Toplam 809 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Jeep yakit tuketim raporu:)

Hybrid View

Üye y-bsungur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Alıntı Kadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    98 model abi ama bi kaç kere denedim baktım olmadı herhalde dedim ben yanlış yapıyorum.
    aracınızda check engine yanıyorsa kesinlikle aracınızda bir arıza var araç tam ve düzgün çalışmıyordur mutlaka bir eksikle siz aracınızı kullanıyorsunuz demektir kesinlikle bir müddet sonrada arızanın muhteviyatına bağlı olarak problemler baş gösterecektir siz mert başkanın ve benim anlattığım şekilde kodları almaya çalışın iki rakamlı kod alırsanız sitede yazın ,aldığınız kodun detayı hakkında size ben de kendi adıma yardımcı olmaya çalışırım

Üye Kadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı y-bsungur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracınızda check engine yanıyorsa kesinlikle aracınızda bir arıza var araç tam ve düzgün çalışmıyordur mutlaka bir eksikle siz aracınızı kullanıyorsunuz demektir kesinlikle bir müddet sonrada arızanın muhteviyatına bağlı olarak problemler baş gösterecektir siz mert başkanın ve benim anlattığım şekilde kodları almaya çalışın iki rakamlı kod alırsanız sitede yazın ,aldığınız kodun detayı hakkında size ben de kendi adıma yardımcı olmaya çalışırım
    Çok teşekkürler deneyeceğim bugün ama check engine ışığı yanmiyor su anda çok şükür deneyip sonucu bildirecegim