sanruf geriye dogu açılmıyordu,ayrıca aşırı yağmurlarda su alıyordu tablası çürümüş. usta tabla bakım ve geriye doğru açılmamasına sebeb olan parça değişim için 650 tl istedi fiyat nasıldır sizce daha önce yaptıran varsa.
ikinci konu aracın ön takım arka takım tablalar fişekler rotlar ve öz disk balata degişimi içinde yaklaşık 2400 tl gibi bi rakam istediler ön takım arka takım ve ön disk balata için fiyat iyimidir.
malum arabanın ecemisiyiz
SEVDAMIZDA KÜME DÜŞMEDİYA ANKARAGÜCÜM.....
Hocam ben bugün ön takım sorunu için Ankara'da Akgün aydın servise gittim. Sağolsun son derece ilgiliydiler. Benim ön sağ sol alt üst rotiller , Rot başları (ön ) 3 adet, ön tabla fisekleri değişti 300 tl işçilik dahil 1400 tl verdim. Parça fiyatları internetteki ile hemen hemen aynı.
Arabam 2000 4.7 v8 WJ
Araç içi tavan temizliği yapmayı planlıyorum ne kullanmamı ve nasıl yapmamı önerirsiniz. Teşekkürler
oval burç 4 adet: 240
yuvarlak burç 2 adet:100
salıncak üst 2 adet: 100
ön arka burç 4 adet:200
ön difransiyel burç 2 adet:100
arka difransiyel üstü burç 2 adet:110
ön üst tabla burç 2 adet:90
v tabla rotili 1 adet:50
rot ayarı: 60
ön diskler: 130
ön balata : 130
şanzıman yag ilave: 35
iÅŸcilik: 400
sanruf tamir: 650
toplamda 2.525 tl tuttu fiyat iyimidir arkadaÅŸlar..
Disklerin tanesi 80-100 gibi bir fiyatı olması lazımdı??
In Vino Veritas in Aqua Sanitas
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
işin aslı bizde çok aradık ankarada sormadığımız yer kalmadı en son bi ustada bulduk parçayı vermem ben yaparım 650 dedi bizde tm dedik.. yoksa benim ustada çok aradı hiç bi yerde yok abi mecbur buraya yaptıracaz yada su alan yerleri ben yapacam sanruf böyle kalacak dedi.bizde hazır bulmuşken yaptıralım dedik.şimdilik iyi çalışıyo bakalım ama fazlada oynama dedi usta
Arkadaşlar wj de lpg deposunu simit olarak taktıran varmı?
Xperia Z
2011 SsangYong Kyron 2.0 Xdi O/V
2016 Mondial RXÃŽ EVO 250 cc
2008 Chevrolet Captiva 2.0D ov
2007 Subaru Forester 2.0 ov
2000 Grand Cherokee 4,7 + Atiker Gold Lpg
2009 Subaru Forester 2,0Xs+Prins Lpg
2004 Subaru Forester 2.0x +Milano Lpg
2004 Renault Laguna Prıvılege+Milano lpg
1997 Toyota Carina GLÄ°+Milano Lpg
Bugün benim atikeri takan ustayla yine görüştüm simit depo işini. Stepnenin altında benzin deposu oldugu için lpg deposuna yeteri kadar havalandırma tahliye deliği olamazmış. Onun olmamasıda oralarda kaçak olursa gaz yeteri kadar tahliye olamayıp kötü sonuçlara sebep olabilir dedi..
Acaba bu durum gerçekten böylemi yoksa uğraşmak mı istemedi?
Bu arada ek olarak ilerleyen zamanlarda lpg regulatörüne 2. Regulatörüde ekleyecegiz..Çift çıkışla Daha performanslı olurmuş..
Xperia Z
2011 SsangYong Kyron 2.0 Xdi O/V
2016 Mondial RXÃŽ EVO 250 cc
2008 Chevrolet Captiva 2.0D ov
2007 Subaru Forester 2.0 ov
2000 Grand Cherokee 4,7 + Atiker Gold Lpg
2009 Subaru Forester 2,0Xs+Prins Lpg
2004 Subaru Forester 2.0x +Milano Lpg
2004 Renault Laguna Prıvılege+Milano lpg
1997 Toyota Carina GLÄ°+Milano Lpg