krş çıkmakta
denizci & mimar -
Deniz Ticaret Gazetesi / broker/ yelken eÄŸitim/renovasyon.
süpper yolculuk,araba süper,tekne süper ege zaten 10 numara başka söz gerek varmı tadını çıkarın, ayrıca ne yakarsa yaksın hakkıdır yiğidin
bilmediğim için soruyorum özür dilerim, aracınızın üzerindeki jant lastik kombinasyonu nedir acaba?
tesekkurler