Benimki Imerikadan yola cikti geliyor. Bir de ben vorvorlıyım İzmir sokaklarinda
Tap tapa tapa tap... Tap tap
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
Dün farkettim, kllima açıkken E-5'deki hafif rampalarda bile lpg deposu dolu olduğu halde biraz gaza yüklenin benzine geçiyor araç. Sinir bozucu. Ya klimayı kapatacan rampada, ya da benzinle çıkacan. Mercedes motoru Man motoru ile değişen Neoplan Starliner 2 otobüs mü la
aminnnnnn tıkayın pamugu
zj candir,gerisi
Uzun bir süredir buraya giremedim, iş güç, seyahatler, yelken yarışları vs. derken ancak fırsat buldum..
Hatırladığıma göre Burak'a bir cevap borcum vardı
Kısa bir süre önce sıfır bir MAF sensörünü deneme amaçlı taktırarak yaklaşık 250 km. kadar her zamanki güzergahlarımda kullandım, kayda değer bir fark göremedim, gördüğüm fark da muhtemelen trafik şartlarından kaynaklanmıştır. Yani ya ikisi de bozuk ya da ikisi de doğru çalışıyor... Maalesef düşüremedim şu rakamı ama şeytan dürtüyor, açtır, balatalara baktırt diyor...
Bodrum'a gittim geldim. Biraz daha tecrübe sahibi oldum.
Yüksek süratte frene basınca araba ve direksiyon titriyor, rahatsız edici seviyede. İnsanlar korkmasın diye frene hep yavaş yavaş bastım. Bu da beni çok gerdi. Gaza basıp hızlanırken sorun yok. Lastiklerim eski ama sanmıyorum lastikten olacağını.
Araç içeri rüzgar sesi alıyor, özellikle benim kapıdan. Fitillerle alakalı sanırım, ya da kapıya ayar yaptırmak gerekli.
Kuvvetle muhtemel disk
In vino veritas in Aqua sanitas
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
3 hafta sonra ustalık iznine gelince baktıracam disklere. Çünkü büyük ihtimalle ustalık neresi çıkarsa arabayla gideceğim.
Baktirmayacaksin, diskleri de balatalari da degistireceksin! Ben sana 4 tane "Raybestos" disk ve balata alicam isi bitiricez👍
arkadaşlar merhaba, bir süre önce aranıza katıldım, katıldığım günden beride değerli paylaşımlarınızı, gün içinde vakit buldukça okumaya çalışıyorum.
1 ay önce 2002 model, GC, 4.7L sahibi oldum. hep merakım vardı ama bir türlü cesaret edemiyordum))) ve aldığım günden beri servisteyim, alt takımlarla başladık.
sizlerin paylaştığı lpg tüketimlerini heralde tamamını okudu. ilk defa dün 150 km lik bir şehir dışı deneyimim oldu ve sağlıklı tüketim ölçümü yaptım. aracın üstünden Landirenzo lpg sistemi var. (185.000 km de takılmış ve araç şu anda 200.000 km de) gidiş yolunda aracı denemek amacıyla ara ara sıkıştırdım, 185, 210 km hıza çıktım. yola çıkmadan önce tam boşalmış olan tankı, 140 tl, 55lt gaz dolumu yaptım. akşam geri döndüğümde 343.8 km, gaz bitti sinyali geldi. (bu km nin 50 km lik kısmı şehir içiydi) tüketim beni memnun etti. aynı araçtan kullanan bir arkadaşımla paylaştım, kilama kullanmadığın için az yaktı dedi. (klasik klima arızası, sol taraf sıcak, sağ taraf soğuk üflediği için şimdilik kullanmıyorum)))))) elbet birgün onuda ele alacağız.
hepinize iyi günler diliyorum.
Askerlik öncesi Bodrum'a gidip gelirken farkettim. Benim kapı rüzgar sesi alıyor ve rahatsız ediyor.
Fitillerim eski ama bu kadar yapmaz diye düşünüyorum. Biri kapı ayarı yaptır demişti kaportacıya.
Fikir verebilecek olan var mı?
Şoför camı birkaç gündür çok zor kapanıyordu, cam inerken ve kalkarken kanırtıyordu bazen tam kapanmıyordu. Bugün tamamen yarı açık kaldı. Hiç hareket etmiyor. Ama kapıdan yani sanırım motorundan ses geliyor. Buna benzer sorunla karşılaşan oldu mu? Bu cam krikosu denen şeyi değiştirmemiz gerekiyor sanırım?
Aşağıdaki ürün diye düşünüyorum. Türkiye'de 200 TL falan civarı. eBay'de 30$ http://www.ebay.com/itm/Front-Door-W...19d2de&vxp=mtr
Kendim açayım bakayım diyorum ama bilmiyorum benim müdahele edebileceğim birşey mi?
burak ,cam motorunda bir şey yok,camı indirip kaldıran innce halat var ,bisiklet fren teli gibi ,tel kopmuştur,bir de cam direğini tutan cıvatalar gevşemiş olabilir,yani yüz tl ye hallolur.