Sayfa 16 Toplam 41 Sayfadan BirinciBirinci ... 6141516171826 ... SonuncuSonuncu
Toplam 809 adet sonuctan sayfa basi 301 ile 320 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Jeep yakit tuketim raporu:)

Üye ycankes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    02.Kasým.2014
    Nereden
    Karabük,Sivas
    Bu prins lpglere ayar yapılmıyormuş araba kendi kendine ayarlıyormuş,kendim duymadım ama babama öyle demişler veya diğer LPG sistemlerine göre daha az ayarı mı var artık nasılsa. Doğru mu bu ?

Üye KARADAG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    23.Aralýk.2014
    Nereden
    BAÄžCILAR Ä°STANBUL
    benim 5.9 da prins var 2 inc yükselte bf at lastik şehir içi tüketim 70 kr , uzun yolda 45-50 kr yakmakta. uzun yolda biraz basıyorum belki biraz daha ekonomik olabilir ancak hiç hesap yolunu seçmedim.250 beygirlik aractan (hele ki birde kukrüyorsa ) clio performansı mı bekliyor bazı arkadaşlar.Kimi arkadaşların ekranında 15 küsürlü anlık tüketim raporu gözükmekte ben daha henüz öyle bir sayı görmedim.benzin deposu sayı değeridir.%20 fazlasını düşünürsek 18 lt gibi bugünkü değeri ile 36 kr eder
    Konu KARADAG tarafından (12.Ocak.2016 Saat 13:40 ) değiştirilmiştir.

Ãœyelik tarihi
    23.Aralýk.2014
    Nereden
    BAÄžCILAR Ä°STANBUL
    bazen benim aracın ekranında sayısal değer olarak 22 bazende 38 bazen 26 gösteriyor ancak bu yol bilgisayarı değeri hiç bir şeyi değiştirmiyor zannımca!!! 100-105 tl lpg alıyorum ( benim tank 80 lik ancak 50-52 lt anca doluyor bu şamandıra sorunu mudur sizce?)şehir içi agresif kullanım ortalama 150-160 km bazende 140 km yapıyorum yani 70 kr .

Ãœyelik tarihi
    02.Kasým.2014
    Nereden
    Karabük,Sivas
    O ekrandaki değer hep alakasiz saçma değerleri gösteriyor. Şehirler arasi 120-130kmh hızla 43-45 kuruştu bizimde yakın zamanda. 80 litrelik tankın 50ltde ben doldum demesinin sebebi ya şamandıra sorunu ya da Levent abinin bahsettigi güvenlik sebebiyle lpgnin içinde kalan gaz miktari ayarı çok yüksek.

Üye mjz66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Alıntı KARADAG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bazen benim aracın ekranında sayısal değer olarak 22 bazende 38 bazen 26 gösteriyor ancak bu yol bilgisayarı değeri hiç bir şeyi değiştirmiyor zannımca!!! 100-105 tl lpg alıyorum ( benim tank 80 lik ancak 50-52 lt anca doluyor bu şamandıra sorunu mudur sizce?)şehir içi agresif kullanım ortalama 150-160 km bazende 140 km yapıyorum yani 70 kr .
    Senin ki de cok Ersin! 5.9 5.2'den fazla yakan bir arac degildir, 2 inc yukseltme de cok bisey farkettirmez

SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ãœyelik tarihi
    23.Aralýk.2014
    Nereden
    BAÄžCILAR Ä°STANBUL
    Alıntı mjz66 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Senin ki de cok Ersin! 5.9 5.2'den fazla yakan bir arac degildir, 2 inc yukseltme de cok bisey farkettirmez

levent bey bahsi geçen araç 5.9 hatırlatmak istedim.5.2 ile belki aynı yakıyor olma ihtimali vardır.ancak unutulmamalı ki 5.9 koltuğuna oturunca sesi insanı çılgına çeviriyor sakin kullanmak insanın elinde değil ki.ışıkta beklerken sıkışık trafikte yandaki araca motor sesini dinletmek gibi hastalıklar olunca insanda inanın 80 kr bile normal bu araçlar için

Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    levent bey bahsi geçen araç 5.9 hatırlatmak istedim.5.2 ile belki aynı yakıyor olma ihtimali vardır.ancak unutulmamalı ki 5.9 koltuğuna oturunca sesi insanı çılgına çeviriyor sakin kullanmak insanın elinde değil ki.ışıkta beklerken sıkışık trafikte yandaki araca motor sesini dinletmek gibi hastalıklar olunca insanda inanın 80 kr bile normal bu araçlar için
    Ben de onlari yapiyorum merak etme flowmaster 44 var ve araba gazlayan hizli kullanan bir adamimdir bilen iyi bilir asla o kadar yakmaz bu araclar ne yaparsak yapalim! Kücük bir detay bir eksik olabilir atladiginiz, amac bunu bulmak el birligiyle...yazik gunah para bu, 70-75 kuruslar asla yakamaz bizim araclarimiz

Ãœyelik tarihi
    23.Aralýk.2014
    Nereden
    BAÄžCILAR Ä°STANBUL
    Alıntı mjz66 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de onlari yapiyorum merak etme flowmaster 44 var ve araba gazlayan hizli kullanan bir adamimdir bilen iyi bilir asla o kadar yakmaz bu araclar ne yaparsak yapalim! Kücük bir detay bir eksik olabilir atladiginiz, amac bunu bulmak el birligiyle...yazik gunah para bu, 70-75 kuruslar asla yakamaz bizim araclarimiz

Gönül isterki söyle 25 kr falan yaksın fena olmazdı hani.Ancak levent bey ben bu zamana kadar bu araçların şehir içi tüketimi 40 kr veya 45 kr yakıyor diyenine rastlamadım buna yaklaşması içinde hiç bir çaba sarfetmedim.Elbetteki kimse aracı fazla yaksın istemez.belki lpg ayarım belki başka faktörler bunu bir nebze etkiler.Ancak esas olarak; buji, buji kablosu, lpg geçiş sıcak su ayarı, hava filtresi, şanzıman durumu, lastik hava basınçları ve çapı, üzerindeki sepet hava ve arazi şartları genelde gözönünde bulundurduğum ettkenlerdir.Ne kadar uğraşırsak uğraşalım şehir içi tüketim 50-70 arası başkaca olmaz...

Ãœyelik tarihi
    02.Kasým.2014
    Nereden
    Karabük,Sivas
    50 kuruşada razıyım ☺☺kmde 20 kuruş 20 kuruştur

Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Gönül isterki söyle 25 kr falan yaksın fena olmazdı hani.Ancak levent bey ben bu zamana kadar bu araçların şehir içi tüketimi 40 kr veya 45 kr yakıyor diyenine rastlamadım buna yaklaşması içinde hiç bir çaba sarfetmedim.Elbetteki kimse aracı fazla yaksın istemez.belki lpg ayarım belki başka faktörler bunu bir nebze etkiler.Ancak esas olarak; buji, buji kablosu, lpg geçiş sıcak su ayarı, hava filtresi, şanzıman durumu, lastik hava basınçları ve çapı, üzerindeki sepet hava ve arazi şartları genelde gözönünde bulundurduğum ettkenlerdir.Ne kadar uğraşırsak uğraşalım şehir içi tüketim 50-70 arası başkaca olmaz...
    Yakiyor abicim iste 45-50 kurus en berbat trafikte bile o kadar ben kullaniyorum bu araclari uzun yillardir, ornek canli onunuzde neyse gunesli bir istanbul gununde bu cok yakma problemini cözmek icin yollara dustum Yavuzcan(ycankes) icin... sanayideyim ustalarimlayim kendi bakimlarim da var zaten, aksama paylasicam olasi sorunlari

Ãœyelik tarihi
    02.Kasým.2014
    Nereden
    Karabük,Sivas
    Instagramda ZJ sayfam var ordada geçen gönderilerden birinin altına takipçilerden yakıt tüketimlerini paylaşmasını istedim 8-10 kişi yorum attı. 3-4 tanesi 50-60 kuruş gibi değerler yazmış. Öbürleri 65-70 kuruş

