Sayfa 6 Toplam 85 Sayfadan BirinciBirinci ... 456781656 ... SonuncuSonuncu
Toplam 1758 adet sonuctan sayfa basi 101 ile 120 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Jeep Grand Cherokee WJ Kullanıcıları Buraya

Hybrid View

Moderator Maverick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı monster Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yakıt cok farkedecegini sanmiyorum,fakat ses icin kesip egzosu ortada bi yerde bitirmen lazim
    Yani bildiğin orta kısımda egzost sonlanacak. Arka taraf görsel olarak duracak mı?

Alıntı mjz66 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fazla yaktiran egzos yoktur, sesin buyusune kapilip yaktiran sofor vardir buyuk motorlu ve beygirli araclarda hava filtresi ve egzos ise yarar hatta; efendi kullanimda arac daha rahat nefes aldigi icin daha az gaza basarak isimizi goruruz
    Seninle şu ayarları yaptıralım. Ona göre karar veririz abi.

Alıntı Tiger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Burak ne motor var WJ de.
    4.7 Kaan abi.

Üye monster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    beylik duzu
    hayir arka tarafta hic bir sey olamasin. bend oyle sesde guzel
    zj candir,gerisi

Moderator Han Solo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Bakirkoy haramidere ortalamam burak zoruna gitmesin 35 lastik flowmaster trafik

bu Geze-gen tapatalk Ile Baska guzel
    GEZE GEZE BU GEZE-GEN BİTMEZ

tüm videoları 720p veya 1080p olarak seçerek izleyin...

Üye mjz66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Piril piril cicek gibi olmus masallah👍

Sent from my iPhone using Tapatalk

Üye pikniktip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hani takan
    Takamıyordun olmuş işte şahane far motorlarını hallettin mi bari ?

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Doğru işlemeyen akıl keskinmiş neye yarar, saatin iyiliği koşmasında değil doğru gidişindedir.

Tamam halletmişin onuda gördüm

Doğru işlemeyen akıl keskinmiş neye yarar, saatin iyiliği koşmasında değil doğru gidişindedir.

Abiler çok moralim bozuldu.

Farları Kayışdağı'nda Yedpa Özel Oto Cüneyt Bey'den aldım.

Bir far mopar, bir far yan sanayii. İkisinden de birer tane olduğu için mecbur bu şekilde oldu. Ama ikisi de aynı.

Fakat farları taktıktan sonra ve yan sanayi olanın jelatinini çıkardıktan sonra farkettim ki Mopar olanın (jelatin yoktu) camı matlaşmış, resimden de farkedeceksiniz ki yanında baksanız daha çok fark ediliyor. Üstünde ufak tefek çizikler vardı ama çok önemsemedim. Matlığı da şöyle anlayamadım, diğerinde jelatin olduğu için o da öyle gözüküyordu.

Yarın Cüneyt Bey'i arayıp iade için talepte bulunacağım. Umarım sorun çıkmaz.

İade ettiğim tarafı da Ataşehir'de bir yerden biraz daha farklı fiyatla alacağım mecburen.

Açıkcası o şekilde içime sinmedi. Olmuşken tam olsun. Biri mat biri parlak çok kötü duruyor.

Siz resimden hangisi mat fark edebiliyor musunuz?
    Eklenen Resimler Eklenen Resimler

Nereden
    istanbul
    Sofor tarafi mat bariz

Moderator Beatrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Alıntı Maverick Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen abi. Gercekte daha kotu. İade hakkim olur mu ne dersin?
    Bence önce arabanla birlikte Maslak Mopar'a git, orada rica et kapı önünde onların orjinal farı ile karşılaştır, daha da emin olmak ve sağlama yapmak için Master Servis'e de uğra, Servis müdürü Uğur bey' e selamımı söyle, iyice emin olmak için Maslak Çiftkurtlar servis müdürü Murat Senar'a git, beni Ergun gönderdi de, çok eski yakın arkadaşım olur, hemen ilgilenecektir. İkisi de yetkili servis olduğuna göre kendi parça stoklarındaki orjinal farlar ile karşılaşırırlar...

Bilgi ;

WJ' lerin modellerine göre üç farklı orjinal far standartları var;

1.. Laredo (1999-2002) Koyu renkli lensler, net iç reflektörler, Amber (kehribar taşı ) renginde alt ve yan sinyaller.
    2. Laredo (2002-2004) Renkli lensler, siyah içleri berrak alt lens, alt sinyaller berrak renksiz cam, yan sinyaller Amber (kehribar taşı ) renginde.
    3. Limited / Overland (1999-2004) Şeffaf ön lensler, net iç reflektörler, alt sinyaller berrak renksiz cam, yan sinyaller Amber (kehribar taşı ) renginde.

evet sol taraf (söför tarafı) mat ama benim kafa karıştı orjinal mopar mı mat yoksa yan sanayi mi?
    orjinal mopar matsa belki kullanılmıştır. istersen ikisinide sök götür göster adam o zaman heralde mat olanı iade alır.

Ergun abi cok tesekkurler bilgilenirme icin.

