Cuma günü ilk defa uzun yola çıkıcam depoyu fulleyip becerebilirsem sakin sakin gitmeyi planlıyorum dönüşte ne kadar yaktığımı bildiririm
Cuma günü ilk defa uzun yola çıkıcam depoyu fulleyip becerebilirsem sakin sakin gitmeyi planlıyorum dönüşte ne kadar yaktığımı bildiririm
Bende kısmetse bu pazar sabah erkenden İstanbul'dan Fethiye'ye gidicem ne kadar yaktığını buraya yazarım Birde benim aracın üstünde M+S 235/75/15 var değiştirmeye gerek varmı yazlıklar ile 245/75/15 ile
standart 5.2 235/70/R16 BF KO2 lastikle 28lt/100km Karabük şehiriçi kullanım
facebook.com/jeepoffroadturkiye
instagram.com/jeepoffroadturkiye
Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 yakıt tüketimi 100 km 0 Lt
çünkü araç şu an direksiyon kutusu güçlendirmesini bekliyor yatışta
Yatarken 100km yapabilmek de efsane bir is
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
Fethiyeye giderken 800 km yaptım 320 liralık gaz harcadım klima açık 90 ila 110 km hız arası bence gayet iyi değerler
geçen hafta ankara-aliağa gittim geldim
5.2 orvis ile klima açık ve 100-110 km cruise açık şekilde yaklaşık 250 tl yaktı. total 625 km.
benim araç çokz yakıyor ortalama 20-22 lt çoğunluğuda uzun yol sanırım bi kontrol ettirmem gerek yoksa arabayı yaktıracaksınız bana.
bu arada farklı sitemler ile yakıt tasarruf cihazları varmış nitrojen falan diye sanırım. kullanan varmı acaba içimizde. tavsiye eder mi yakıt miktarı ne acaba bilgi verebilecek var mı.
Başkan ,yeşili delmeyi düşünmüyorsun değil mi? YAPMA SAKIN....
Yaktığım benzin ve yaptığım km ye göre hesaplamadım ama yol bilgisayarında 14.9 lt gösteriyor ortalamayı.Şehir dışı olarak Assos a gidip geldim,kalan tüm kullanım şehir içi.Bana az geldi lpg de kullanmadım bu arada.16-17 yi geçmezse lpg yi söktürmeyi düşünebilirim.
Jeep Grand Cherokee ZJ 1996
bende son olarak uzun yol ortalamamı yazayım sakarya - manavgat - sakarya 1250 km yol bil 10.4 gösterdi hız sabitleyici ile klima açık ortalama hız 100 km/h
1999 JEEP GC WJ 4.7 V8