Selamlar,
İzmir'de kaç geze-genciyiz merak ettim İstanbul ekibi kadar faal olmasa bile belki bizde bazı etkinlikler, buluşmalar ayarlayabiliriz?
Ben listeyi başlatmış olayım
1.Potukçu - 97 zj 5,2
2.
Selamlar,
İzmir'de kaç geze-genciyiz merak ettim İstanbul ekibi kadar faal olmasa bile belki bizde bazı etkinlikler, buluşmalar ayarlayabiliriz?
1.Potukçu - 97 zj 5,2
2.
Selamlar,
1.Potukçu - 97 zj 5,2
2.GC2013 - 2000 wj 4.7
In vino veritas in Aqua sanitas
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
Askerlik görevim nedeni ile 11 aylığına buradayım. Birgün ayarlayıp buluşalım.
1.Potukçu - 97 zj 5,2
2.GC2013 - 2000 wj 4.7
3.Maverick - 2001 WJ 4.7
In vino veritas in Aqua sanitas[/QUOTE]
Ah guzel izmir ah Bulusacaginiz zaman burdan haber verin belki bahaneyle gelmek isteyen olur
Mekan problemimiz yok aslında, reklama girmeyeceğini bilsem detay vericem
sadece izmir tayfası veya katılmak isteyen tüm geze-gencileri ağırlayabileceğimiz, doğayla başbaşa, keyifli bir organizasyon geçirebileceğimiz bir yer var...
haftasonu olduğu müddetçe ben tarihte ok im...
Ejdeeeeeeeeeerrrr Ä°zmire gidelim.
Valla gidelim çok özledim güzel memleketi...
E hadi yapin da bir program gelin.
1 ay oldu amaÄ°stanbul'u cok ozledim. Biraz havasindan getirirsiniz.
Bu arada olacaksa bir etkinlik, ben tarihe gore nobetimi ayarlayacagim. Malum, 24 saat tutuyoruz.
o zaman bir listede izmir e gelecekler için yapmak lazım
bu arada nerede askersin Burak? var mı ihtiyaç duyduğun bişeyler, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım izmir de yaşayan biri olarak
beklerin çok tehlikeli compact bir kadro geliyoruz
ama bizi denize dökmeyeceğinize söz vermeniz lazım
29 ekimden sonra gidecektim ben zaten Komutanin yanina...soyle guzel bir pastirma yazi yakalayip Ä°zmire geze-gen cikartmasi yapalim!
Raconu Ä°zmir kessin, tarih versin
Sent from my iPhone using Tapatalk