Ben simdi aldigim yere yakin bir yerdeyim Kayisdagi tarafinda. Once aldigim yer ile gorusup tek tarafin iadesini isteyecegim.

Olmaz ise dedigin sekilde gidip karsilastirma yapacam.

Jeep Grand Cherokee WJ Kullanıcıları Buraya

Arkadaslar, fari degistirdik. Yine Mopar takildi. Depodaki temiz bir fari sectik. Cuneyt Abi de gorunce farketti. Sagolsun hemen degisti. Orada mat olani cikartip yenisini taktim.

Fotograf paylasirim.

Ama cidden farlarin ici siyah olunca arabanin havasi cok degisti.

Simdi arka farlara film deneyecegim. Jantlari da hallettim mi ( siyah hant veya plasti-dip siyah boyama) tamamdir.

İyi sevindim sorunun çözüldüğüne. Ama hani bir tane vardı adamda orjinal far?

Jeep Grand Cherokee WJ Kullanıcıları Buraya

Alıntı pikniktip Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İyi sevindim sorunun çözüldüğüne. Ama hani bir tane vardı adamda orjinal far?

Eyvallah abi.

Bir tane derken şöyle, sol far sadece Mopar, sağ far sadece yan sanayii şeklinde. Sol mat Mopar'ı, temiz ve parlak olan sol Mopar'la değistik abi.

Dun arabayi hatuna verdim. Bizimki 4.7 motorun heyecanina kapilip baya bi gazladi ve o hizla son anda farkettigi kasisten uctuk. Frene basti 50'ye falan dustuk ama Kafalari tavana carptik o derece

Simdi motor ariza isiginin yandigini farkettim. Ama bugun yandi. Acaba ucma ile mi alakali birsey.

Bir de cok ozellikle dikkat ettim, her yagmur yagdiginda Abs isigim yaniyor. Yagmurda abs devre disi kalacaksa ne anladim ben bu abs'den bir sure sonra da bu ariza isigi sonuyor.

Motor arıza ışığı iki gün önce, abs ve park fren P ! ışığı da dün söndü. Yağmurlu hava geçince

Ya arkadaşlar, benim 255 lastik, davlumbazı içeri aldığım halde sonuna kadar direksiyonu çevirince sürtüyor ve ses çıkarıyor.

Bu araba yükseltme maliyetli birşey mi? Biraz araba yükselsin havalı görünsün, biraz da şu sürtme işi düzelsin diye 4-5 cm yükseltsek çok mu tutar?

Nereden
    istanbul
    Alıntı Maverick Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Motor arıza ışığı iki gün önce, abs ve park fren P ! ışığı da dün söndü. Yağmurlu hava geçince

Ya arkadaşlar, benim 255 lastik, davlumbazı içeri aldığım halde sonuna kadar direksiyonu çevirince sürtüyor ve ses çıkarıyor.

Bu araba yükseltme maliyetli birşey mi? Biraz araba yükselsin havalı görünsün, biraz da şu sürtme işi düzelsin diye 4-5 cm yükseltsek çok mu tutar?
    sen de direksiyonu sonuna kadar çevirme...zaten pompaya zararlı sona gelince zzzz diye ses yapar bi tık geride kalması lazım sondan..o sesi duymaman gerek

Bunun ne olduğu konusunda fikri olan var mı? http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...59191523/detay

Alıntı pikniktip Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2"'e kadar yükselltme için benim bildiğim bir kaç öneri var ya get koyarlar yada amortisör helezonla yaparlar
    bence 2"yükseltme kiti diye ara internette fiyatlar hakkında bir fikrin olsun
    sonra sitedeki daha bilgili arkadaşlar seni daha sağlıklı yönlendirir diye düşünüyorum.
    ha bu arada kuruş'u da unut
    Bir bakalım abi. Helezon ne anlamadım onu da yarın ararım seni konuşuruz.

Alıntı anarchist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abs isiginin yanmasi , abs sensorune gelen su ile ilgili olabilir. Genelde su gecislerinde yanar bir sure sonra gecer. birkac gun bekle bakalim sonecek mi.
    255 WJ nin orjinal lastik boyutu oldunu sanmiyorum. Yanak kac?

rk30sdk cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Aynen sönüyor zaten. Yağmurlu havada yanıyor, Cruise sapıtıyor. Ama hava düzelince geçiyor. Fakat yağmurlu havada ben ABS kullanamayacaksam ne anlamı kaldı ki? Şu an yanmıyor ve ABS çalışıyor. Sorun ne anlamadım.

Lastik 255/65/16. Aynen hocam orjinal değil bu zaten. Orjinali 235/65/17 sanırım. Ama alan kişi niye 16 takmış anlamadım. Kimisi de diyor jantın orjinal.

Alıntı Han Solo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen de direksiyonu sonuna kadar çevirme...zaten pompaya zararlı sona gelince zzzz diye ses yapar bi tık geride kalması lazım sondan..o sesi duymaman gerek
    Onu biliyorum başkanım. Sonuna kadar çevrili uzun süre tutmam ama parktan çıkarken mecbur kalıyorum.

Sayfa 6 Toplam 85 Sayfadan BirinciBirinci ... 456781656 ... SonuncuSonuncu