Kalıba gerek yol tornaci ölçüyü alip yapacak oraya göre parcayi
bu Geze-gen tapatalk Ile Baska guzel
Getlerin bir ara furya olduğu dönemlerde poliürethan' dan yapma bol bol getler sürüldü piyasaya, hepsi de sert malzemeydi, montajda kuleye önce getler sonra da orjinal spacerları takılır. Yay dif ile kule arasına sıkıştırıldığından esnek olmaları çok önemli. Bir geti yer fırlattığınızda doing ! doing ! diye zıplamalı. O yüzden tornada yapılanları tavsiye etmiyorum, orjinal getler enjeksiyonla yapılır.
Resimde gördüklerimizin esnek malzeme oldukları belli gibi.., üzerlerinde boya olduğu fark ediliyor, ama eski hasarlı ve çatlak olmadıkları görülüyor...
Bir zamanlar 2 inch getten başlayıp, kit üstüne 10 cm' ye kadar get takma otoritesi ile konuşuyorum....
Adamla görüştüm. 3 sene kullanmış. "In great condition." yazmış. Tabi bilmiyorum ne kadar great durumda
Abi teşekkürler bilgiler için.
Ben sanırım biraz daha bekleyeceğim. Bu aralar bi iş alma durumum var. Olursa adam gibi kit alacağım. Kafam rahat olsun.
Koltuklar evde. Akşam takacam artık. Takmadan şu buhar işini yapayım diyorum süngere. Müsaitsen gelip alayım.
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...18312242/detay
Burak abi get yerine bunu belki gormussundur
Bak bunu gormemisim
3" lik yukseltme yayalardan mi getten mi acaba? Yaydansa yaylar sönmüş olabilir.
bence hepsi beraber yapıyor o işi
Doğru işlemeyen akıl keskinmiş neye yarar, saatin iyiliği koşmasında değil doğru gidişindedir.
Arkadaşlar ay sonu 2-3 gün İstanbul yapacağım. Sizlerle tanışmaktan ve yüzyüze görüsmekten memnuniyet duyarım. Peder beyin evi Küçükköy tarafında.
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
Bekleriz hocam. Çarşamba'ya denk gelirse çok iyi olur.
O kadar gezindik izmirlerde güzelyalı sahilde falan
tapatalk kullanılarak üfürüldü
Doğru işlemeyen akıl keskinmiş neye yarar, saatin iyiliği koşmasında değil doğru gidişindedir.