Üye entropy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    27.Eylül.2015
    Nereden
    Kocaeli
    Benim 4.7 wj şehir içi 40 45 kuruş, uzun yolda ise 30 kuruşa kadar düşüyor. Yakıta etki eden temel faktörler donanım haricinde tps, iac sensörleri, kelebek temizliği, ateşleme bobinleri ve bujiler. Bunlarda problem yok ise yakıtın o kadar artmaması lazım.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ãœyelik tarihi
    23.Aralýk.2014
    Nereden
    BAÄžCILAR Ä°STANBUL
    Levent bey benim aracinda arasira bu seviyelere dustugu gorulmustur ancak bu istisna belki asfalt uzunyol kullanuminin fazla oldugu siralarda ancak ortalamafa bu seviyeden uzak max 70 kr seviyelerinde siklikla gormek mumkun dogal olarak baz alacagim seviye budur.belki de dediginiz gibi mutlaka kacirdigim bir nokta var.en kisa zamanda lpg servisine gidecegim oncelikle oradan baslayip diger etkenleride takip edecegim sizin aracta bu seviyede ise mutlaka benimkide ayni sevide olabilir
    {{{{JEEP GC 5.9 V8 daha ne olsun}}}}

Üye ukymk55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    16.Eylül.2015
    Nereden
    Bursa
    5.2 ile geçende 40 liralık gaz almıştım. 85-90 km civarında bitti tamamen. 245/75/R16 lastik kalın diş AT lastikle.
    Ama çap farkını hesaplamıyorum. Orjinale göre %7,4 büyük ebat bunlar. dolaysıyla tüketim aslında bir tık da düşük denilebilir.
    Bana göre çok yaktı. zaten lastik değiştirdikten sonra arabanın tüketim değişti.
    Çünkü önceki asfalt lastiklerimle 38- 40 kuruş civarıydı

Moderator Han Solo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    03.Mart.2014
    Nereden
    istanbul
    benim 5.9 da prins var 2 inc yükselte bf at lastik şehir içi tüketim 70 kr , uzun yolda 45-50 kr yakmakta. uzun yolda biraz basıyorum belki biraz daha ekonomik olabilir ancak hiç hesap yolunu seçmedim.250 beygirlik aractan (hele ki birde kukrüyorsa ) clio performansı mı bekliyor bazı arkadaşlar.Kimi arkadaşların ekranında 15 küsürlü anlık tüketim raporu gözükmekte ben daha henüz öyle bir sayı görmedim.benzin deposu sayı değeridir.%20 fazlasını düşünürsek 18 lt gibi bugünkü değeri ile 36 kr eder
    abi hesap yanlış olabilir senin. güncel olarak 2 günde bir yakıt aldığım için ve günlük kullandığım için net söyleyebilirim. depo max 45 litre ile doluyor lpg 1.9 tl ile 2.40 tl arasında değişen fiyatlarda... dolayısıyla krş hesabına giremeyecceğim ama 45 litre depo ile şehiriçinde 170 km görüyorum 5.9 ile. henüz üstüne çıkamadı.. amaaaaa uzun yolda 45 litre depo ile 290-300 km görüyor ondan da net olarak eminim lastik ebatım 245x70x16 cooper atr3
    GEZE GEZE BU GEZE-GEN BÄ°TMEZ

tüm videoları 720p veya 1080p olarak seçerek izleyin...

Üye Kadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    31.Mart.2014

Jeep yakit tuketim raporu:)

Alıntı Han Solo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi hesap yanlış olabilir senin. güncel olarak 2 günde bir yakıt aldığım için ve günlük kullandığım için net söyleyebilirim. depo max 45 litre ile doluyor lpg 1.9 tl ile 2.40 tl arasında değişen fiyatlarda... dolayısıyla krş hesabına giremeyecceğim ama 45 litre depo ile şehiriçinde 170 km görüyorum 5.9 ile. henüz üstüne çıkamadı.. amaaaaa uzun yolda 45 litre depo ile 290-300 km görüyor ondan da net olarak eminim lastik ebatım 245x70x16 cooper atr3
    Elimdeki en son uzun yol verisi 320₺ ile 750km ist-bodrum arasında yaptım ve şanzıman 4 vitese geçmiyordu max 80 km hızla...

