Seninki daha iyi o zaman )))
Monster
Seninki daha iyi o zaman )))
Monster
zj candir,gerisi
Bence hic elleme
Monster
zj candir,gerisi
Yarin 10.000 bakimina gidiyorum. Yag, yag filtresi, hava filtresi ve polen filtresi aldim. Bunlarin disinda degis diyeceginiz birseyler var mi?
Polen bende yok
zj candir,gerisi
Ya onu dediler de Emirhan Abi. Bazi WJ'lerde varmis. Yoksa eger Fuat yuvasini verecek bana biz takicaz. wjjeeps.com da gosteriyordu takilmasini.
Baskanim, degisicem, 3 sene sonra 2004 overland insallah
Bu arada izmir ankara 38 kurusla geldim, 100km/h ortalama bakalim donus ne olacak. Polen filtresi bu yolcu tarafinda kaputla cam izgarasinin arasindaki plastik izgaranin altindaki mi?
Tap tapa tapa tap... Tap tap
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
Aynen orasi. Cok guzel yakmissin hocam. Ben de Ä°stanbul-Kars-Ä°stanbul 3000 km 41 kurus yaktim. Donuste Otobanda (gerede-istanbul 260 km) 160'la, diger yerlerde 115 civari ile gittim.
Takılması kolay, filtre de kolay bulunur cinsten, sevdiğin bir kokuyu üzerine zerk etmeyi unutma
In vino veritas in Aqua sanitas
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
Benim araçta polen filtresi yokmuş. Yuvasını alınca takılır uyar dediler. Bazı WJ'lerde varmış çünkü. Ben taktırmak istiyorum çünkü ciddi bir allerji sorunum var. Polen, ev tozu vs.
Bu arada 10.000 bakımı tamamdır. Motor yağı, yağ filtresi ve hava filtresi değişti. El frenim iyi tutmuyordu, sıktırdım. Tüm kapılar yağlandı, yağ kontrolleri yapıldı. Her hangi bir eksilme yok. Benim koltuk kalça kaldırma motorunu çıkma alıp değiştirdim, artık yola yukardan bakıyorum Aracım daha yüksekmiş gibi oldu.
Şimdi sırada pasta, cila ve boya koruma var. Siyah araçlar yazın çok ısınıyor. Boyaya yazık diyip bu işlemi yaptıracağım.
Bi kaç sorun şunlar var;
Arka aks keçelerim terleme yapıyor, resimde göreceğiniz üzere bayağı yağ vardı Ama difransiyel yağında eksilme yoktu. Salih Usta, "acelesi yok masraf etme askerden gelince değişiriz." dedi.
Sol arka aks bilyelerinde sorun var, düşük hızda tam sola dönerken sol arka lastik kanırtıyor takır tukur ses geliyor. Onları da aks keçeleri ile birlikte değişirken halledicem.
Bir de arazi kuyruk keçesi yağ kaçırıyor ama onda da arazi şanzıman yağ eksilmesi yoktu.
fotoÄŸraf.jpg
Konu Maverick tarafından (27.Haziran.2014 Saat 14:50 ) değiştirilmiştir.
klima sorunu icin yararli bir link.
http://www.youtube.com/watch?v=kIWnuZ8vkEE
zj candir,gerisi
Dünkü buluşmada Dinçer Abi'nin WJ'sinin rolantide sesini duyunca karar verdim. Bugün katalizoru iptal edip, arkadaki flowmaster'i katalizorun yerine takacağım.
Muayane dışında katalizorun iptal edilmesinin eksilerini söyleyebilir misiniz?
Biraz araştırdım, arıza ışığı, sensor falan diyorlar ama çok anlayamadım.
Ayıpsınız
Ara sokaklardan geçerken artık daha fazla arabanın alarmı ötüyor
Burak Süper olmuş maşallah sen artık bu sesi dinlemek için sürekli basarsın yakıtın artar allah mufaza senin morelin yine bozulur bütün hesaplar alt üst olur mazallah