Toplam 809 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Jeep yakit tuketim raporu:)

Hybrid View

Üye resulözuçan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Selam aleyküm. Aracını ankara'da günlük kullanan var mı acaba. Var ise yakıt tüketimi ortalaması nedir. Şehir içi. Yakın zamanda ankaraya taşınma ihtimalim var eğer can yakıcı oluyor ise değiştireceğim üzülerek çok sevdiğim aracımı.

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üye mavi_ken - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı resulözuçan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selam aleyküm. Aracını ankara'da günlük kullanan var mı acaba. Var ise yakıt tüketimi ortalaması nedir. Şehir içi. Yakın zamanda ankaraya taşınma ihtimalim var eğer can yakıcı oluyor ise değiştireceğim üzülerek çok sevdiğim aracımı.

Ankara'da nerede oturup,, nerelere gidip geldiğinize gore değişecektir tabi sonuç ama...
    Ben Ankara cayyolundayım, asırı sıkışık bir trafige girmedigim sürece( ki Ankara'da aşırı trafik belli başlı yerler dışında pek yok) genel Ankara içi dolaşma eve işe gidip gelme için ortalama tüketim 14 l/100 km civarında oluyor. Benzin.
    İstanbul'a gittiğim zamanlarda, istanbul'un korkunç trafiği sebebiyle ordaki gördüğüm degerler ortalama 20 l/100 km civarında oluyordu tüm bir haftasonu gezdiğim zaman. Yine benzin. Bu da ayrı bir veri olsun..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Üye resulözuçan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    14 lt mi ben uzun yol ortalamasında bile 19 lt yaktım. 14 lt ye ben arabadan inmem
    Şu an trafiksiz ilçede kısa mesafe 2-3 km kullanıyorum 30 lt ortalama