2011 SsangYong Kyron 2.0 Xdi O/V
2016 Mondial RXÃŽ EVO 250 cc
2008 Chevrolet Captiva 2.0D ov
2007 Subaru Forester 2.0 ov
2000 Grand Cherokee 4,7 + Atiker Gold Lpg
2009 Subaru Forester 2,0Xs+Prins Lpg
2004 Subaru Forester 2.0x +Milano Lpg
2004 Renault Laguna Prıvılege+Milano lpg
1997 Toyota Carina GLÄ°+Milano Lpg
Benim usta da benzer sebepten yaptırmamamı tavsiye etti, vazgeçtim.
In Vino Veritas in Aqua Sanitas
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
Bozdurmusun bir kere, elletmediğin yer de kalmadı, neye yarar
In Vino Veritas in Aqua Sanitas
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
uzun zamandır foruma giriş yapmadım sebebine gelince 1997 model xj aracımı satıp 2001 model range rover p38 almıştım.İngiliz oluşundan mıdır pek anlam veremediğim bir sebepten araca ısınamadım, amerikan gibi değil değişik bir araçtı sattım yeniden daha güçlü GC 5.9 aldım amerikan çok farklı.Şimdi büyük bir hevesle ve siz değerli dostların da tavsiyeleri ile yeni aracıma eklemek istediğim bir kaç aksesuar olacak.mesela bunun gibi bir ön tampon hayalim var nasıl temin edebilirim.custom-black-jeep-zj_521.jpg
Sürücü koltuğum en yukarda olduğu halde çok göçük duruyor. Sağdaki koltuk ise oldukça diri ve yola tepeden bakıyorsun. Ben araç kullanırken yola hakim olmayı severim. O yüzden sürüşümü etkiliyor. Kendimi iyi hissetmiyorum direksiyonda. Şimdi bu sorun süngerden mi, yoksa alttaki telli ızgaranın esnemesinden mi olur? Sizin koltuklar ne alemde? Koltuğu bi söküp bakmayı düşünüyorum, eğer süngerle alakalı ise sağ tarafın süngerini sola takıcam. Izgaralardan ise altına bi plaka ile destek düşünüyorum.
güle güle kullan...önce 5.9 un bi fotolarını da görelim... ben de yeni aldım 5.9 ..bu tampon görsel olarak hoşuma gidiyor ama ben takmayı düşünmüyorum pek. hazırda yok hiç görmedim ama ilanlarda araç satanlara teklif edip almayı deneyebilirsin o tampon olsa da araç aynı para olmasa da 3-5 bişi verip satmak sahibinin de işine gelebilir.
teşerkkür ederim başkan sende yeni almışsın güle güle kullan derim.Daha önce de bahsettiğim gibi amerikan sevdası bir başka şimdi japonlar ve ingilizler biraz alınganlık gösterir ancak kabul etmek gerekir.Aracı yeni aldığım gün sitede herkes merakla ''çalıştır sesi güzelmiş'' dedi bir baktım depo tamtakır.evet bu ses yüzünden bu araçlar çok yakar.
Bizim wj de koltuklarda kullanılan kahverengimsi deriyi internetten bulabilirmiyim?
Birde bunlar ne derisi acaba?
Xperia Z
Konu erolkan tarafından (01.Eylül.2015 Saat 20:31 ) deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir.
120.000 km'de arabalara biniyorsunuz koltuk diri diyorsunuz. 255.000 de benim ki. Baba yorgun, sünger göçük.
Başkan sen dolgu demişsin de, bunların orjinal süngeri gibi kaliteli olmaz, o yüzden ben hani sırf oturma yerinin süngerini alabilir miyim diye düşündüm. ebay'e baktım öyle bi ürün yok.
selamlar, link paylaşabiliyor muyuz bilmiyorum ancak araç hakkında bilgisi olan var mı diye soracaktım arkadaşlar?
2001 WJ Ankara
Arkadaşlar yeşil olan radyatör sıvımı değiştireyim dedim bugün. A.Aydın ı aradım aracımın 2000 model 4,7 oldugunu söyledim. Bana sarı renkli organik antifiriz koymamı önerdiler. Hangi marka önerirsiniz?
Xperia Z