1,81 boy 90 kilo uyarmı bilmem...
1,81 boy 90 kilo uyarmı bilmem...
1 kilo yağ ve 1 kilo kasın vücudumuzda kapladığı alan!!!
Benim mesajımı kim siliyor. İstemiyorsanız gideyim.
1.85 cm 78 kg
Benim boyum da kilom da hala aynı. Malesef henüz gelisme yok
Ben seyahat vb. gibi nedenlerden dolayı iki haftadır antrenman yapamadım ama dikkatli yiyorum..
Bora doğru tahmin etmissin.
Cumartesi aksamı Ergun ve Ejder eşleri ile bendelerdi. Evde yiyecek hiç bir şey bırakmadılar. Ergun bir büyük piza, benim köftenin yarısını, kızımın mantısının yarısını, 8 acıbadem, sayamadığım kadar ekler muzlu rulo pasta ve bir şişe şarap götürdü. Ejder ağlanacak haldeydi. Sipariş verirken rejimdeyim abi antı yemiyim deyip köfte sipariş etti. Tabağını görmeniz lazımdı. Köpek yalasa o tabak bu kadar parlıyamazdı.Ergun televizyonun karşısında uyudu. Ejder ayağında buz torbası, bu nasıl spor yapmak anlamadım ben.
Kaan' ım, bende sıkıntı yok, ayıp olmasın diye 2. şarabı açamadım, ailecek tabaklarınızdaki köfte ve mantıyı ağır ağır yemeniz karşısında eridim gittim..., aslına 1 mantı ve 1 köfte, üstünede 2 porsiyon Profetrol hiç fena olmazdı ama misafiriz ya.... Ayrıca antrağa yakın biriki dakika dalmışım, şimdi filmi anlat de bak eksiksiz anlatırım, tüm oyuncalar ölünceye kadar kaçırmadım..., ne eklerdi beaaahhh...!
Dün denizde öyle üşümüşüm ki eve geldikten sonra bir türlü ısınamayınca kalori desteği almak üzere sekiz tane un helvası yedim, iyi geldi vallahi
tabloda niye zayıf ve aşırı zayıf seçenekleri yok
Nisan'a az kaldı. 80 kiloya düşmüşüm. İnanmadım komşudan tartı getirttim.
Hemde yata yata.)