Başkan bu değerler harika eğer bunu günlük ağır trafikte görüyorsan mükemmel diyorum çünkü son 2 aydır bizim bölgede ve özellikle senin rotanda inanılmaz ağır bir trafik mevcut !
    (dün cevizlibağdan ömüre tam 48 dak.)

Senin lpg markası neydi ?

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Konu Kadir tarafından (13.Ocak.2016 Saat 03:10 ) değiştirilmiştir.

Moderator Han Solo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    03.Mart.2014
    Nereden
    istanbul
    Alıntı Kadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Elimdeki en son uzun yol verisi 320₺ ile 750km ist-bodrum arasında yaptım ve şanzıman 4 vitese geçmiyordu max 80 km hızla...

Başkan bu değerler harika eğer bunu günlük ağır trafikte görüyorsan mükemmel diyorum çünkü son 2 aydır bizim bölgede ve özellikle senin rotanda inanılmaz ağır bir trafik mevcut !
    (dün cevizlibağdan ömüre tam 48 dak.)

Senin lpg markası neydi ?

lpg atiker akl karışık biraz. ama benim beylikdüzü tarafına pek trafik olmuyor havaalanına kadar trafik sonrası açık akşam da avcılarda biraz ama çok nokta geziyorum biraz harlı kullanırsam aynı litreye 140 km de yapıyorum bazen
    GEZE GEZE BU GEZE-GEN BÄ°TMEZ

tüm videoları 720p veya 1080p olarak seçerek izleyin...

Üye Kadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    31.Mart.2014
    lpg atiker akl karışık biraz. ama benim beylikdüzü tarafına pek trafik olmuyor havaalanına kadar trafik sonrası açık akşam da avcılarda biraz ama çok nokta geziyorum biraz harlı kullanırsam aynı litreye 140 km de yapıyorum bazen
    Maşallah de dilini ısır

Bakalım ilk fırsatta düzgün bir ölcüm yapacağım son bakımlardan sonra ne çıkacak

Ãœyelik tarihi
    23.Aralýk.2014
    Nereden
    BAÄžCILAR Ä°STANBUL
    Baskan senin arac sehir ici 50 kr, ÅŸehirler arasi 30 kr sa kukruyor
    {{{{JEEP GC 5.9 V8 daha ne olsun}}}}

Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Arkadaslar; ozellikle Yavuzcan ve Ersin icin konustum ustalarımla da lpg'cilerimle de uzun uzun...dedikleri aynen su; benzinde saat gibi calisan, mukemmel bir motor düsün abi, hic bir eksik yok, yan sanayi birsey yok uzerinde, hayati parcalarinda...sana onay verip uyguladigimiz gibi dogru sekilde dogru eller lpg sistemi takarsa kan uyusur ve o arac mukemmel yakit tasarrufu yakalar...arkadaslarin iyi bir lpg kontrolu yaptirmali öncelikle dogru bir serviste dediler...ayrica yukarda belirttigimiz aracin genel bakim durumu da iyi olmali bir daha gozden gecirilmeli...
    Ben de tekrar ediyorum yine; bir zj ya da wj icin lpg'de en en ust sınır 55-60 kurus olmalı en boktan dur kalk trafikte bile! Lutfen kontrol ettirin, regulatorlerinizi uyumlular mi? Kaclık regulatorler? Lpg filtreleriniz duzenli degişiyor mu? Lastik havalariniza kadar kusursuz olmali hersey vs vs...

Sayfa 16 Toplam 41 Sayfadan BirinciBirinci ... 6141516171826 ... SonuncuSonuncu