Akman Jeep her derde deva kardesim, haftaya bitirecek bu isi geze-gen ailesi olarak derin bir nefes alicaz, kayisdaginda 40 gun 40 gece ates yakip partilicez
Sent from my iPhone using Tapatalk
Akman Jeep her derde deva kardesim, haftaya bitirecek bu isi geze-gen ailesi olarak derin bir nefes alicaz, kayisdaginda 40 gun 40 gece ates yakip partilicez
Sent from my iPhone using Tapatalk
Evet olur bak
Monster
zj candir,gerisi
Zj ile alakasi yok dincer en yakın zamanda pls)))
Monster
zj candir,gerisi
Yanlis yere yazmisim dincer musayıt zamanda
Monster
zj candir,gerisi
Burak hay arabanin tekerine)))
Monster
zj candir,gerisi
Son ölçüm söylüyorum;
Şehiriçi trafiği, kısmen köprü trafiği de var, dede tarzı sakin kullanım - 120 TL Gaz, 140 KM. Eder 85 kuruş. Emirhan Abi'nin aynı araç ile ölçümü aynı miktar gazda 250 KM. Tam 100 KM fark var.
Bu sebeplen sevgili ağabeylerim, arkadaşlarım, kardeşlerim, lütfen bana kızmayın ortalığı karıştırıp duruyorum diye, bu değerler cidden normal değil.
Baktırmayı düşündüğüm konular;
1) Kompresyon testi
2) Oksijen sensörü
3) Katalizör tıkanıklığı
4) BoÄŸaz kelebeÄŸi kirlenmesi
5) Ateşleme elemanları
Başka önerileriniz varsa alırız.
Levent Abi ile pazartesi gidiyoruz inşallah baktırmaya. İnşallah bir sorun çıkar.
Hele bi hallolsun,
karıkatur28.jpg
Konu Maverick tarafından (07.Mayýs.2014 Saat 19:09 ) deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir.
Hay bu tapanin tıpasina dincer musayıt bi gun su ceki demirini kopyalayayım telif hakkini verelim))))
Monster
zj candir,gerisi
Burak yeter ulen 1 lt de benden yakin)))
Monster
zj candir,gerisi
Once benzinde denemen gerekiyor. Benzinde ne yakiyor?
tapatalklasaktami talklasak
Sen o deÄŸerleri yap, sonra bana laf at, olmaz Emirhan Abi
Onu denemedim işte. Levent Abi çok dedi ama, bi türlü yapamadım.
Bu bahsettiğin 1 TL şehiriçi miydi? Ve şehirlerarası durumun neydi? Çünkü benim şehirlerarası yakıtta hiç sorun yok. Benim LPG sistemine 3 yer bilgisayar bağladı. 3'ü de "Değerlerin harika, ayar yapılacak birşey yok." dediler.
Dinc iphone azizligi yaziyi kafasina gore)))
Monster
zj candir,gerisi
Abi benim ki de 100 TL gaz ile (39 lt) idi son ölçüm dede gibi kullanım 140 km gidiyor Erzurum şehiriçi.
Bende 4" yükseltme var bir de lastik 265 75 16 bunlar çok etkiler diye bir kere aklımda kalmasın diye gittim BRC servisine ayarların muhteşem dediler. Lastiklerini 225 yada 245 yap azalır dediler.
Sen çözüme bir bak bulursan bende deneyeyim.
Benimki normal yakıyor diyordum ama demekki normal değil.
HHO diye bir sistem var. Hidrojen gazını arabaya hava filtresinin ordan veriyorlar.
Bu HHO sistemini kullanan arkadaşım var Daha önce Discovery II si vardı onda kullanıyormuş lpg ile %30 fark var dedi.
Aracına çatı uçtu perte çıktı daha yeni pajero aldı onda EGR yi iptal edeyim ondan sonra takacam demişti ama son durumu bilmiyorum bu HHO sistemini bile düşünüyorum bi konuşayım bakayım nasıl bir sistemmiş birde nette araştırayım..
Bu sistem hakkında bilgisi olan varmı acaba yada kullanan...
Bakmak lazım.
AKLIMDA KALACAÄžINA MÄ°DEMDE KALSIN
evet benim 1tl sehirici olcumleriydi eskiden tabii, simdi 48krs yakiyo 280 km temiz gidiyo.
Burak abi kusura bakmazsan arabayi sat bi zj al artan paraylada istedigini yaparsin yanlis anlama kusura bakma yani