telefond fotolar lastik jant kısmı canımı sıkmakta ilk planda onu halletmek istiyorum akabindede egsoz için bişiler yapmak lazım fazla sessiz geliyor kulağıma
teşekkürler bu arada fazla yazmasam da aracını da yaptıklarını da baştan beri takip ediyorum bu arada
Hilmi, seni hiç unutmayacağız...
www.hilmisenlen.com
teşekkürler hayırlı olsun sana da abi o zaman
www.hilmisenlen.com
Mert valla kafa olarak bittim
hem hacim istedim hem konfor hem de gitsin. istikamette bu aracı gösterdi umarım pişman etmez
www.hilmisenlen.com
hacim hacim iÅŸte yav 4.7 daha nolsun
sağolasın mert
www.hilmisenlen.com
abi açıkçası arabanı çok merak ediyorum. bir fotoğraf paylaşır mısın müsait bir zamanda?
bu arada techte yazını gördüm bir konuda, sonax butik in oralarda oturuyormuşsun ben de erenköyde oturuyorum. yakınız baya. canlı destekte de bulunurum ihtiyacın olursa
www.hilmisenlen.com
Madrid'de de gordum ya. Bu 2.7. Bir tane de 4.7 vardi ona yetiÅŸemedim. Ä°nsan mutlu oluyor gorunce.
Tap tapa tapa tap... Tap tap
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
Yokluğumda çok boş kalmış bu başlık
2" helezon ve amortisor sonrası ayağımı gazdan çektiğimde gelen bariz ses ve 120 km/s sonrası titreme şaftı sökünce tamamen kesildi. Araç yağ gibi akıyor.
Ancak araba çok fena kıç atıyor. O yüzden tekrar takacağım. Hiç güven vermiyor.
Ama bu sesi kesmek için ne yapacağım bilmiyorum. Şaftın balans bozukluğu bunu yapar mı? Ya da şaft ömrünü mü tamamladı? Bunları neden soruyorum 2" de şaft değişmeye gerek yok. Bunu iyice teyit ettim jeepforum.com sitesindeki kullanıcılardan.
Uzun somun bulabilirsem şanzımanı 2-3 cm kadar aşağı indirmeyi düşünüyorum.
Anladığım kadarıyla aracı asfaltta kullanıyorsun dostum. O yüzden şanzımanı biraz aşağıya almanın pek sakıncası olacağını düşünmüyorum. Şuan şaftın uğulduyordur dediğin gibi ama bu şekilde ileride katur kutur etmeye başlayacak (benim bu şekilde gelişti). Şanzımana giren kafayı da mafsallı yaparsan bence bir nebze ses azalacaktır. Ben de şuan bunu araştırıyorum. Ön şaftı söktüm. Tam olarak ne yapacağıma karar vermedim ama muhtemelen mafsallı yapacağım.
Not: Aracı hem asfaltta hem de arazide kullanıyorum
Herkese merhabalar. Sonunda düzgün bir forum buldum sanıyorum. 8 Senedir 97 kasa 5.2 ve 1 senedir 2000 kasa 4.7 sahibiyim. ilk sayfalardaki blend doors ile ilgili paylaşım çok işime yaradı. paylaşan herkesten allah razı olsun. bütün sayfaları okuyamadım ama 4.7 için geri dönüş kameralı multimedia öneresi var mı? marka model fiyat firma belirtirseniz çok sevinirim.. 5.2 resimdeki gibi arazi de kullanıyorum. 4.7 ise şehir içi. IMG_0144.jpg
öncelikle herkese slm. arkadaşlar wj kalorifer sıcak üflüyo kilima açıkken, ama bazende çok az soğuk hava üflüyo neden olabilir bilgisi olan arkadaşlar varsa yarımcı olurmusunuz?
SEVDAMIZDA KÜME DÜŞMEDİYA ANKARAGÜCÜM.....
klima gazı ile alakalı oldugunu sanmıyorum ara ara soğuk hava üflüyo..
SEVDAMIZDA KÜME DÜŞMEDİYA ANKARAGÜCÜM.....