Serkan abi 300 km menzili test etmedim sadece varsayım ama şöyle diyeyim.
2 hafta önce bursadan depoyu doldurup 5 kişi bursa yenişehire gittim. oradan geri geldim.
bizim bahçemiz var kestelin köyünde (rakım çok yüksek değil ama tırmanıyorsun tabi biraz) oraya gittim geldim bir daha gittim geldim. işe gittim geldim. vs. tamamen uzun yol değil. durkalklar vs var. yoğun olmayan şehir içi sürüşte var. (lastikler 255/70/16 conti yol lastiği.
bu şekilde 260 km yaptım. max 41 lt alıyor zaten benim depo.
kanımca tamamen uzun yol yapsam. 300 u rahat görürüm sanıyorum. bu zamana kadar 300 km lik mesafeyi tek seferde gitmediğim için test edemedim.
bu tüketim değerini diğer lastiklerim 245/75/R16 maxxis AT 980 ile hayatta ulaşamam. bunu demek lazım.
hatta lastikler hep orjinal ebat olsa 400 km yaparım herhalde
ankara-antalya: konya ve toroslar üzerinden, 54 lt benzin ile 537 km. lütfen kayda geçsin. ( chrysler'e de bildirdiğim resmi degerdir )
herkese iyi bayramlar dilerim.
Sent from my iPhone using Tapatalk
bugün istanbuldan armutlu yazlığa geldim temde biraz trafik vardı haliyle lpg 45 lire aldım sanırım depo doldu arkamda römork üzerinde tekne motor bagaj full 3 yetişkin 1 çocuk 170 km geldim kırmızı ışık yandı ama lpg bitmedi henüz sevinsem mi üzülsem mi anlamadım
2.29 dan aldım, tamamı şehir içi, 32lt, 73 TL gaz 136 km
In Vino Veritas in Aqua Sanitas
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
4 eylül İst/İzmir
5 eylül izmir/bodrum
10 eylül bodrum/kula
14 eylül kula/ist
Toplam;
1.951,3 Km yol
115,48 Lt dizel
457.35 Tl. Ödedim
Araç ; 2015 Seat Toledo 1.4 90 bg Dsg
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yakıt tüketim yaparken LPG fiyatını neye göre hesaplıyorsunuz dün Erdek'te LPG. aldığımda gerçi pompacının söylemi ile başlayan isyanım sonucunda facede yazdığım yazı sonrası LPG fiyatının 2 TL ile 2.74 arasında değiştiğini gördüm .Türkiye'nin çeşitli yerlerinde tatilde olan arkadaşlarım aldıkları fiyatları paylaştı. Şimdi 2 tl ye alanla 2.74 de alan kişi km de yaktığı yakıtı tl bazında nasıl karşılaştıracak hatta başkan 1.79 tl gibi rakamdan bahsetti hadi buyrun bakalım başkan 0.40 kuruşa çok derken ben 2.51 ile aldığım gazla 0.65 kuruşa ne diyeyim