Entropy normal muhteÅŸem abininkinde bir anormallik var benzin 10 lt diyor
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O da normal; yaklasik 10,8 l/100 km yapiyor hesaplayinca. Sehirlerarasi yolda fabrika verisi zaten bu deger 5.2 ZJ icin;
tum katalog degerlerini de burdan gorebilirsiniz;
http://www.automobile-catalog.com/auta_perf1.php
Sent from my iPhone using Tapatalk
arkadaşlar aracı aldığımda ankara da meşhur bir servise götürmüştüm ve bana uzun yolda özellikle benzinde kullanmamı söylemişlerdi ilk kez denedim bende hayret ettim yol oldukca inişli çıkışlıydı ve sanırım hararet problemim oluşmaya başladı bir ara düzelir gibi olmuştu ancak 39 40 dereceleri görünce hararet ortanın bir tık üstüne kadar çıktı termostatı bir küçüğü ile değiştirmiştik radyatör şişlenmişti termik değişti ama hararet ortanın üstüne çıktı bende gözümü kararttım öleceksen bir kere öl dedim benzine geçtim edremit kızılkeçili köyünden eskişehir e kadar benzinde geldim (çok keyifliydi be) bir daha yaparmıyım zorunlu olursa evet ama klima gazımı kontrol ettirmediğim için piştim bir daha yazın uzun yolculuklarımı diğer aracımla püfür püfür yapacağım
bu arada orjinal radyatör nereden bulacağız başkan sen aldın mı yine toplu alım faslı mı yapsak acaba ???
tüketim işine çok taktım kafayı çok sakin de kullansam 22 litrenin altına inemiyorum lpg sistemi yeni takıldı atiker gold bujileri ngk v power ile değiştim ... şimdi sırada mopar buji kabloları distirbitür kapağı ve tevzi makarası var. ardından msd ateşleme beyni bobini takıp yakıtı max verimlilikte yakmayı hedefliyorum. ha bir de klastikleri 225x70x16 olarak değişştireceğim 45 litre lpg ile 170 km ancak gidiyorum. uzun yol değil tabi karışık değer diyelim istanbul içi
En az 220km gitmen lazım İstanbul trafiğinde bile 45 litre gazla! Lastikleri orjinale çevir, buji kablolarını ve distributor kapağı da değişsin düzelecektir...onlar değişince gazcıya tekrar git baştan ayar yapsınlar iyice baksınlar makinaya bağlayıp
SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dün Wj min benzini fulledim. Menzil 480km yazdı fulldepo. 1-2 gün benzinde kullanıp bakacagım kaç Tl yakıyor benzinde :-)
Sony Xperia Z5
2011 SsangYong Kyron 2.0 Xdi O/V
2016 Mondial RXÃŽ EVO 250 cc
2008 Chevrolet Captiva 2.0D ov
2007 Subaru Forester 2.0 ov
2000 Grand Cherokee 4,7 + Atiker Gold Lpg
2009 Subaru Forester 2,0Xs+Prins Lpg
2004 Subaru Forester 2.0x +Milano Lpg
2004 Renault Laguna Prıvılege+Milano lpg
1997 Toyota Carina GLÄ°+Milano Lpg
BF desen A/T lastiklerimi söktükten sonra ortalama tüketimim 2-2,5 lt civarında düştü şehir içi.255/70/16 conti var şu an.
Geçen hafta 2.09'dan 90 liralık gaz aldım, tam 43 litre ve dibine kadar bitikti alırken...çok dur kalkım oldu şehir içi, in bin park et, yol açılsın gazla, tıkansın kapalı trafikte bekle (klasik karma trafik) klima hep açık 19-20 derecede...tam 200 km!
Net hesabı budur kardeşim sağlıklı ve standart bir 5.2'nin, 45 kuruş işte yaa! Dur kalk dediysem de saatlerce değil tabi ki...ara ara kadıköy yakasının malum yerlerinde olan trafik, ışıklar vs...gerisi karma trafik normal süratlerde